- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon mjesec dana playstationa na popravku, jučer opet zaigrao i opet ništa posebno, ne privlači me više nimalo... ps3 na prodaju :P
Pozdrav !
Dali se zna kad ce izaci za PC ?
Nula bodova i dalje.
igra je već i Bogu dosadila.....a i nema ono nešto...ono što se dugi niz godina igralo i zvalo GTA San Andreas(najbolji gta ikad)
Posudio mi je frend GTA V za PS3 i sve je u redu s igrom, no zanima me dali je normalno da kod instalacije igre(oko 6gb) zastane nakon određenog vremena i onda nastavi skroz sporo? Čitao sam na internetu da to može potrajati i po 5-6 sati, pa me zanima vaše mišljenje...
Model: Slim 320GB
Posudio mi je frend GTA V za PS3 i sve je u redu s igrom, no zanima me dali je normalno da kod instalacije igre(oko 6gb) zastane nakon određenog vremena i onda nastavi skroz sporo? Čitao sam na internetu da to može potrajati i po 5-6 sati, pa me zanima vaše mišljenje...
Model: Slim 320GB
normalno nije, meni je instaliro za desetak minuta
Uff, šta da radim onda? Stvarno bi želio bar malo poigrati, frendu je radilo normalno, a s mojom konzolom je sve u redu.
Som la gent blaugrana
Rookice, sunce li ti hebem, nikako da te uhvatim 
Prije par mjeseci sam zbog tebe po prvi puta postao "dunce". Jos sam bio u balkan crewu i bili smo nesto radili zajedno, kad si mi odjedanput raznio auto...onda sam ja raznio tvoj i jos neka tri druga i postao magarac 
To mi je usput bio prvi i zadnji puta
Pozdrav 
Som la gent blaugrana
Fuck..sorry...sad sam se sjetio...onaj je bio okica 
Rookice, sunce li ti hebem, nikako da te uhvatim 
Prije par mjeseci sam zbog tebe po prvi puta postao "dunce". Jos sam bio u balkan crewu i bili smo nesto radili zajedno, kad si mi odjedanput raznio auto...onda sam ja raznio tvoj i jos neka tri druga i postao magarac 
To mi je usput bio prvi i zadnji puta
Pozdrav 
Vrh!
Ma ookica je kralj, puno mi je pomogao da napredujem dok sam bio level 10, a on 70 i neki 
Ne vjerujem da sam dobio 6 TD-a na ovaj post! Kakve to osobe moraju bit da su tak ljubomorne? Kakav ste vi ekipa, smeta vam tuđa sreca.. Žalosno..
Sad kad vidim da ti smeta pratit ću te samo kako bi ti td na svaki post lupo
What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
Ne vjerujem da sam dobio 6 TD-a na ovaj post! Kakve to osobe moraju bit da su tak ljubomorne? Kakav ste vi ekipa, smeta vam tuđa sreca.. Žalosno..
A zasto se time uopce opterecujes? Nzn kaj dobivate novceza TU a uzimaju vam ih za TD? Stvarno koga briga, ja sam znao dobit za prakticki isti post na temi jednom 10TD jednom 10TU. Znaci post koji ima istu tvrdnju/znacenje. To ti dode ko lancane rekcija dva-tri daju TU dobis dobis hrpu TU, jedan dva daju TD dobis hrpu TD. To tak i onak ljudi bezveze klikcu nzn koga boga to nisu makli vec s foruma kad nicem ne sluzi.
Napokon sam uspio instalirati GTA V, ali sad još bolje se konzola zaledi svaki puta nakon nekog vremena, 5-10 minuta... Prvo sam mislio da se pregrijala, ali nije, tako da više stvarno ne znam šta ću, volio bih zaigrati normalno, ali očito da je nemoguće... :(
Uff, šta da radim onda? Stvarno bi želio bar malo poigrati, frendu je radilo normalno, a s mojom konzolom je sve u redu.
Očito nije...
Ima li tko iskustava sa GTA Online? Ima li kakvih dodatno zanimljivih elemenanta u igru u odnosu na sigle player verziju? Kakav je PVP? Ima li neke progresije i novih priča?
Nisam još prešao single player dio, ali razmišljam uzeti 3 mjeseca XBOX Live Gold i zaigrati malo online. Ako je gameplay potpuno isti, samo se napucava s drugim ljudima, onda bih preskočio.
Unaprijed hvala.
Neki dan počeo s ovim.
Taman kad (ovo je neupitno-nemojte mi kvarit moja nadanja
) izađe PC verzija, bit će puna. 
Kliknite na "nadporuka".
Nisam mogao više izdržati.
Izvagano 1320g (s kasicom), po izračunu da je ubacivano u omjeru 2kn:1kn:5kn=3:2:1 dobiveno je oko 465kn.
Kad sam otvorio kasicu bilo je ovo stanje:
44x5kn, 93x2kn, 72x1kn što je ukupno 478kn!
Što znači da nisam ni puno fulao s računom.
To bi trebalo biti i više nego dovoljno za GTA V, kad/ako izađe za PC. 
Očito nije...
Sve je u redu, kasnije se instaliralo, ali se nekad samo najednom zaledilo u random trenutku, pitao sam frenda i on je rekao da je tako i njemu i da ga je to naživciralo i prestao je igrati...
"Nesluzbeno" da bi R* sutra( 24.12.2013 ) trebao objavit PC veziju sa vjerovatno next-gen. U prvom kvaratalu iduce godine igra bi trebala izac( prica se negdje 3-4 mj, mozda krajem drugog) da bi "trebala" imat DX9,10,11 i 2k texture( za PC only) uz jos drugih mogucnosti. Sve ovo je "navodno" i "nesluzbeno" pa da me ne uzmete zdravo za gotovo, al po ovome sta sam citao ovo bi mogle bit dosta pouzdane informacije...bili zivi pa vidjeli...
"Nesluzbeno" da bi R* sutra( 24.12.2013 ) trebao objavit PC veziju sa vjerovatno next-gen. U prvom kvaratalu iduce godine igra bi trebala izac( prica se negdje 3-4 mj, mozda krajem drugog) da bi "trebala" imat DX9,10,11 i 2k texture( za PC only) uz jos drugih mogucnosti. Sve ovo je "navodno" i "nesluzbeno" pa da me ne uzmete zdravo za gotovo, al po ovome sta sam citao ovo bi mogle bit dosta pouzdane informacije...bili zivi pa vidjeli...
kako moze bit pouzdana informacija kad je dosla od strane amazona? pa oni su prije izlaska GTAV, stavili da ce pc verzija izici zajedno sa ps3 i xbox360 verzijama, ili tako neke nebuloze... nista dok R* ne objavi. A cisto sumnjam da ce danas biti najave, bilo bi super, al....