Update 1.0 Stigao
http://www.rockstargames.com/newswire/article/51636/grand-theft-auto-online-update.html
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
već četvrti put odgađaju izlazak patcha -.-
U online modu kad uzmem ono osiguranje od unistenja auta tj da dobim novi ako se unisti, dal onda kad se unisti moram opet to kupovat ili jednom kad kupim mogu ga razbit kolko god puta ocu i dobim novi?
Na mobitelu u kontaktima imaš osiguranje, nazoveš ih i platiš 300$ i oni ti daju lokaciju na koju odeš po auto.
Znaci nemoram svaki put to ugradivat nego samo platit 300$ svaki put kad ga sredim?
Ja sam toliko zahvalan na tom osiguranju...auto mi je bio unisten sigurno jedno stotinjak puta..u prosjeku ja platim oko 1200$ ako ne plati netko drugi, a najbolje je ako ti i policija zaplijeni auto, a na kraju ga i unisti samo nazoves Mors i odes po auto...uopce se ne moram brinuti
Ja sam toliko zahvalan na tom osiguranju...auto mi je bio unisten sigurno jedno stotinjak puta..u prosjeku ja platim oko 1200$ ako ne plati netko drugi, a najbolje je ako ti i policija zaplijeni auto, a na kraju ga i unisti samo nazoves Mors i odes po auto...uopce se ne moram brinuti
Cek kak neko drugi, sta neko moze uzet tvoj auto onda ako plati?
Mladji brat(8) se nalozio na ovu igru i trazio je od mene da mu dam da igra ja naravno da mu nisam dao i sad evo place
Da li sam pogresio?
Mladji brat(8) se nalozio na ovu igru i trazio je od mene da mu dam da igra ja naravno da mu nisam dao i sad evo place
Da li sam pogresio?
nisi ko mu hebe mater,
inace evo slika kako sam ja to radio braci dok sam bio mali koji su bili za 1-2 godine mladji od mene, a to sad radim sestri koja je 8 :D
Cek kak neko drugi, sta neko moze uzet tvoj auto onda ako plati?
Ne, nego ako netko drugi moj auto raznese onda on mora platiti osiguranje za njega, a ja ga dobijem besplatno kod Morsa
btw. Nisam se mogao prestati smijati ovom: "Ko mu hebe mater"..
Ja sa tim nemam problema. Moj ima 15 pa mu dam. On zaraduje pare i ubija druge 
Kolko debila ima u ovom crewu. Nekog maarca jedan frajer ubio 20 puta...Odlucio sam mu pomoc tako da ubijem tog tipa koji ga non stop ubija. Na kraju me taj pajdo iz crewa namjerno pogazi
. Kad sam mu se isao osvetit pobjego je ko čkapi 
Kolko debila ima u ovom crewu. Nekog maarca jedan frajer ubio 20 puta...Odlucio sam mu pomoc tako da ubijem tog tipa koji ga non stop ubija. Na kraju me taj pajdo iz crewa namjerno pogazi
sto bi pobjego ubio si me jednom i to je to, neda mi se tako igrat, dogovorim se s frendom da ukrade helic i da odemo u bazu po f16 i onaj kreten ga ubije kad je sletio po mene, nemogu vjerovat kakva budala, i onda me jos ubije sto pedeset puta jer ja nemam vise j*benih metaka osim u pistolju kojim nemozes nista. na kraju sam bio frustriran i zgazio tebe.
Still better love story than twilight.
sto bi pobjego ubio si me jednom i to je to, neda mi se tako igrat, dogovorim se s frendom da ukrade helic i da odemo u bazu po f16 i onaj kreten ga ubije kad je sletio po mene, nemogu vjerovat kakva budala, i onda me jos ubije sto pedeset puta jer ja nemam vise j*benih metaka osim u pistolju kojim nemozes nista. na kraju sam bio frustriran i zgazio tebe.
Starci te doma naljute, ti izađeš iz kuće i prvom liku razbiješ zube.
pa zasto ja sad njega nebi smio ubit kad mene svi ubijaju? takva je igra jbg.
Sve me vise i vise pocinju zivcirati ovi sto imaju tenkove i raznose sve pred sobom...prodi kraj mene i gotovo...krelci
I čemu se onda ti žališ kak tebe stalno ubijaju!?
"takva je igra jbg."
I čemu se onda ti žališ kak tebe stalno ubijaju!?
"takva je igra jbg."
a da se ti malo vratis gore i vidis ko se prvi poceo zalit?
Meni nije jasno di nadaete te kojo vas stalno ubijaju, mene su mozda 2-3 puta ubili. A i kad idem sredivat auto, kupovat odjecu,tetovaze i to uvijek sam u passive modu.
Pa žalio se zbog toga jer smatra (što je i normalno) da ako ste zajedno u nekom crew-u onda je valjda cilj da jedni drugima pomažete i on je to tebi i napravio.Pomogao da te onaj lik više ne ubija, a ti si ga onda zgazio i kasnije u postu pišeš (žališ se) da je to zbog toga jer je tebe neko ubio "50" puta i da tako ne možeš igrati, a onda opet kasnije pišeš "takva je igra jbg". Dal ti je sad jasnije?
Onda imas srece 
zato sto je u crewu nebi ga trebo ubit? pa mene ti likovi iz crewa redovito ubijaju.
kaj ce vam onda crew takav uopce
nije ni cudno da nitko se nece odazvat na poziv u igru
Od sada reportujte (meni) ako vas neko iz clana ubije (da mogu poduzeti mjere) jer stvarno nije uredu da se u clanu medjusobno ubijamo ako se vec ne mozemo pomagati kako bi trebalo biti ----
nemam igru i ne znam kako sad sve to skupa funkcionira, ali sta nije logicno da zajedno s svojom ekipom iz skole/faksa/kluba/opcenito iz RL i onda jos par njih s buga s kojima si si dobar napravite crew i igrate.
Tu nebi bilo medjusobnog ubijanja, mogli bi suradjivat, nadjete se na skypeu ili ako mozete preko konzole pricat i piči.
A sve ostalo je gubitak zivaca jer su ljudi opcenito retardirani. Ne radi drugom ono sto ne zelis da tebi drugi rade i amen
Iga tko online ?
Iga tko online ?
Ne,kaj je to?
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Iga tko online ?
Ne,mi zadnjih par stranica raspravljamo o crticima.
Trooooliiiing in the deeeeep...lol
nemam igru i ne znam kako sad sve to skupa funkcionira, ali sta nije logicno da zajedno s svojom ekipom iz skole/faksa/kluba/opcenito iz RL i onda jos par njih s buga s kojima si si dobar napravite crew i igrate.
Tu nebi bilo medjusobnog ubijanja, mogli bi suradjivat, nadjete se na skypeu ili ako mozete preko konzole pricat i piči.
A sve ostalo je gubitak zivaca jer su ljudi opcenito retardirani. Ne radi drugom ono sto ne zelis da tebi drugi rade i amen
Svaka cast nije mi skype nikad naumpao xD
A bas mi je bilo glupo igrati bez mogucnosti da razgovaramo, tako da odsad kad ulazim u igru samo cu zajedno sa nekim iz crew-a i to da se cujemo preko skype-a :D
EDIT: samo sto skajp nije najbolje rijesenje, sad cu naci neki dobar program za grupni voice chat pa tamo napraviti za ove iz crew-a :) Dajte prijedlog programa?