Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.044.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
ATI HD3870 kaže...

Nema ni potrebe da dolazi na PC kad će se ionako dobro zaradit na ovim starim konzolama....

To ti je plan svake firme. Kad zaradiš dovoljno stani, makar mogao zarađivat više :)

14 godina
neaktivan

Ima Rockstar i ostali naslova za ponudit....premda najveću zaradu ima od GTA

15 godina
Marcuskac kaže...

Izrazito velike, vece nego prije.

Ako ne, 1. mjesec 2014 bi rekao sigurno!

U slucaju GTA IV nije bilo nikakvih podataka o PC verziji na konzolama (game kodovima) ili igdje drugdje.

Znaci da je rad na portu zapoceo tek nakon releasa na konzolama.

Sad smo nasli dokaze za next-gen i PC na konzolama, na Social Clubu i na iFruit aplikaciji.

Sto nam govori da su ove verzije vec duze u developanju, paralelno sa konzolama, sto nije bio slucaj prije.

Ja vam kazem, bit ce to puno prije nego sto su ljudi ocekivali.

Bilo bi super i lijepo da je to točno kako predviđaš ali... mora biti ali jbg :)

Nove konzole izlaze krajem 11. mjeseca, a sad ne znamo točno kad i igra za njih, vjerojatno oko Božića, e sad onaj ali... Ako nisu izbacili GTA za PC kad i za ove stare konzole jer nisu htjeli izgubiti profit zašto misliš da to neće napraviti i u slučaju s novim konzolama, ja bih rekao najranije na proljeće. Nadam se da sam u krivu ali...

13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Marcuskac kaže...

Izrazito velike, vece nego prije.

Ako ne, 1. mjesec 2014 bi rekao sigurno!

U slucaju GTA IV nije bilo nikakvih podataka o PC verziji na konzolama (game kodovima) ili igdje drugdje.

Znaci da je rad na portu zapoceo tek nakon releasa na konzolama.

Sad smo nasli dokaze za next-gen i PC na konzolama, na Social Clubu i na iFruit aplikaciji.

Sto nam govori da su ove verzije vec duze u developanju, paralelno sa konzolama, sto nije bio slucaj prije.

Ja vam kazem, bit ce to puno prije nego sto su ljudi ocekivali.

Bilo bi super i lijepo da je to točno kako predviđaš ali... mora biti ali jbg :)

Nove konzole izlaze krajem 11. mjeseca, a sad ne znamo točno kad i igra za njih, vjerojatno oko Božića, e sad onaj ali... Ako nisu izbacili GTA za PC kad i za ove stare konzole jer nisu htjeli izgubiti profit zašto misliš da to neće napraviti i u slučaju s novim konzolama, ja bih rekao najranije na proljeće. Nadam se da sam u krivu ali...

Trziste ta next-gen nece biti tako veliko kao sada za konzole.

A i vec su zaradili bilijun...ovo im je jos samo bonus.

Ja kazem kraj ove/pocetak nove godine i drzim se toga {#}

I daj vise stavite moderatori da se vidi tko stavlja TD vise, iritira me kada nema razloga.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:57 (Marcuskac).
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

nEKOGA ĆU UBITI

ČITAM PO FEJSGLUPU I NAIĐEM NA SLIKU I SPOILA MI SVE, I KRAJ I SVE

I AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE ZNAM JEDNOSTAVNO

UBITI ĆU NEKOGA, ISJEĆI BLU RAY DISKOM

AS(CUXY)(C/YX(

XKLY)/()SsidhA)/D&X()=C/YX%&CWSDASxdhasČUdADŽĆ

kjr

Moj PC  
3 34 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 22:12 (scOOby).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo free roam?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

zasad da...Machinima ima maraton...12h če streamat...volim ekipu i pratim ih več dugo pa reko ako neko voli...na twitchu imaš puno free roam streamova...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo ljudi da vam se pohvalim da sam u protekla 4 dana igrao GTA V na susjedovom PS3 te da sam danas završio Main Storyline. 

Uglavnom igra je vrhunska (prvi put igram GTA na konzolama pa je bilo čudno uhodati se na način pucketanja, vožnje i tih stvari no to sam brzo savladao). Grafiku ne želim ocjenjivati jer znam da će slična ili čak lošija biti na mojem PC-u (Moj PC mašina broj1) kad izađe i ako izađe za PC (ne ocrnjujem grafiku sa PS3 nego želim reći da je meni bitniji gameplay od grafike u bilo kojoj igri). Mehanika izmjene likova je dobro izvedena isto kao i izmjena oružja (malo mi je falio skrol sa miša za izmjenu oružja no to se može zanemariti). Vožnja je mrvicu više arcade style što mi više paše nego ona GTA IV vožnja. Od likova najviše sam bio sa Michaelom, pa onda Franklin i najmanje sam igrao sa Trevorom (nije nekaj al ajd dobro, možda ako budem prelazio opet igru bude obratno).

Freeroam te sve ostalo ću igrati tek negdje u prosincu kad se susjedova plejka vrati sa njime iz Podgorice (ide tamo raditi sutra pa će u CG-u pokušati nabaviti original što je moguće jeftinije).

Toliko od mene.

Za misije i how to pozabavite se sami ili imate GTASeries YT kanal i uživajte.

Peace :)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

eto isprobao 3-4 sata na plejki od brata...

sta reci, koju posluku porati...

igra me odusevila! osim par detalja, ali otom potom...jedva cekam da dode za pc

da krenemo...cim sam dosao, sjeo sam i odveo se od safe housea sjeverno, pritom promatrajuci vecinu detalja na sta se naide...onda sam uzeo dzipa i penjao se na chilliad...boze moj, pritom sam 3x umro (2x pao sa litice, 1x me policija ubila jer sam ukrao sherifov dzip)...na putu ima par tezih dijelova (kojih sa quadom prodes lako), puno turista i biciklista...napokon dosao gore, pogledao dalekozorom, no nisam nista vidio radi maglovitog vremena...bacen dolar jbg, idemo dalje...uzimam padobran i skacem sa nosaca zicare i posto nisam znao kako upaliti padobran umro sam opet xD onda sam se dalje vozao po pustinjskom dijelu mape, odlican mi je! cestice pune pjeska, uske, puno dzipova...onda sam isao po gliser i vozao se zapadnom stranom mape, uz obalu...dosao do malibua, malo pogledao i potrazio kucu charlija xD i nastavio do ferris wheela, skocio malo na njega, fora je na vrhu...onda po jet ski (PREDOBRO) i djir po plazi sa onim dzipom sa velikim kotacima, mislim da je sandking ili tako nesto...i na kraju potrazio teretanu, ali nisam nasao...malo po gradu se vrtio i vratio i sejvao igru...toliko ukratko

smetalo me sljedece:

- zivotinje su sve bijelkaste

- kad se penjes autom na brdo, radi velikog nagiba brdo ude u donji dio auta, tj moze se dogoditi da auto ostane nasaden na brdu sve do visine pola vratiju

- kad sam se penjao na chilliad preko nepostojeceg puta (dakle po divljini) ja u dzipu, a murija me ganjala, murija je bila dosta brza od mene i gurala me uzbrdo - nerealno

- mozda malo previse auta po autocesti (za moj ukus, iako je fora sta su to napravili, ali nemozes nesmetano voziti, vec moras paziti ful da se ne zabijas, plus na realnosti ;))

- kad pukne guma, ostane felga koja "lebdi" unutar blatobrana, tj nema amortizera i opruge da ju drze...

svidalo mi se sljedece:

- grafika

- tonovi boje u igri

- predivni uvjeti vremena (zalasci, kisa, bura)

- zvukovi (sum vjetrenjaca, vjetar na brdu, sum mora, glas zivotinja...)

- izgled feltzera (najdrazi auto u gta iv)

- detaljnost

- jet ski

- quad

- okolne ceste su prepune sadrzaja

- itd

par slikica mobitelom dok sam igrao (losija kvaliteta jbg)

Moj PC  
8 2 hvala 2
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Strah me je vidjeti što će tek napraviti na novoj generaciji nakon ovoga...

Btw. kakva je promjena likova? Jeste ih našli u čudnim situacijama kad ste prebacivali kontrolu?

Sjećam se da je dosta ljudi plakalo na forumu kad su predstavili taj feature... "uništili su GTA", "zašto im je to trebalo" itd...

:P

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
DeathBringer12 kaže...

Jeli netko zna kada izlazi pc verzija jer sam gledao par stranica i svaka govori drukciji datum.

Ništa se još nezna a to što vidiš su samo predviđanja.

EDIT: Isprika,nisam vidio post kolege Unixa

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 22:23 (Hrci).
15 godina
Grand Theft Auto V

Bye, bye Liberty City  {#}

Be Water My Friend
Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

eto isprobao 3-4 sata na plejki od brata...

sta reci, koju posluku porati...

igra me odusevila! osim par detalja, ali otom potom...jedva cekam da dode za pc

da krenemo...cim sam dosao, sjeo sam i odveo se od safe housea sjeverno, pritom promatrajuci vecinu detalja na sta se naide...onda sam uzeo dzipa i penjao se na chilliad...boze moj, pritom sam 3x umro (2x pao sa litice, 1x me policija ubila jer sam ukrao sherifov dzip)...na putu ima par tezih dijelova (kojih sa quadom prodes lako), puno turista i biciklista...napokon dosao gore, pogledao dalekozorom, no nisam nista vidio radi maglovitog vremena...bacen dolar jbg, idemo dalje...uzimam padobran i skacem sa nosaca zicare i posto nisam znao kako upaliti padobran umro sam opet xD onda sam se dalje vozao po pustinjskom dijelu mape, odlican mi je! cestice pune pjeska, uske, puno dzipova...onda sam isao po gliser i vozao se zapadnom stranom mape, uz obalu...dosao do malibua, malo pogledao i potrazio kucu charlija xD i nastavio do ferris wheela, skocio malo na njega, fora je na vrhu...onda po jet ski (PREDOBRO) i djir po plazi sa onim dzipom sa velikim kotacima, mislim da je sandking ili tako nesto...i na kraju potrazio teretanu, ali nisam nasao...malo po gradu se vrtio i vratio i sejvao igru...toliko ukratko

smetalo me sljedece:

- zivotinje su sve bijelkaste

- kad se penjes autom na brdo, radi velikog nagiba brdo ude u donji dio auta, tj moze se dogoditi da auto ostane nasaden na brdu sve do visine pola vratiju

- kad sam se penjao na chilliad preko nepostojeceg puta (dakle po divljini) ja u dzipu, a murija me ganjala, murija je bila dosta brza od mene i gurala me uzbrdo - nerealno

- mozda malo previse auta po autocesti (za moj ukus, iako je fora sta su to napravili, ali nemozes nesmetano voziti, vec moras paziti ful da se ne zabijas, plus na realnosti ;))

- kad pukne guma, ostane felga koja "lebdi" unutar blatobrana, tj nema amortizera i opruge da ju drze...

svidalo mi se sljedece:

- grafika

- tonovi boje u igri

- predivni uvjeti vremena (zalasci, kisa, bura)

- zvukovi (sum vjetrenjaca, vjetar na brdu, sum mora, glas zivotinja...)

- izgled feltzera (najdrazi auto u gta iv)

- detaljnost

- jet ski

- quad

- okolne ceste su prepune sadrzaja

- itd

par slikica mobitelom dok sam igrao (losija kvaliteta jbg)

Ova zadnja slika je od Charlie Harpera vila? :P

15 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Čak se vidi i Rose kako se penje na terasu.

12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mi moze tko objasnit zasto tolika strka i hype oko ove igre ?

Sta ti si kriminalac i krades auta, killas ljude i to ? Sto je tu tako fascinantno ?

Moj PC  
1 62 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Sta ti si kriminalac i krades auta, killas ljude i to ? Sto je tu tako fascinantno ?

ceg si se ti napljugo..

12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

lol

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pa objasnite ?

Bia san tricu igra kad je izasla, igra 20 min i izbrisa. U cemu je razlika s ovom verzijom ( osim sta igras s 3 lika ).

Moj PC  
0 39 hvala 0
15 godina
Zajeb kaže...

Pa objasnite ?

Bia san tricu igra kad je izasla, igra 20 min i izbrisa. U cemu je razlika s ovom verzijom ( osim sta igras s 3 lika ).

Ajde ako si stvarno nešto pljugao udjeli i nama da znamo kako ti je! Jer gluposti pričaš!

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
odjavljen
Zajeb kaže...

Pa objasnite ?

Zasto bi tebi netko obasnjavo pa nismo mi rockstarovi advokati 
imas google imas youtube pa se zabavljaj 

18 godina
protjeran
DragonShit kaže...

Rockstar opet pomiče granice. Postavio je visoke kriterije, posvečenost detaljima je ono što ga čini posebnim.

Sad demokršćani mogu na svakom ćošku skupljati potpise da se zabrani ova nemoralna igra koja vrijeđa tradicionalne vrijednosti svakog poštenog Rvata. {#} Čekamo očitovanje Bogznanića. {#}

Vidim da se u ovoj temi raspravljalo o veličini mape. Evo slike za usporedbu s drugim igrama. {#}

Kakvih ti problema imas, okani se kršćana i Hrvata(u ovoj zemlji ih ima preko 90%, pa te molim da postujes većinu)i Bozanića, i molim admina da se ovaj njegov post izbriše jer je ovo direktno vrijeđanje svih ljudi koji su kršćani... Da ja bacim neku foru na neke druge religije bio bih šovinist i ne znam šta sve ne. Tako molim da se sankcionira njegov post a nakon toga izbrise i moj da ne zapocinjemo svađe.
A ja vam se javim sutra kad pokrenem igru ;)

Play Hrad Play Cool
16 godina
Zajeb kaže...

Pa objasnite ?

razlika je u tome da svatko ima drugačiji ukus. Ne mora značiti da igra ne valja ako se tebi ne sviđa. I meni su recimo CoD i Battlefield dosadni jer "samo pucaš po drugima" ali mi je jasno zašto netko to igra.

GTA je igra prepuna detalja, u ogromnom svijetu sa vrhunskom zabavom i često dobrom pričom. Neznam zašto ti je čudno da je jedna takva igra popularna.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zajeb kaže...

Pa objasnite ?

razlika je u tome da svatko ima drugačiji ukus. Ne mora značiti da igra ne valja ako se tebi ne sviđa. I meni su recimo CoD i Battlefield dosadni jer "samo pucaš po drugima" ali mi je jasno zašto netko to igra.

GTA je igra prepuna detalja, u ogromnom svijetu sa vrhunskom zabavom i često dobrom pričom. Neznam zašto ti je čudno da je jedna takva igra popularna.

Ma sve razumin, ali dosa san pitat vas koji igrate zasto je zanimljvo, a fan boyevi odma pocnu solit pamet. Nema veze odustajem.

14 godina
Grand Theft Auto V

Imam par pitanja pa ako je neko voljan da odgovori

-da li je moguce kao u san andreasu skupiti bandu i napasti drugu

-je li moguce iole voziti priblizno propisima da li recimo ostala vozila u igri voze po propisima

-ima li dosta prostorija za uci u njih recimo restorana,kafica ili u neku zgradu,kucu zanimljivog izgleda

-meni je u sa bil zanimljivo preuzeti ulogu policajca(mada se moglo i vozaca hitne,taxija i vatrogaca) i kao dirty harry obavljati misije ima li to i ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Zajeb kaže...

ceg si se ti napljugo..

Da se napljugo volio bi igru, jer moze pusit joint i  bong {#}

15 godina
The Black Iso kaže...
DragonShit kaže...

Rockstar opet pomiče granice. Postavio je visoke kriterije, posvečenost detaljima je ono što ga čini posebnim.

Sad demokršćani mogu na svakom ćošku skupljati potpise da se zabrani ova nemoralna igra koja vrijeđa tradicionalne vrijednosti svakog poštenog Rvata. {#} Čekamo očitovanje Bogznanića. {#}

Vidim da se u ovoj temi raspravljalo o veličini mape. Evo slike za usporedbu s drugim igrama. {#}

Kakvih ti problema imas, okani se kršćana i Hrvata(u ovoj zemlji ih ima preko 90%, pa te molim da postujes većinu)i Bozanića, i molim admina da se ovaj njegov post izbriše jer je ovo direktno vrijeđanje svih ljudi koji su kršćani... Da ja bacim neku foru na neke druge religije bio bih šovinist i ne znam šta sve ne. Tako molim da se sankcionira njegov post a nakon toga izbrise i moj da ne zapocinjemo svađe.
A ja vam se javim sutra kad pokrenem igru ;)

{#} 

Ajde ti lijepo igraj i uživaj u igri i ne zamaraj se bedastoćama

12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Pa objasnite ?

gdje nabavljaš? {#}

14 godina
Zajeb kaže...

Eto sam si nabrojao tri stvari koje sad imas sjedinjene u jednoj igrici a inace bi ih imao posebno i plus to ,veliki svjet slobodan za razonorazne ludorije na kakve u rl nesmijes ni pomisliti {#}

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

karta do los santosa 2800 kn.. prva pljuga sa auntie back at the cribe.. pricless!!! :-D

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice