Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.045.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V

Imas onaj auto slican bugatiju, imas par slicnih ferarijima...uglavnom ima jako puno auta koji su slicni sa pravima...od Audia, BMW-a, Merđa, Lamba, Bugatija, Ferrarija...Hamera i sta ti ja znam...motora ima standardni NRG, PCJ i jos par vrsta odnosno varijante onih iz EFLC. Odes u LSC i dodatno nadogradis aute...

Skuzio sam da se auto "bolje" rastura kad mu udaris gornje dijelove...haubu, krov i tako to...iso sam na neku jumpicu i pogodio nadvožnjak sa krovom da se totalno izoblicio...nije bila ni neka veca brzina...onda kasnije sam na raskrizju pokupio zadnji dio nekog Staliona..doslovno odnio sam auto i zadnja osovina je "izletila"...s motorom sam pogodio zadnji dio kombija i dok sam letio pogodio sam u auto iz suprotnog mjesta u šoferjšajbu...na mjestu mrtav :D. Napusio se sa Michaelom i Franklinom pa im se pocnu priviđat stvari...napio se sa Trevorom nakon 4 pive pa sam iso tako vozit...i tako dalje i dalje...nikad kraja zabavi :)) Sa jet skiem sam se slucajno zaletio u obalu preletio neke stepenice zavrsio na Santa Monici podred ringšpila :D

Sitan ali i ne toliko bitan spoiler: Gledao kako Trevor "hebe" curu od Jonny-a pa onda ubija Jonnya iz EFLC-a...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
picija21 kaže...

Uuu koja zarada..a o oveome sam pricaoo prije par dana,da ce izaći za PC kao da bi moglo biti nešto i za PS4,po mom mišljenju to bi moglo zajedno izaći...
http://www.bravo.rs/screenfun/gta-6-je-zagarantovan-rockstar-zaraduje-milijardu-dolara-od-gta-5-u-prvih-mesec-dana/

YEAH!!!!!! To mi daj bejbi. E ovo ruši sve rekorde i odlazi u istoriju! Izlaskom ove igre počinje nova era u gaming svetu! Rockstaru, ti si proizvođač igara van konkurencije! Pa jel moguće! Milijardu! Ooooooh my God. Rockstar je zaj***o sam sebe! Svaka čast! Dajte što više reči! Dajte! Ali nećete dovoljno nahvaliti i opisati koliko je ova igra dobra! GTA V, GAME OF THE YEAR, GAME OF ALL TIME!!!!!!!!

♣ ♥ ♦ ♠
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 17:21 (njuskalo1983).
14 godina
neaktivan

Netko je unazad spominjao da nema kupnje kuca, biznisa i toga...odma da u startu to opovrgnem...Ima kupnje, i to itekako svega i svacega...od stvari koje ce vam donijeti income, do stvari koje ce vam donijet income ako radite određene stvari. Neke stvari ce vam bit samo kozmicke, a neke ce vam i sluzit za određene stvari..tipa aute, avione. Neke stvari kad kupite morat ce te odradit misije da otkljucate income, a kod nekih ce vam se income povecavat sto vise budete igrali misija vezanih uz to...

Druga stvar je mozete "ulagat" u dionice, tj burzu...

Po mapi se znaju dogadjat random stvari, tipa lik orobi staricu, pa imate izbor, samo nastavit svojim poslom, zatuc ga i pare vratit, ili uzet sebi :)

Sta se tice "pljacka" ili "velikih" stvari..starno su super odrađene...teba sve ispanirat, nabavit opremu koja je potrebna, izabrat pristup, onda tim i onda sve to i sprovest u dijelo :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
Grand Theft Auto V

Ja i dalje čekam PC verziju,a poručujem svima da uživate i da se naigrate jer ova igra je daleko iznad očekivanja {#}

Moj PC  
6 3 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Hmm. . .koliko se ja sjećam, GTA IV je za PC prvo izašao kao nekakav convert sa PS3 na PC (ne službeni release), a tek kasnije službeni releas

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diazz72 kaže...

Hmm. . .koliko se ja sjećam, GTA IV je za PC prvo izašao kao nekakav convert sa PS3 na PC (ne službeni release), a tek kasnije službeni releas

Misliš "port"

LG Google Nexus 4
13 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
peterstern9 kaže...

Može mi netko molim vas odgovoriti na pitanja umjesto da mi lupate TD...očito ima psihopata u ovoj temi kad na najnormalnija pitanja lupa TD

Ja sam ti dao TD jer se praviš lud, a znaš da je možda 2% ljudi u ovoj temi napravilo preorder GTA V, a i oni koji su napravili preorder sada igraju, baš će oni blejati na forumu i čekati tebe.

Nije mi jasna jedina stvar, imaš li ti igru, ili je "igraš" putem YT?

Pa nitko ne kaže da netko mora čekati moja pitanja na forumu, ali onaj tko se nađe na forumu bi mu bio jako zahvalan kad bi mi odgovorio. Pogotovo za razliku od ovakvog tvog arogantnog (ne)odgovora.
Naravno da imam igru, nebi me ovakve stvari ni zanimale da nemam igru.

TheDarkSide kaže...

Imas onaj auto slican bugatiju, imas par slicnih ferarijima...uglavnom ima jako puno auta koji su slicni sa pravima...od Audia, BMW-a, Merđa, Lamba, Bugatija, Ferrarija...Hamera i sta ti ja znam...motora ima standardni NRG, PCJ i jos par vrsta odnosno varijante onih iz EFLC. Odes u LSC i dodatno nadogradis aute...

Upravo to i kažem, treba mi lova da odem u LSC, a sa 6% pređene igre s Michaelom imam taman dovoljno da stavim nove auspuhe i malo pojačam engine, za ostalo sam kratak s lovom.

Ako nebi bio problem, možeš li mi molim te odgovoriti da li je Grotti, naravno nenabrijan, najbrži ili u najbrža 3 auta u igri? Grottija mi je baš gušt vozit, odlično ide i ima po meni najugodniji zvuk motora u igri.

TheDarkSide kaže...

Netko je unazad spominjao da nema kupnje kuca, biznisa i toga...odma da u startu to opovrgnem...Ima kupnje, i to itekako svega i svacega...od stvari koje ce vam donijeti income, do stvari koje ce vam donijet income ako radite određene stvari. Neke stvari ce vam bit samo kozmicke, a neke ce vam i sluzit za određene stvari..tipa aute, avione. Neke stvari kad kupite morat ce te odradit misije da otkljucate income, a kod nekih ce vam se income povecavat sto vise budete igrali misija vezanih uz to...

Druga stvar je mozete "ulagat" u dionice, tj burzu...

Po mapi se znaju dogadjat random stvari, tipa lik orobi staricu, pa imate izbor, samo nastavit svojim poslom, zatuc ga i pare vratit, ili uzet sebi :)

Sta se tice "pljacka" ili "velikih" stvari..starno su super odrađene...teba sve ispanirat, nabavit opremu koja je potrebna, izabrat pristup, onda tim i onda sve to i sprovest u dijelo :)

Pitanje (ako nije problem):

Mogu li već sa 6% pređene igre kupovati dionice i te neke stvari koje donose income ili to dolazi tek kasnije nakon što pređem neke misije?

18 godina
neaktivan

Boga mi, nisi ni ti ispao nešto koristan sa svojim pitanjima.

"Naravno da imam igru, nebi me ovakve stvari ni zanimale da nemam igru."

Onda jednostavno IGRAJ igru i odgovoriš ćeš si na sva svoja pitanja. ffs

Radije s nama podijeli kakav dojam o igri, reci nam jesu li se obistinila obećanja developera, kakvo je ponašanje automobila i helikoptera naspram GTA 4 itd, nešto što se ne može pročitati u recenziji. Previše je likova koji slikaju TV sa nekom nasumičnom scenom u igri, napišu "Evo malo gta ođe..." i poberu 241 hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:19 (AlienWare1).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

pa onda ti to njega pitaj, a ne očekivati da ti on to napiše samo tako, čovjek je lijepo pitao i traži odgovor, ako mu ga nećeš dati, nemoj

Som la gent blaugrana

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Rockstar opet pomiče granice. Postavio je visoke kriterije, posvečenost detaljima je ono što ga čini posebnim.

Sad demokršćani mogu na svakom ćošku skupljati potpise da se zabrani ova nemoralna igra koja vrijeđa tradicionalne vrijednosti svakog poštenog Rvata. {#} Čekamo očitovanje Bogznanića. {#}

Vidim da se u ovoj temi raspravljalo o veličini mape. Evo slike za usporedbu s drugim igrama. {#}

GTA V, GTA IV, GTA SA, RDR GTA V, GTA IV, GTA SA, RDR
Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:33 (DragonShit).

14 2 hvala 3
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Evo ga napokon GTA se instalira {#}

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Boga mi, nisi ni ti ispao nešto koristan sa svojim pitanjima.

"Naravno da imam igru, nebi me ovakve stvari ni zanimale da nemam igru."

Onda jednostavno IGRAJ igru i odgovoriš ćeš si na sva svoja pitanja. ffs

Radije s nama podijeli kakav dojam o igri, reci nam jesu li se obistinila obećanja developera, kakvo je ponašanje automobila i helikoptera naspram GTA 4 itd, nešto što se ne može pročitati u recenziji. Previše je likova koji slikaju TV sa nekom nasumičnom scenom u igri, napišu "Evo malo gta ođe..." i poberu 241 hvala.

Provedem 2-3 sata dnevno najviše igrajući, a htio bih saznati neke stvari lakšim putem, a ne da provedem 2 sata tražeći nešto što mi je netko tu mogao odgovoriti za 2 minute.

Ne želim se više raspravljat, bezobrazan si, kaj si nervozan i živčan jer nemaš igru ili koji je razlog takvoj netrpeljivosti? Odgovaraš mi na pitanje ko da sam u najmanju ruku ubio nekoga, a ne postavio par pitanja...

Meni se sviđa kako se auto ponaša, nije baš realno, ali ipak je bolje da je tako jer je to ipak GTA, dosta lako se skreće u zavoju, koči se brzo, a kad se auto dosta ošteti (treba baš par puta s velikom brzinom bubnut u neki zid ili drugi auto) onda malo sporije ubrzava, ali puno teže skreće kod veće brzine. Motor mi se ne sviđa, nekako prenaglo skreće i nije baš nešto za vozit. Helikopter i avion još nisam probao voziti jer me odmah policija napala kad sam ušao na neki aerodrom. Obožavam vožnju gliserom, ima dosta vrsta glisera i jahti, može se strelicom prema gore ili prema dolje "dignuti" ili "spustiti" gliser pa onda kad je spušten samo prolazi kroz valove, a kad se digne onda skače i lupa po valovima, odličan ugođaj, pogotovo kad se upali neka dobra muzika na radiju i kad je sunce jako oko podne :)
More je napravljeno fenomenalno, doslovno je gušt gledat koliko su realno napravili valove. Što se ide više prema pučini, to su veći valovi.

S igrom sam prezadovoljan, nekak mi je najdraže igrat s Michaelom jer živi doslovno u vili koja je prekrasna iznutra, hrpa detalja, ima bazen u stražnjem dvorištu, cijeli kvart obiluje prebrutalnim autima pa si je uvijek lako pronać željeni i pospremit u garažu :)
Jedino možda kad su već napravili tak veću kuću, onda mi je glupo kaj su pola vrata zaključana i ne može se ući u sve prostoriji u kući. Onda mi je malo nerealno kaj popijem 3 pive, slika postane mutna, lik tetura, izađem za 10 sekundi iz kuće i već se kao lik oporavi....barem da su napravili da se oporaviš tek nakon kaj napraviš save (spavanje i 6 sati ubrzano vrijeme)

Išao sam na brdo neko, žičarom otišao na najviši vrh namijenjen skakanju s padobranom, od tamo skočio i prekrasno gledat cijeli kraj i more s visine.
Onda u brdima ima nekakva cestica koja vodi prema vrhu, išao sam quadom cijelo vrijeme punim gasom, ima puno graba tak da sam na jednoj odletio i ravno u drvo...nakon smrti mi se više nije dalo opet gore.

Htio bih isprobati kakvi su bicikli jer još nisam vidio niti jedan.

Eto malo dojmova da nebi rekli da sam "samo beskoristan"

16 godina
neaktivan
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
protjeran

Jeli netko zna kada izlazi pc verzija jer sam gledao par stranica i svaka govori drukciji datum.

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
neaktivan

peterstern9...iskreno i nisam bas popamtio imena auta tako da iskreno ni neznam za taj auto imena Grotti..tj mozda sam ga i vidio vozio a nesjecam se...samo znam da sam naletio na verziju bugatija, i probao ga i isao je kao metak...mozda pricamo o istom autu...

Sta se tice dionica i stvari koje donose income sa 6% predjene igre nemozes...moras id calje i otkljucat sva tri lika i onda ce ti se postepeno otkljucat properties i stock market...Ukratko properties ti je podjeljen u kategorije da Michaeal zanimaju dionice najvise, di se najvise vrti para...franklina zanima luksuz, jer je gheto lik koji nije naviko na neki luksuz i se zeli maknut od toga i postat netko...a trevora zanimaju oruzija, droga i tako to...pa onda mozes si logicki zakljucit tko se cime bavi :)i s kojim likovima ces moc kakve stvari kupit od properties...dakako neces moc sa svim likovima sve kupit, jer neke stvari kao sta sam rekao gore moci ces sa određenim likom kupit i samo on ce to moc koristit, beneficije i razne stvari...a neke stvari ces moc koristit sa svim likovima...

S druge strane...sa 6-10% predjene igre i nemas toliko novca da si mozes priustit sta, a posebno ne na stock marketu...jednostavo igrat misije i one sporedne sta dolaze( upitnici ) pa ce ti se sve postepeno otkljucavat...

Upitnici ne vrijede za svih isto...plavi su za michaela, zeleni za franklina i crveni za trevora kao i misije...:)

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ima li koja kuća za kupit sa pogledom na cijeli LA {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Najveći adrenalin rush mi je bio spuštanje niz Mt Chilliad na Sanchezu.Obavezno probajte tko nije.

BTW nevjerojatno kako je forum zamro nakon izlaska igre.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 19:35 (NFSPredator0010).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

ima ko igru za box i dali je instaliral drugi disk,kao sto se prica da je bolje da se ne instalira,al ja nisam vidio neke razlike

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja ću si isto nabavit gta 5 za ps3 i nadam se da neću požaliti. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo bio bih vama koji ste igrali zahvalan kada bi malo opisali životinje :)

Kako to fukcionira s psima ???

Je li istina da ih u dućanu možeš kupovati??

Koliko vrsta pasmina ima :D

Kakav je ovaj lov na jelene ,srne ...

Čudi me što PETA nije uložila žalbu na taj lov .. No još bolje :D

Hvala :)

Piterson

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Jeli netko zna kada izlazi pc verzija jer sam gledao par stranica i svaka govori drukciji datum.

Nezna se, ni približno jer PC verzija još nije ni najavljena.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

2 moths are enough to visit Los Santos...

Prije "2 years".

Ah ubisoft, da ne promoviras DRM mozda bih i kupio tvoju igru.

Imam osjecaj da Watch Dogs nece dugo potrajati, makar igra ima dobrih aspekata.

Release je November 21, nebi se cudio da R* releasa PC verziju tu negdje, vrlo vjerovatno uz nedavne dokaze.

I Volition je relesao "Gat V" DLC za PC besplatno...citajte opet "GATV" {#}.

Mislim da su ljubomorni.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:48 (Marcuskac).

7 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Samo jedno kratko pitanjce.

El moguće ovo?

Battlefield 3: leoDOR3_
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Prije "2 years".

Release je November 21, nebi se cudio da R* releasa PC verziju tu negdje, vrlo vjerovatno uz nedavne dokaze.

Mislim da su ljubomorni.

pa svi devovi iz ubisofta i volitiona špilaju GTA V (uz ostale igre), oni su također gameri

problem je u tome što je GTAV ujedno i prijetnja njihovoj zaradi...

ali vecina gamera kupit ce i GTAV i Watch Dogs(ako se pokaze dobrim)

edit:post iznad

ne nije moguce 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:11 (njuska11).
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Samo jedno kratko pitanjce.

El moguće ovo?

Ne, totalna fejkara. 

Čim vidiš surveye slobodno odustani...

Majke mi
14 godina
Marcuskac kaže...

Prije "2 years".

Mislim da su ljubomorni.

Bas sam i ja razmisljo da bi mogli jedno par tjedana prije Watch Dogs piknuti GTA V na PC. Ali opet, ako Watch dogs nece imati ''gubitke'' na PC trzistu ne vidim zasto bi rockstar trebao imati... kapitalizam je gadna stvar i treba izvuci iz starih konzola koliko ide... 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Marcuskac kaže...

Prije "2 years".

Mislim da su ljubomorni.

Bas sam i ja razmisljo da bi mogli jedno par tjedana prije Watch Dogs piknuti GTA V na PC. Ali opet, ako Watch dogs nece imati ''gubitke'' na PC trzistu ne vidim zasto bi rockstar trebao imati... kapitalizam je gadna stvar i treba izvuci iz starih konzola koliko ide... 

GTA V pc dolazi kad i na PS4 te XBOX one,to sam vec prije rekao i siguran sam da ce se to obistiniti

Na kraju krajeva sanse da izađe ove godine na PC su izrazito male

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nema ni potrebe da dolazi na PC kad će se ionako dobro zaradit na ovim starim konzolama....

Moj PC  
3 35 hvala 0
15 godina
ATI HD3870 kaže...

Nema ni potrebe da dolazi na PC kad će se ionako dobro zaradit na ovim starim konzolama....

Kakve sve gluparije se mogu naći na ovome forumu {#}

13 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
SimeKZ kaže...
Marcuskac kaže...

Prije "2 years".

Mislim da su ljubomorni.

GTA V pc dolazi kad i na PS4 te XBOX one,to sam vec prije rekao i siguran sam da ce se to obistiniti

Na kraju krajeva sanse da izađe ove godine na PC su izrazito male

Izrazito velike, vece nego prije.

Ako ne, 1. mjesec 2014 bi rekao sigurno!

U slucaju GTA IV nije bilo nikakvih podataka o PC verziji na konzolama (game kodovima) ili igdje drugdje.

Znaci da je rad na portu zapoceo tek nakon releasa na konzolama.

Sad smo nasli dokaze za next-gen i PC na konzolama, na Social Clubu i na iFruit aplikaciji.

Sto nam govori da su ove verzije vec duze u developanju, paralelno sa konzolama, sto nije bio slucaj prije.

Ja vam kazem, bit ce to puno prije nego sto su ljudi ocekivali.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice