Imas onaj auto slican bugatiju, imas par slicnih ferarijima...uglavnom ima jako puno auta koji su slicni sa pravima...od Audia, BMW-a, Merđa, Lamba, Bugatija, Ferrarija...Hamera i sta ti ja znam...motora ima standardni NRG, PCJ i jos par vrsta odnosno varijante onih iz EFLC. Odes u LSC i dodatno nadogradis aute...
Skuzio sam da se auto "bolje" rastura kad mu udaris gornje dijelove...haubu, krov i tako to...iso sam na neku jumpicu i pogodio nadvožnjak sa krovom da se totalno izoblicio...nije bila ni neka veca brzina...onda kasnije sam na raskrizju pokupio zadnji dio nekog Staliona..doslovno odnio sam auto i zadnja osovina je "izletila"...s motorom sam pogodio zadnji dio kombija i dok sam letio pogodio sam u auto iz suprotnog mjesta u šoferjšajbu...na mjestu mrtav :D. Napusio se sa Michaelom i Franklinom pa im se pocnu priviđat stvari...napio se sa Trevorom nakon 4 pive pa sam iso tako vozit...i tako dalje i dalje...nikad kraja zabavi :)) Sa jet skiem sam se slucajno zaletio u obalu preletio neke stepenice zavrsio na Santa Monici podred ringšpila :D
Sitan ali i ne toliko bitan spoiler: Gledao kako Trevor "hebe" curu od Jonny-a pa onda ubija Jonnya iz EFLC-a...

♣ ♥ ♦ ♠

Čekamo očitovanje Bogznanića. 

.