Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.046.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
NFSPredator0010 kaže...

Baš sam sad odigrao partiju tenisa sa Michaelom.Pre zabavno je.Odlično su to napravili,svaka čast R*.

Maznuo sam helikopter i otišao do luke malo istraživati.Oduševljen sam koliko su detalja posvetili luci i tim velikim brodovima.

Imam osjećaj kao da je luka živa,a pod vodom također ima svega.

Ajme tako je, pa ovdje ima i ronjenja :D Jel tko probao to? Jel se može samo na određenim lokacijama ili ispod oceana imaš podvodni "grad".

17 godina
Grand Theft Auto V

nisam uspio nigdje procitat no ima li igra vise save slotova? kao i prijasnji nastavci.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nisam uspio nigdje procitat no ima li igra vise save slotova? kao i prijasnji nastavci.

Ima.

Što se tiče ronjenja još nisam našao scuba opremu,ali što sam uspio vidjeti na dah izgleda da u moru ima svega.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan

Svugdje di ima vode moze se i i ronit, znaci podvodni svijet je komplet napravljen...save slotove imas, sejvas klasicno kad ides u krevet, ili imas na mobitelu Qucik Save opciju di sejvas kad god se sjetis, osim ako nisi na misiji ili te panduri hvataju ili radis nesto sta moras zavrsit :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

+

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 21:43 (McSimon).

1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ova igra stvarno bolje izgleda na xbox 360...na psu 3 je to nekako zablurano..

Moj PC  
3 13 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#}{#}.

This time next year we'll be milionaires
Moj PC  
27 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

nece ovo jos na PC, ne isplati im se,  bar pola godine

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
Nemogu vjerovati, pa skidam DLC special edition. U ovoj igri DLC više vrijedi nego neka normalna igra kad izađe.
Be Water My Friend
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Uuu koja zarada..a o oveome sam pricaoo prije par dana,da ce izaći za PC kao da bi moglo biti nešto i za PS4,po mom mišljenju to bi moglo zajedno izaći...
http://www.bravo.rs/screenfun/gta-6-je-zagarantovan-rockstar-zaraduje-milijardu-dolara-od-gta-5-u-prvih-mesec-dana/

Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ah kako sam sad ljubomoran na vas sve koji možete igrati GTA V a ja ne mogu (PC gamer).

Ali eto, vi koji možete, uživajte! {#}

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
16 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
picija21 kaže...

Uuu koja zarada..a o oveome sam pricaoo prije par dana,da ce izaći za PC kao da bi moglo biti nešto i za PS4,po mom mišljenju to bi moglo zajedno izaći...
http://www.bravo.rs/screenfun/gta-6-je-zagarantovan-rockstar-zaraduje-milijardu-dolara-od-gta-5-u-prvih-mesec-dana/

YEAH!!!!!! To mi daj bejbi. E ovo ruši sve rekorde i odlazi u istoriju! Izlaskom ove igre počinje nova era u gaming svetu! Rockstaru, ti si proizvođač igara van konkurencije! Pa jel moguće! Milijardu! Ooooooh my God. Rockstar je zaj***o sam sebe! Svaka čast! Dajte što više reči! Dajte! Ali nećete dovoljno nahvaliti i opisati koliko je ova igra dobra! GTA V, GAME OF THE YEAR, GAME OF ALL TIME!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:11 (Comi123).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Poštovani,

zahvaljujemo na kupnji u našoj web trgovini.

Ovim putem vas obještavamo da je narudžba 11283 otpremljena dostavnoj službi CityEx.

Isporuku očekujte unutar 1-2 radna dana.

Molimo, ne odgovarajte na ovaj e-mail.

SOPHOSlab game shop
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 17 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

bože sacuvaj, neki igru nisu ni zaigrali a vec im pojela mozak, sta ce biti kad je pocnu igrati

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
22 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Comi123 kaže...
picija21 kaže...

YEAH!!!!!! To mi daj bejbi. E ovo ruši sve rekorde i odlazi u istoriju! Izlaskom ove igre počinje nova era u gaming svetu! Rockstaru, ti si proizvođač igara van konkurencije! Pa jel moguće! Milijardu! Ooooooh my God. Rockstar je zaj***o sam sebe! Svaka čast! Dajte što više reči! Dajte! Ali nećete dovoljno nahvaliti i opisati koliko je ova igra dobra! GTA V, GAME OF THE YEAR, GAME OF ALL TIME!!!!!!!!

wtf... Šta ti imaš od toga?

LG Google Nexus 4
14 godina
Grand Theft Auto V

Evo ako nekog zanima kako izgleda gameplay pravi a nema igru, dva sata gameplaya ja sam pogledo skoro do kraja:

Nadam se da če na PC -u izgledat puno bolje, makar za hardware u konzolama ovo je vrlo pohvalno.

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
GTA V, GAME OF THE YEAR, GAME OF ALL TIME!!!!!!!!

{#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Tko stalno dosaduje sa ovim TD...

Uglavnom, za mene ima jos 6 dana cekanja.

Ova satelitska slika mape izgleda zakon.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

6 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
PS3Maniac kaže...

Ah , ima gdje jeftinije?

Zavvi

Game.co.uk

Dali je postarina preko Zavvi i Game.co.uk  besplatna i moze li se platiti pouzecem?I jeli netko vec narucio preko tih stranica ?

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

fail 0:52  {#}

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 16:01 (Kordy).

14 1 hvala 0
17 godina
Killuminati kaže...
Ivanjino96 kaže...
PS3Maniac kaže...

Ah , ima gdje jeftinije?

Zavvi

Game.co.uk

Dali je postarina preko Zavvi i Game.co.uk  besplatna i moze li se platiti pouzecem?I jeli netko vec narucio preko tih stranica ?

Sa game.co.uk ti je 2.95 funti., ja plaćam sa mastercardom, vjeorvatno ide i sa Visom. Pouzeće zaboravi;). Stiže ti u roku od 5-7 dana na kućnu adresu ;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 16:17 (kostolomac).
14 godina
Killuminati kaže...

Ja sam narucio al preorder

Postarina je besplatna a neznam za pouzece ja sam platio karticom

Samo neznam koliko ce mi trebat da doe al u prosjeku je nekih 10 dana kako vidim

Pitaj vise u zavvi temi

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nekoliko pitanja...

1. Grotti mi je najdrazi auto, brz je i ima dobar handling, zna lo netko da li ima kasnije u igri i boljih auti nego sto su onakvi kao u Michaelovom kvartu?

2. Cini mi se da nema neki izbor motora, cak ima vise vrsta glisera nego motora...jel to istina? Nadam se da Rockstar nije zanemario skroz motore i da je PCJ 600 jedan od najboljih motora?!

3. Koliko ima gradova u igri?

4. Igram na xboxu i moze li mi netko reci postoji li sifra za lovu jer si zelim kupit kucu i nabrijat Grottija do kraja i kak god zelim, a nemam love. Ak nema sifri, jel ima bar neki nacin za brzo obogacivanje, npr. Da opljackam banku ili kockanje ili tako nesto? Ne pada mi na pamet 3 sata ubijat ljude po gradu i skupljat siću.

5. Ne vidim nigdje da li se moze ici u teretanu kao sto se moglo u San Andreasu? 

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Sa game.co.uk ti je 2.95 funti., ja plaćam sa mastercardom, vjeorvatno ide i sa Visom. Pouzeće zaboravi;). Stiže ti u roku od 5-7 dana na kućnu adresu ;)

Kelam kaže...

Ja sam narucio al preorder

Postarina je besplatna a neznam za pouzece ja sam platio karticom

Samo neznam koliko ce mi trebat da doe al u prosjeku je nekih 10 dana kako vidim

Pitaj vise u zavvi temi

E hvala,al nisam bas siguran u placanje karticom. Najbolje mi je pouzece.

16 godina
Grand Theft Auto V

IGN Plays GTA 5: How Cheat Codes Work

2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Kordy kaže...

wtf... Šta ti imaš od toga?

Generalno osim fenomenalnog vida zabave nemam ništa, samo kažem ljudima svaka čast. Uspeli su ono što niko do sada nije i najdalje su otišli što se zarade tiče. Šta, igra ti se ne sviđa? U redu, svako ima svoj ukus.

14 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

bože sacuvaj, neki igru nisu ni zaigrali a vec im pojela mozak, sta ce biti kad je pocnu igrati

Bože sačuvaj, da je igra nekima pojela mozak, kupili bi konzolu i naigrali se, a nebi čekali "superiorniju" verziju. Ne shvataj sve zdravo za gotovo, razmisli malo pre nego što lupiš neku glupost.

13 godina
peterstern9 kaže...

Nekoliko pitanja...

1. Grotti mi je najdrazi auto, brz je i ima dobar handling, zna lo netko da li ima kasnije u igri i boljih auti nego sto su onakvi kao u Michaelovom kvartu?

2. Cini mi se da nema neki izbor motora, cak ima vise vrsta glisera nego motora...jel to istina? Nadam se da Rockstar nije zanemario skroz motore i da je PCJ 600 jedan od najboljih motora?!

3. Koliko ima gradova u igri?

4. Igram na xboxu i moze li mi netko reci postoji li sifra za lovu jer si zelim kupit kucu i nabrijat Grottija do kraja i kak god zelim, a nemam love. Ak nema sifri, jel ima bar neki nacin za brzo obogacivanje, npr. Da opljackam banku ili kockanje ili tako nesto? Ne pada mi na pamet 3 sata ubijat ljude po gradu i skupljat siću.

5. Ne vidim nigdje da li se moze ici u teretanu kao sto se moglo u San Andreasu? 

Decko ajde oladi ! :D 

L0L
18 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Može mi netko molim vas odgovoriti na pitanja umjesto da mi lupate TD...očito ima psihopata u ovoj temi kad na najnormalnija pitanja lupa TD

Ja sam ti dao TD jer se praviš lud, a znaš da je možda 2% ljudi u ovoj temi napravilo preorder GTA V, a i oni koji su napravili preorder sada igraju, baš će oni blejati na forumu i čekati tebe.

Nije mi jasna jedina stvar, imaš li ti igru, ili je "igraš" putem YT?

Moj PC  
7 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice