Eh... ti sad ode predaleko. Pa neću poslije svakog sudara tražit novo auto. Dajte molim vas ne idite iz krajnosti u krajnost. Rockstar zna kako napraviti zabavu. Meni je ovako bolje kako su oni zamislili i ne laprdajte, nego ko ima neka igra, ko nema igrat će kad tad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Car damage je sigurno bolji i detaljniji nego u GTA IV. Vi koji već sad igrate, probajte samo minimalno ožuljati zid i vidjet će te baš svaku i najmanju ogrebotinu na autu. Da ne govorim da se sad mogu dogoditi neke stvari koje u GTA IV nisu bile moguće, da ti se prepolovi auto od udara ili da ti ispadne guma. Glupo mi je da se ponavljam već nekoliko puta, ali vidim da se stalno poteže priča o tome, a bez razloga. Kad probate igru vidjet će te da je u redu.
Razlika je jedino u tome što sad treba malo duže da se teže ošteti auto pa tu neki vide problem, meni je ok. Nije uopće to toliko izraženo da ga ne možeš oštetiti. probajte samo bježati od policije nekih 10-ak minuta pa će te vidjeti da će te brzo mijenjati auto zbog oštećenja 
Sve više me oduševljava kako izgleda more, stvarno nešto najbolje što sam vidio u igrama do sad. Stanete samo na neku stijenu i promatrate valove, izgelda kao u stvarnosti.
Za forumaše koji posjeduju igru, moze li jedan video od tjuninga auta? lp
Mislim da se beam ng ne moze usporedivati sa gta 4 jer je beam napravljen samo za takve situacije, a gta ne
http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-V-PS3/dp/B0062KICQ6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1378935867&sr=8-1&keywords=gta+5+ps3
jel ovo i dalje najbolja ponuda za ps3?
evo 3 slike slikano sa web camerom :P
Druga slika, lik stao ko Rambo :D
Trebalo bi bit puno vise misija i mislim da igra ne vrijedi 500 kn
Izgleda da je netko rovao po yogurt verziji GTA V i pronašao dio kode koji spominje PC is PS4 verzije.
* Ne se previše uzbuđivat je može biti i fake.
http://www.cinemablend.com/games/GTA-5-Leaked-Xbox-360-Data-Reveals-PC-PS4-Build-Code-59102.html
CONSOLES FTW!!!
Imam neka pitanja za ove koji igraju igru:
- Koliko je murija agresivna, tj dali može stvarati veće probleme, ovo pitam pošto je u četvorci bila dosta lagana?
- Kakav je kombat s oružjem?
- Kako funkcionišu specijalne moći sva tri lika?
- Ovo je pitanje tehničke prirode. Kakva je gustina saobraćaja?
- Jesu li misije dinamične kako su najavljivali ili su često jednolične kao u četvorci? Ukradi ono, juri onog i likvidiraj ga...
- Jel ima više različitih vrsta vozova, i može li se upravljati njima?
Eto to bi bilo to, pa bih bio zahvalan ako odgovorite, a samim tim dolijete ulje na vatru i još više nas zapalite 
Igra stvarno dobro izgleda,zna li se koje je to iznenađenje koje je rocekstar skrivao dok igra ne izadje...a i cjeli taj trud oko skrivanja igre i detalja iz nje se urusio tjedan prije zvanicne prodaje neznam da li se to moglo izbjeci jer sada pate najveci zaljubljenici i fanovi gta 5 koji tupaju nogama u praznom dok kojekavi gejmeri vec prelaze igru 
Pošto vidim da neki već prelaze igru uveliko i vidim da je igrači stvarno dobro ocjenjuju želim da znam ima li ko da je prelazi na Xbox 360 jer imam pitanje vezano za tu verziju igre koje bih najradije privatnom porukom postavio.
Ako ova igra ne vrijedi onda ne vrijedi ni jedna :)
I svi se nesto zale ne valja ovo ne valja ono a svi ce je opet nabavit, i daj ba ljudi GTA IV toliko sv hvalili a GTA IV dodje kao demo verzija GTA V :) Za igru se nista ne moze reci, ne postoji bolja open-world igra trenutno od nje ....
Imam neka pitanja za ove koji igraju igru:
- Koliko je murija agresivna, tj dali može stvarati veće probleme, ovo pitam pošto je u četvorci bila dosta lagana?
- Kakav je kombat s oružjem?
- Kako funkcionišu specijalne moći sva tri lika?
- Ovo je pitanje tehničke prirode. Kakva je gustina saobraćaja?
- Jesu li misije dinamične kako su najavljivali ili su često jednolične kao u četvorci? Ukradi ono, juri onog i likvidiraj ga...
- Jel ima više različitih vrsta vozova, i može li se upravljati njima?
Eto to bi bilo to, pa bih bio zahvalan ako odgovorite, a samim tim dolijete ulje na vatru i još više nas zapalite 
- Agresivniji su mnogo nego u IV
- Nezz sta da ti odgovorim, meni je ok
- Do sada sam uradio tek toliko misija da imam samo Franklina i Michaela, a probao sam samo Franklinovu moc, usporavanje vremena u voznji
- Takva da se jednostavno iznenadim kada vidim koliko ima saobracaja u gradu i na auto putevima, ne znam samo kako su ovo na current-gen konzolama izveli :)
- Sad za sad su extra zanimljive i da jesu dinamicne...
- Vidio sam obicni voz, tramvaj, podzemni a nisam probao jos da upravljam njima ......
A ljudi je li neko od vas zna kako da skinemo onu iFruit aplikaciju na mobitel ingame? Pisalo je na rockstargames.com/V/downloads ali tu imaju samo slike i sl.
Prvo prijeđi pa onda komentiraj.Ako ova igra toliko ne vrijedi onda ni jedna toliko ne vrijedi.
P.S. Napravite si account na Social Clubu ako niste i odite na life invader i stalkajte.Dobijete neke popuste na iteme/usluge u igri a kad igra izađe ako se logirate na
Social Club dobijete ekskluzivno otključane neke stvari (sub mašinka,sportski auto,haircuts,mobile app).Ako sam krivo rekao ispravite me.
Već vidim da će mi ovo biti najdraži auto.
Prvo prijeđi pa onda komentiraj.Ako ova igra toliko ne vrijedi onda ni jedna toliko ne vrijedi.
P.S. Napravite si account na Social Clubu ako niste i odite na life invader i stalkajte.Dobijete neke popuste na iteme/usluge u igri a kad igra izađe ako se logirate na
Social Club dobijete ekskluzivno otključane neke stvari (sub mašinka,sportski auto,haircuts,mobile app).Ako sam krivo rekao ispravite me.
Već vidim da će mi ovo biti najdraži auto.
Mozes li malo bolje pojasniti ovo sa life invader i stalkanjem?
1. Odes na http://socialclub.rockstargames.com/ i stisnes Join the club ako već nisi član,ako jesi samo se ulogiraj.
2.Odes na http://www.lifeinvader.com/profile/herr_kutz i trebao bi vec biti ulogiran (automatski) ako nisi onda se gore ulogiraj.
3.Na toj stranici imas reklame za različite stvari,pregledaj postove i ispod svakog imas ponuđeno: stalk comment share.
4.Stisni stalk na post u kojem pise npr. "Stalk this to get 10% off of your first buy"
5.Mozes i odmah gore pored naslova stisnuti stalk ali ne znam da li se to onda racuna.Najsigurnije ti je stalkat sve živo na toj stranici 
Kad budes igrao igru (kad izađe) ti popusti i bonusi bi trebali raditi.
Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.
Nemoj mi reci da si presao igru??
Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.
Mislis li da bi mogla biti GOTY?
Mislis li da bi mogla biti GOTY?
Reklame su učinile svoje, svi pričaju o GTA, po spekulacijama o prodaji igre, ogromne su šanse da će biti igra godine =)
Danas i ja nabavljam igru. Zanima me da li se samo prvi dvd mora instalirat jer tako je Rockstar rekao prvi dvd instalacija koja se mora izvršiti a drugi za igranje. Koristim Xbox 360 može li neko odgovorit ?
Neki novi screenovi i interview sa Lazlowom.
Naravno za ovo vise vas koji igrate nije briga :P
Kad se sjetim prije kada smo dobili mali djelic informacije poludili smo, a sada
leakovi ovde, leakovi tamo, svi vec imaju igru, proslo je to vrijeme.
I jos nesto, ako napravite Social Club Account dobijete neke povlastice.
Auto, oruzje, frizure i 2 aplikacije.
Prvi DVD sluzi samo za instlalaciju (7.8gb) i nikad ga vise ne koristis , a drugi koristiš za igranje