Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.113.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Grand Theft Auto V
lovac82 kaže...

U ovoj igri BEAMNG su ostecenja vozila odlicno uradena, usporedba GTA IV vs BEAMNG:

Sami kazu da igra trazi dosta procesorske snage odnosno nebi moglo biti moguce na konzolama (PS3/360), dakle, nije bas R* kriv sto nije ostecenje vozila jos naprednija u GTA IV/GTA V jbg

Eh... ti sad ode predaleko. Pa neću poslije svakog sudara tražit novo auto. Dajte molim vas ne idite iz krajnosti u krajnost. Rockstar zna kako napraviti zabavu. Meni je ovako bolje kako su oni zamislili i ne laprdajte, nego ko ima neka igra, ko nema igrat će kad tad.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:25 (bruslii).
16 godina
Grand Theft Auto V

Car damage je sigurno bolji i detaljniji nego u GTA IV. Vi koji već sad igrate, probajte samo minimalno ožuljati zid i vidjet će te baš svaku i najmanju ogrebotinu na autu. Da ne govorim da se sad mogu dogoditi neke stvari koje u GTA IV nisu bile moguće, da ti se prepolovi auto od udara ili da ti ispadne guma. Glupo mi je da se ponavljam već nekoliko puta, ali vidim da se stalno poteže priča o tome, a bez razloga. Kad probate igru vidjet će te da je u redu.

Razlika je jedino u tome što sad treba malo duže da se teže ošteti auto pa tu neki vide problem, meni je ok. Nije uopće to toliko izraženo da ga ne možeš oštetiti. probajte samo bježati od policije nekih 10-ak minuta pa će te vidjeti da će te brzo mijenjati auto zbog oštećenja {#}

Sve više me oduševljava kako izgleda more, stvarno nešto najbolje što sam vidio u igrama do sad. Stanete samo na neku stijenu i promatrate valove, izgelda kao u stvarnosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
18 0 hvala 8
14 godina
Grand Theft Auto V

Za forumaše koji posjeduju igru, moze li jedan video od tjuninga auta? lp

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

U ovoj igri BEAMNG su ostecenja vozila odlicno uradena, usporedba GTA IV vs BEAMNG:

Sami kazu da igra trazi dosta procesorske snage odnosno nebi moglo biti moguce na konzolama (PS3/360), dakle, nije bas R* kriv sto nije ostecenje vozila jos naprednija u GTA IV/GTA V jbg

Mislim da se beam ng ne moze usporedivati sa gta 4 jer je beam napravljen samo za takve situacije, a gta ne

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

evo 3 slike slikano sa web camerom :P 

jedna sa ljubimcem :D jedna sa ljubimcem :D
L0L
Moj PC  
8 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
razermario kaže...

evo 3 slike slikano sa web camerom :P 

Druga slika, lik stao ko Rambo :D

12 godina
neaktivan

Trebalo bi bit puno vise misija i mislim da igra ne vrijedi 500 kn

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
pozz svima, cuo sma informaciju da za novi gta v ukoliko nemam hdd je dovoljan usb 16gb sa 15mb/s . da bi se prvi dvd instalirao. jel mi moze netko sa 100% sigurnoscu potvrdit da je to istina. hvala a ti si vec presao igru ?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

evo, car custom, stavljeno pred 5 minuta, valjda nece odmah maknut..

ovo je grad iz zraka, avionom

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 6:38 (naughty guy).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Izgleda da je netko rovao po yogurt verziji GTA V i pronašao dio kode koji spominje PC is PS4 verzije.

* Ne se previše uzbuđivat je može biti i fake.

http://www.cinemablend.com/games/GTA-5-Leaked-Xbox-360-Data-Reveals-PC-PS4-Build-Code-59102.html

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja imam sandisc cruser blade 32 gb i onstaliro sam oba dva disca i normalno radi
CONSOLES FTW!!!
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Imam neka pitanja za ove koji igraju igru:

- Koliko je murija agresivna, tj dali može stvarati veće probleme, ovo pitam pošto je u četvorci bila dosta lagana?

- Kakav je kombat s oružjem?

- Kako funkcionišu specijalne moći sva tri lika?

- Ovo je pitanje tehničke prirode. Kakva je gustina saobraćaja?

- Jesu li misije dinamične kako su najavljivali ili su često jednolične kao u četvorci? Ukradi ono, juri onog i likvidiraj ga...

- Jel ima više različitih vrsta vozova, i može li se upravljati njima?

Eto to bi bilo to, pa bih bio zahvalan ako odgovorite, a samim tim dolijete ulje na vatru i još više nas zapalite {#}

5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Novi gameplay. PAŽNJA: SPOILER

0 2 hvala 0
15 godina

Igra stvarno dobro izgleda,zna li se koje je to iznenađenje koje je rocekstar skrivao dok igra ne izadje...a i cjeli taj trud oko skrivanja igre i detalja iz nje se urusio tjedan prije zvanicne prodaje neznam da li se to moglo izbjeci jer sada pate najveci zaljubljenici i fanovi gta 5 koji tupaju nogama u praznom dok kojekavi gejmeri vec prelaze igru {#}

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pošto vidim da neki već prelaze igru uveliko i vidim da je igrači stvarno dobro ocjenjuju želim da znam ima li ko da je prelazi na Xbox 360 jer imam pitanje vezano za tu verziju igre koje bih najradije privatnom porukom postavio.

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
rigolas kaže...

Ako ova igra ne vrijedi onda ne vrijedi ni jedna :)

I svi se nesto zale ne valja ovo ne valja ono a svi ce je opet nabavit, i daj ba ljudi GTA IV toliko sv hvalili a GTA IV dodje kao demo verzija GTA V :) Za igru se nista ne moze reci, ne postoji bolja open-world igra trenutno od nje ....

14 godina
protjeran
Comi123 kaže...

Imam neka pitanja za ove koji igraju igru:

- Koliko je murija agresivna, tj dali može stvarati veće probleme, ovo pitam pošto je u četvorci bila dosta lagana?

- Kakav je kombat s oružjem?

- Kako funkcionišu specijalne moći sva tri lika?

- Ovo je pitanje tehničke prirode. Kakva je gustina saobraćaja?

- Jesu li misije dinamične kako su najavljivali ili su često jednolične kao u četvorci? Ukradi ono, juri onog i likvidiraj ga...

- Jel ima više različitih vrsta vozova, i može li se upravljati njima?

Eto to bi bilo to, pa bih bio zahvalan ako odgovorite, a samim tim dolijete ulje na vatru i još više nas zapalite {#}

- Agresivniji su mnogo nego u IV 

- Nezz sta da ti odgovorim, meni je ok

- Do sada sam uradio tek toliko misija da imam samo Franklina i Michaela, a probao sam samo Franklinovu moc, usporavanje vremena u voznji

- Takva da se jednostavno iznenadim kada vidim koliko ima saobracaja u gradu i na auto putevima, ne znam samo kako su ovo na current-gen konzolama izveli :)
- Sad za sad su extra zanimljive i da jesu dinamicne...

- Vidio sam obicni voz, tramvaj, podzemni a nisam probao jos da upravljam njima ...... 

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

A ljudi je li neko od vas zna kako da skinemo onu iFruit aplikaciju na mobitel ingame? Pisalo je na rockstargames.com/V/downloads ali tu imaju samo slike i sl. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
rigolas kaže...

Prvo prijeđi pa onda komentiraj.Ako ova igra toliko ne vrijedi onda ni jedna toliko ne vrijedi.

P.S. Napravite si account na Social Clubu ako niste i odite na life invader i stalkajte.Dobijete neke popuste na iteme/usluge u igri a kad igra izađe ako se logirate na

Social Club dobijete ekskluzivno otključane neke stvari (sub mašinka,sportski auto,haircuts,mobile app).Ako sam krivo rekao ispravite me.

Već vidim da će mi ovo biti najdraži auto.

Vapid Dominator Vapid Dominator
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 11:00 (NFSPredator0010).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...
rigolas kaže...

Prvo prijeđi pa onda komentiraj.Ako ova igra toliko ne vrijedi onda ni jedna toliko ne vrijedi.

P.S. Napravite si account na Social Clubu ako niste i odite na life invader i stalkajte.Dobijete neke popuste na iteme/usluge u igri a kad igra izađe ako se logirate na

Social Club dobijete ekskluzivno otključane neke stvari (sub mašinka,sportski auto,haircuts,mobile app).Ako sam krivo rekao ispravite me.

Već vidim da će mi ovo biti najdraži auto.

Mozes li malo bolje pojasniti ovo sa life invader i stalkanjem?

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

1. Odes na http://socialclub.rockstargames.com/ i stisnes Join the club ako već nisi član,ako jesi samo se ulogiraj.

2.Odes na http://www.lifeinvader.com/profile/herr_kutz i trebao bi vec biti ulogiran (automatski) ako nisi onda se gore ulogiraj.

3.Na toj stranici imas reklame za različite stvari,pregledaj postove i ispod svakog imas ponuđeno: stalk comment share.

4.Stisni stalk na post u kojem pise npr. "Stalk this to get 10% off of your first buy"

5.Mozes i odmah gore pored naslova stisnuti stalk ali ne znam da li se to onda racuna.Najsigurnije ti je stalkat sve živo na toj stranici {#}

Kad budes igrao igru (kad izađe) ti popusti i bonusi bi trebali raditi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 11:59 (NFSPredator0010).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.

Moj PC  
1 23 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nemoj mi reci da si presao igru??

11 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.

Mislis li da bi mogla biti GOTY?

BTW http://gtaforums.com/topic/590552-graphics-are-insane/

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 12:33 (NFSPredator0010).
13 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Diazz72 kaže...

Mislis li da bi mogla biti GOTY?

Reklame su učinile svoje, svi pričaju o GTA, po spekulacijama o prodaji igre, ogromne su šanse da će biti igra godine =)

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Danas i ja nabavljam igru. Zanima me da li se samo prvi dvd mora instalirat jer tako je Rockstar rekao prvi dvd instalacija koja se mora izvršiti a drugi za igranje. Koristim Xbox 360 može li neko odgovorit ?

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Neki novi screenovi i interview sa Lazlowom.

Naravno za ovo vise vas koji igrate nije briga :P

Kad se sjetim prije kada smo dobili mali djelic informacije poludili smo, a sada

leakovi ovde, leakovi tamo, svi vec imaju igru, proslo je to vrijeme.

I jos nesto, ako napravite Social Club Account dobijete neke povlastice.

Auto, oruzje, frizure i 2 aplikacije.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

4 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Prvi DVD sluzi samo za instlalaciju (7.8gb) i nikad ga vise ne koristis , a drugi koristiš za igranje

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 12:32 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 2 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice