Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.156.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Hey Stefan

Thanks for the email from Bosnia and Herzegovina. We’re glad to hear from you.

We don’t have anything to share about the possibility of PC platform release at this time, and are right now completely focused on delivering the best possible experience for PS3 and Xbox 360. If you’d like, you can have a look at our career opportunities at various studios around the world. There may be several testing/QA positions available:

http://www.rockstargames.com/jobs

Please let us know if you have any further questions at all.

Cheers,

Rockstar Games

15 godina
protjeran
GTA 5

Meni je fizika auta u gta 4 bila fantasticna, dosta realno, nadam se da ce tako i ostati.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ispričavam se ako je bilo već.

Nevjerojatno kako mi neke stvari promaknu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 11:08 (NFSPredator0010).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
protjeran
GTA 5

Ja bi volio da bude moguce letjeti avionom, isto kao u san andreasu, da platis kao, ali da mozes iznutra gledati kako se vozis :D, pa npr raznjeti avion, tj postaviti eksploziv i takve gluposti {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina
GTA 5

Igra stvarno fenomenalno izgleda..

Eto ja se nadam da neće biti previše zahtjevna i neoptimizirana. Toga se jedino bojim..

Konzole ne planiram kupovat. Lijepo čekati PC verziju, ubosti neki quad, bolju grafu i uživat. Valjda će nekakav Phenom X4 i grafa tipa 6850/6870 biti dovoljno za 1366x768 rezoluciji.

Iako mi se na početku nije sviđao ovaj sistem sa 3 lika, sada mi to odlično izgleda. Još jedan plus je to što su ubacili razna čuda iz San Andreasa. Tuning, avioni, tetovaže, ronjenje..

Grafika je solidna. Nije loša, ali da ima igara sa boljom grafikom, ima. GTA IV sa veselijim bojama. Meni odgovara. Bitno da je Gameplay dobar.

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja nikako da nadjem u Gameplayu djesu smjesteni zivoti kao u Gta4 ono oko mini mape
Dali je moguce da nece biti tih zivota kao u gta4?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 11:50 (stefagtx).
17 godina
GTA 5

ma ja mislim da ce oni tu jos dosta tih sitnih stvari ispravit/izmjenit, kao sto je ta mini mapa, mozda uopce i finalnom proizovodu nece imat takav oblik.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stefagtx kaže...

Ja nikako da nadjem u Gameplayu djesu smjesteni zivoti kao u Gta4 ono oko mini mape
Dali je moguce da nece biti tih zivota kao u gta4?

nalazi se ispod mini mape

to se najbolje vidi u ovoj sceni gdje kad ga pogode ova zelena linija se smanji

13 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...
stefagtx kaže...

Moguceje da je to to da je zelena za zivot, plava mozda kad pliva pod vodom ili Pancir a ova zuta neznam stab mogo biti al sam vidio tamo u misiji sa helikompterom da se dopunjava evo na slikama

EDIT: Mozda je zuta za skilove?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 12:11 (stefagtx).
17 godina
stefagtx kaže...
TheMrCro123 kaže...
stefagtx kaže...

Moguceje da je to to da je zelena za zivot, plava mozda kad pliva pod vodom ili Pancir a ova zuta neznam stab mogo biti al sam vidio tamo u misiji sa helikompterom da se dopunjava evo na slikama

EDIT: Mozda je zuta za skilove?

mozda stamina, ono kad trcis pa se trosi i onda kad se potrosi onda brzo hodas dok se ne napuni.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

mozda stamina, ono kad trcis pa se trosi i onda kad se potrosi onda brzo hodas dok se ne napuni.

Zuta je za "special ability-e" , sva tri lika imaju svoju specijalnu moc te kad je iskoriste ta zuta crta se smanji .

14 godina
odjavljen
GTA 5

Nego da vas pitam... Da li je neko iz Rockstara komentarisao ludu vožnju i prolaske kroz crveno, tj da li će postojati neka kazna za to od strane murije? Meni je ono u mafiji 2 bilo prejako.

1 0 hvala 0
17 godina
Comi123 kaže...

Nego da vas pitam... Da li je neko iz Rockstara komentarisao ludu vožnju i prolaske kroz crveno, tj da li će postojati neka kazna za to od strane murije? Meni je ono u mafiji 2 bilo prejako.

ako to stave to ce bit fail.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Comi123 kaže...

ako to stave to ce bit fail.

Sad sam se sjetio oni su to Potvrdili da ce svaki lik imat neku moc koja ce se moci iskoristavati ali ne stalno slicno kao u MP3

The special abilities have been revealed in regards to the three main characters in the upcoming multiplatform video game, “GTA 5.” According to a report by Video Gamer on May 2, Franklin can slow down time during driving segments while Michael has a similar ability in regards to shooting. Moreover, Trevor has a skill that enables him to take less damage while dealing more in return. The special abilities of the three characters can be activated by filling a bar. You can take a look at some screens from the latest installment of the “Grand Theft Auto” series in the slideshow at the top of this article.

EDIT: U Gameplay kod misije sa helikopterima mislim da je Michael Iskoristio moc,Kad je pucao vidise da je se malo vrijeme usporilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 12:45 (stefagtx).
13 godina
neaktivan
GTA 5

Decent interview by CVG here guys, will add more as I go along. Some new details:

• Gas tanks from cars can be shot and leak and cause a gas trail that can be ignited (useful against enemies like rolling them into a group and blowing it up)
  • Sticky bomb cars with TNT into enemies
  • Of the over 1000 car customization options, include bulletproof tires, engine tuning, roll cages, armor, turbos, strange sounding horns etc
  • These modifications can change the flow of a mission (bulletproof tires protects against bullets, more powerful armor against gangs/cops, etc)
  • Customized cars can end up impounded if left on the street; pay a fine to retrieve it
  • Less static melee fights, more of a free flowing system, lots of ways to approach enemies (behind, front, sides, etc) ,don't need to lock on
  • Hits are much more satisfying using melee weapons, great crunch to them
  • Destruction has been improved a lot
  • Much more advanced enemy AI, won't remain idle but will be dynamic and navigate the environment in combat to flank you
  • SWAT is very organized, focused, aggressive, gang members would be more gung ho
  • Your guns stay with you throughout the whole game, if you run out of ammo you don't lose it
  • Spent a lot of time on improving cover mechanics, much more responsive, jump over cover, move around, blind fire, much smoother

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lopoc kaže...

Mijenjanje likova u žaru akcije izgleda zanimljivo, ali ne znam koliko je toga skriptirano. Tj., hoće se to moć u svakom trenutku kad je ekipa u grupnoj akciji ili samo u određenim momentima. Sve u svemu, stvarno neat feature. 

nije skriptirano, možeš promijeniti lika u bilo kojem trenutku, i u misijama i u free roamingu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
GTA 5

Je li netko od vas zamijetio i četvrti slot kao iskoristiv u character wheel-u? Trevor, Michael i Franklin su tu, ali je tu obris još jednog lika. U traileru je spominjano da ćemo moći birati i likove dodatne, pa je to za njih predviđeno možda.. Šta vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4ucker kaže...

Je li netko od vas zamijetio i četvrti slot kao iskoristiv u character wheel-u? Trevor, Michael i Franklin su tu, ali je tu obris još jednog lika. U traileru je spominjano da ćemo moći birati i likove dodatne, pa je to za njih predviđeno možda.. Šta vi mislite?

četvrti slot je za multiplayer, potvrđeno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ako vas je zanimalo sta je ona kutija na vrhu planine...

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

8 0 hvala 1
14 godina
Marcuskac kaže...

Hehe, ja sam to zapazio prvi put kad sam gledo trailer i nije mi bilo jasno sta je ;)

16 godina
Marcuskac kaže...

to najbolje dočarava kolika je ta planina {#}

mislim da je prva stvar koju ću napraviti, uzeti bike i probati do gore, nadam se da su napravili nekakav put {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 15:21 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Marcuskac kaže...

mislim da je prva stvar koju ću napraviti, uzeti bike i probati do gore, nadam se da su napravili nekakav put {#}

Ma 100% Ima puteva na Milione :) Ja cu uzet quad pa cu da idem u planine :)

13 godina
neaktivan
GTA 5

"Fans of the Grand Theft Auto series may have mixed reactions on hearing that the classic Pay & Spray stations won't be making a return to GTA V.

With the increase in the amount of vehicle customisation, the developers said that they'd rather integrate all the vehicle services, creating a new shop called LS Customs...

In an interview, Imran Sarwar, producer and lead mission designer for GTA V, said:

"GTA 5's car and other vehicle customisations will be handled at a new automotive shop called LS Customs."

"Pay & Spray isn't in this game - it's been replaced by LS Customs," explained Sarwar. "These are located throughout the world and they're a one-stop shop for any car customisation. You will be able to take in your car or bike, speak to the mechanic, and customise them."

Rockstar have really made a point of adding a lot of emphasis onto vehicle customisation for GTA V, making it a core part of the game instead of just a few different paint jobs:

"Rather than it simply being an additional option for players to experiment with, we wanted to expand it and integrate it more deeply into the game so that it would seamlessly slot in with everything else that the player can do in the world," said Sarwar. "Some missions ask you to customise vehicles in certain ways, and we have taken vehicle customisation in general a lot further than we did in San Andreas."

"In addition to the many cosmetic customisation alterations such as body kits, paint jobs/finishes, wheels, exhaust tips, window tints, tire smoke colour, bull-bars, extra lights, and lots of other extra accessories, we have modifications that will affect gameplay and vehicle performance," detailed Sarwar. "Some of the modifications that affect gameplay include brakes, engine tuning, suspension, horns, bulletproof tires, panel armour, and of course, a general repair!

This will probably be a great way for you to adjust your playstyle in the game - if you like evading the cops, a fast, light car might be your friend; for driving the main characters guns blazing into an enemy gang base, you'll want a heavily armored truck. The potential to mix and match could make this a very entertaining thing to play with. Of course, once you've made your perfect vehicle, you don't have to keep it to yourself:

"There are more than 1,000 modifications in total. And when you're done customising your car, you can take a picture of it using the in-game cell phone and upload them to the Social Club."

-gamebanane, ako neko nije vidio

3 2 hvala 1
16 godina
GTA 5

Grand Theft Auto V - Gameplay Trailer Breakdown

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
stefagtx kaže...
antimadridista kaže...
Marcuskac kaže...

Ma 100% Ima puteva na Milione :) Ja cu uzet quad pa cu da idem u planine :)

ja cu skinuti teleport hack {#}

15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

ja cu skinuti teleport hack {#}

Nema gušta dok ti "sam" ne dođeš gore, jeb*li te hackovi ;)

14 godina
neaktivan
GTA 5

Jbt al me shebe sa ovom igrom ,, taman sam mislio ulozit neke pare u pojacanje kompa ,a sad najvjerovatnije cu morat uzet konzolu zbog igre {#}

0 3 hvala 0
13 godina
GTA 5

Meni se uopce ne svidj ovo sa tri lika, prvo totalno ne potrebno, drugo...sad imam jos 2 kretena na koja moram paziti (da ih netkone upuca inace mission failed)...te molim boga da ne za*ebu voznju, u GTA IV fizika se mogl tolerirati, ali u GTA TBGOT me nervirala, malo dam jaci gas i stisnem rucnu, bogati auto plese kao lud. . .

EDIT: a da ne spominjemo da u GTA IV taksisti su bili ludi, stisnes mu ono da ubrza, pobere 150 auta sa sobom do cilja.. .

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 18:28 (Diazz72).
Moj PC  
2 10 hvala 0
16 godina
Diazz72 kaže...

Meni se uopce ne svidj ovo sa tri lika, prvo totalno ne potrebno, drugo...sad imam jos 2 kretena na koja moram paziti (da ih netkone upuca inace mission failed)...te molim boga da ne za*ebu voznju, u GTA IV fizika se mogl tolerirati, ali u GTA TBGOT me nervirala, malo dam jaci gas i stisnem rucnu, bogati autoplese kao lud. . .

da je to tako kako ti govoriš nebi oni to ni stavili u igru. Riječ je o Rockstaru,  oni ne puštaju neke "eksperimente" bez da to funkcionira na pravi način.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 18:32 (antimadridista).
17 godina
Diazz72 kaže...

Meni se uopce ne svidj ovo sa tri lika, prvo totalno ne potrebno, drugo...sad imam jos 2 kretena na koja moram paziti (da ih netkone upuca inace mission failed)...te molim boga da ne za*ebu voznju, u GTA IV fizika se mogl tolerirati, ali u GTA TBGOT me nervirala, malo dam jaci gas i stisnem rucnu, bogati auto plese kao lud. . .

EDIT: a da ne spominjemo da u GTA IV taksisti su bili ludi, stisnes mu ono da ubrza, pobere 150 auta sa sobom do cilja.. .

???? tebi je jasno da je to potpuno ista igra sa drugim likovima i pricom, te malo boljom grafickom optimizacijom? nisu oni fiziku mjenjali nikakvu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice