Ovako, imam XBOX 360 Arcade sa 120 HB HDD i modificiran je (iXtreme Firmware 1.9)!
I sad ako ja napravim ovaj novi update hoću li dobiti ban da ne mogu kasnije napravit update
Hoće li mi izbrisat modifikaciju ili ne?
Ovako, imam XBOX 360 Arcade sa 120 HB HDD i modificiran je (iXtreme Firmware 1.9)!
I sad ako ja napravim ovaj novi update hoću li dobiti ban da ne mogu kasnije napravit update
Nakon mnogo dumanja,dosao sam do zakljucka da mi je konzolu najbolje kupiti u Hrv! Cijena je definitivno povljna. U infomarkume izadje 265eura sama konzola 250gb,a sa L.A. Noire igrom 300eura. Definitivno cu uzeti jednu od ove dvije.
Samo trebam sacekati da se nekako obezbijedi prijevoz :) Valjda ce se i to moci srediti (ne mislim da mi infomark donese u BiH naravno vec da ce stari naci nekog covjeka koji ide tamo pa da mi uzme )...
Jedva cekam! 
ok hvala ali kako da izbjegavam da mi se to ne dogodi (pregrijavanje)- da ga nakon igranja ostavim na meniju ili kaj ? i dali se grebe disk dok igram?- jer ljudi su mi rekli da u tom pitanju ps3 je ''bolji'' opet molim odgovore na oba pitanja
Neće ti se događat pregrijavanje, ja sam ga jučer igrao 5 sati u komadu i nije mu ništa, a kad se pregrije (što se neće dogoditi) ugasit će se sam tako da se ne brineš.
Microsoft je nakon mnogo godina sredio te probleme.
I kako se disk uopće može oštetit dok igraš?
ali kako onda na raznim stranicama i youtubeu dok mičeš konzolu disk se ogrebe i power brick ima crvenu točku pa konzola neće raditi
meni je najvažnije da se na box-u igram oko 6 sati dnevno (praznicima) i 7 sati vikendom (školsko razdoblje) i najvažnije mi je da se konzola ne pokvari - pregrije i da mi radi super oko 6-9 godina
znam da ovo kaj ću sada reć je svetogrđe na ovoj temi ali razmišljam da si kupim ps3 slim jer kad završim s dugotrajnim igranjem samo ga ostavim na meniju i ohladi se pa ga zgasim, i nema power brick - koji se nekima kvari na youtubeu
ok hvala ali kako da izbjegavam da mi se to ne dogodi (pregrijavanje)- da ga nakon igranja ostavim na meniju ili kaj ? i dali se grebe disk dok igram?- jer ljudi su mi rekli da u tom pitanju ps3 je ''bolji'' opet molim odgovore na oba pitanja
Neće ti se događat pregrijavanje, ja sam ga jučer igrao 5 sati u komadu i nije mu ništa, a kad se pregrije (što se neće dogoditi) ugasit će se sam tako da se ne brineš.
ali kako onda na raznim stranicama i youtubeu dok mičeš konzolu disk se ogrebe i power brick ima crvenu točku pa konzola neće raditi
meni je najvažnije da se na box-u igram oko 6 sati dnevno (praznicima) i 7 sati vikendom (školsko razdoblje) i najvažnije mi je da se konzola ne pokvari - pregrije i da mi radi super oko 6-9 godina
znam da ovo kaj ću sada reć je svetogrđe na ovoj temi ali razmišljam da si kupim ps3 slim jer kad završim s dugotrajnim igranjem samo ga ostavim na meniju i ohladi se pa ga zgasim, i nema power brick - koji se nekima kvari na youtubeu
Ne kuzim sta ti zelis rec?Koji disk se ogrebe? Ja sam micao xbox 10+ puta i nijednom se nista nije desilo...Znaju ljudi imat probleme ako slucajno nisu dobro ustekali napajanje u xbox360,pa onda poravnaju i radi...
Mozes,moj je jednom radio u komadu 8+ sati malo se ja igrao,malo buraz..
Anyway..jos ne kuzim cemu ga ostavljat na hlađenju u meniu? + PS3 ima ugrađeni power brick (isti k*rac ,drugo pakovanje)...
Nadam se da sam pomogao..
jos jedan savjet.ove kvarove o kojima si citao zaboravi.to se dogadalo u prvim godinama od izlaska xbox-a.da su ti kvarovi jos intenzivni nebi se kupovao xbox,niti bi ova tema postojala(za koga,kada nebi nitko kupovao)
6-9 godina i da igras 6h dnevno??? kako mozes igrati 6h dnevno a ne izaci van?? sorry,al ti majke mi nisi normalan...
Carb0n
Carb0n
hvala vam za odgovore iako su nekulturni ali nema veze, i to to kaj se igram 6h dnevno to je od 9 ujutro do 3 popodne, onda izađem s curom pa sam vani do 7, doma se odmorim sat vremena pa sam vani do 11 naveče tako da izlazim van a ono o kvarovima - vidite ovo :
i ovo :
Carb0n
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
PS3 se ostavlja samo s jednim razlogom na meniu .. nakon dugotrajnog igranja (2-4 sata) kad ugasis ps3 sve je vruce unutra, zato ga ostaviš dobrih 7-10 minuta, on se ohladi i onda ga ugasiš.
Tako spriječavaš da dobiješ YLOD(Yellow Light Of Deadh) to ima i Xbox samo se zove RROD, ja iskreno preporučujem onima koji žele igrat MP a nemaju financisku punomoc(niste punoljetni i nežele vam roditelji plačat live svaki mjesec 200 kuna) da uzmete PS3.
http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Neznam di ti uzimaš, al u ShopoSlabu je 595, a 3 mjeseca 200 (sori zahebo sam se :))
Neznam di ti uzimaš, al u ShopoSlabu je 595, a 3 mjeseca 200 (sori zahebo sam se :))
Na stranim stranicama je po 300kn, u Sophoslabu (Ne shoposlab) 595kn a u Infomarku je 485kn.
Dada brzoplet sam pa krvio napišem
.
Nebi baš reko da svim maloljetnicima roditelji daju karticu pa da kupuju preko neta.
Dada brzoplet sam pa krvio napišem
.
Nebi baš reko da svim maloljetnicima roditelji daju karticu pa da kupuju preko neta.
Vjerojatno im ne daju karticu, pa će platit u Infomarku 485kn jer je to najjeftinije u hrv.
Isto tako oni imaju najjeftinije igre za Xbox u hrv. pa se na kraju sve iz balansira (visoka cijena XBL bona i niska cijena igara)
znam da je ps3 bolji u exkluzivama ali dobiti ću ga za 2god za krizmu ovo kaj ću sada kupiti je za čistu zabavu i koji će dugo trajati jer ću ga kasnije prodati
za 2-4 godine če izači PS4
znam da će izaći ali ja još uvijek imam ps2 a ni od njega se nemogu odvojiti a kako će tek biti s ps3 ili xbox-om 360 ;))
koliko bi dugo jos trebale izlaziti igre za x360?odprilike?
Molim vas netko odgovor?
Molim vas netko odgovor?
koliko bi dugo jos trebale izlaziti igre za x360?odprilike?
ja mislim do 2015.
Molim vas netko odgovor?
Ako napraviš update sa modificiranom konzolom onda če ti se maknut modifikacija i stavit če te na listu za ban, onda nečeš više moći koristit Xbox Live, ni piratske igre.
Carb0n
900 kn? Gdje živiš?
Btw, za sve vas koji se bojite crvenog prstenčića od 3 blinkajuće ledice, to označava HARDVERSKI problem u konzoli, sad, meni se to desilo jednom i ispostavilo se da napojni kabal nije bio dobro spojen, tako da, dont vori bi hepi, nije to lako kvarljiva konzola, i da dođe do hardverskog problema kod grafičke, sve što treba je otvoriti konzolu, pomjeriti hladnjake i namjestiti grafički čip nazad na mjesto i voila, konzola opet radi, bez ikakvih hebenih peškira.
Carb0n
Carb0n