Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.385.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ljudi mene zanima samo nesto. Ako ja recimo kupim xbl gold za 12 mj. i prijavim se tamo da sam iz BiH da li cu moci igrati igrice i sa ljudima koji nisu iz BiH(npr vama sa ovog foruma ili se moram prijaviti da sam iz hrv)...

Ako uopste postoje BiH i Hrv :D

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
stevan94 kaže...

E ljudi mene zanima samo nesto. Ako ja recimo kupim xbl gold za 12 mj. i prijavim se tamo da sam iz BiH da li cu moci igrati igrice i sa ljudima koji nisu iz BiH(npr vama sa ovog foruma ili se moram prijaviti da sam iz hrv)...

nema ti to veze koju regiju/drzavu stavis...igras sa svima u svijetu...

nema HR i BiH... (jos xD)

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
neaktivan
SeleS kaže...
stevan94 kaže...

E brate hvala ti :) Vidim tamo si u onoj temi jednoj govorio kako treba ovaj model sa 4gb totalno izbjeci ali gledaj ovo.

Ovde gdje bi ja kupio (ako budem) u Beogradu cijene su sledece.

4gb + fable2 +halo3 =270eura

250gb bez igrica =330eura

E sad ti meni reci jel bas vrijedi tih para... ja imam skupljeno oko 300e..ostalo bi malo da me poguraju ali to sam mislio na neku igricu potrositi i skupljati za gamepad :D 

Znaci svaka para znaci :D Al ako necu moci bez toga,msm ako to nije to onda cu morati na ovu od 330 sta da se radi :)

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
SeleS kaže...
stevan94 kaže...

E brate hvala ti :) Vidim tamo si u onoj temi jednoj govorio kako treba ovaj model sa 4gb totalno izbjeci ali gledaj ovo.

E sad ti meni reci jel bas vrijedi tih para... ja imam skupljeno oko 300e..ostalo bi malo da me poguraju ali to sam mislio na neku igricu potrositi i skupljati za gamepad :D 

Znaci svaka para znaci :D Al ako necu moci bez toga,msm ako to nije to onda cu morati na ovu od 330 sta da se radi :)

prodo bi ti ja svoj novi slim 250gb za 270 eura da si blize 

Maky
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

ako te privlace te dvije igrice, tj. ako ih volis igrati itd... onda odi na tu varijantu za 270 eura pa onda kasnije nekak hdd nadogradi, tj. kupi veci i sl...

u suprotnom, ako te igrice nisu tvog tipa onda odi na ovih 330eura i 250gb hdd...

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

heheh... bolje mi odgovori nego sto reklamiras taj tvoj {#}

Vala moramo ti naci nekog kupca,svaki drugi post ti je imam ja :DDD

16 godina
neaktivan
SeleS kaže...
ako te privlace te dvije igrice, tj. ako ih volis igrati itd... onda odi na tu varijantu za 270 eura pa onda kasnije nekak hdd nadogradi, tj. kupi veci i sl...

u suprotnom, ako te igrice nisu tvog tipa onda odi na ovih 330eura i 250gb hdd...

igrice nisu mog tipa al za 60eura na zavvi.com bi mogao dosta dobro proci..

15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Tvrdy kaže...

Opa. Novi dashboard update. 

"There are no new features that will show up once your system has been updated.

This update is preparation for additional system enhancements coming to Xbox 360 later this year"

FUUUUUU, Bas sam ga jucer upgradeao na iXtreme LT+ 1.9 God dammit. Sad me polako pocinju zivcirati.

znaci da skida modofikaciju...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
17 godina
neaktivan

Ne, ja sam bio u krivu, Novi dashboard ce dati errore (i flag vjerojatno) samo korisnicima LT1.1+, onima koji imaju LT1.9 se netrebaju brinuti samo nesmiju igrati AP2.5 igre dok ne izađu novi patchevi i preprže ih.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Jel mogu nekako deaktivirat (ili totalno izbrisat) xbox live free account, zato što sad vidim da imam već jedan xbox account star par godina (GTA IV PC), a iskoristio bih tu istu email adresu za novi account što vjerojatno neće uspjet.

Bumpity bump.

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
CroMaky96 kaže...

heheh... bolje mi odgovori nego sto reklamiras taj tvoj {#}

Vala moramo ti naci nekog kupca,svaki drugi post ti je imam ja :DDD

zato jer moram prodat xbox da bi si kupio laptop

Maky
14 godina
neaktivan

Kupio http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-slim-250-gb-racun-garancija-chip-6-igra-orig-oglas-3207732 za 1600 kn. :DDD

EDIT:Jel se gamepad sa play&charge moze spojiti na komp? :)

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 11:51 (donator_bubrega).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
donator_bubrega kaže...

moze se spojiti ali ga neces moci pretvoriti u zicni kontroler tj.neces moci igrati igrice na kompu preko  play&charge kita

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Kupio http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-slim-250-gb-racun-garancija-chip-6-igra-orig-oglas-3207732 za 1600 kn. :DDD

Svaka cast, fakat predobra cijena {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
15 godina
neaktivan

jel se isplati sad uzimat x360?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Ne, ja sam bio u krivu, Novi dashboard ce dati errore (i flag vjerojatno) samo korisnicima LT1.1+, onima koji imaju LT1.9 se netrebaju brinuti samo nesmiju igrati AP2.5 igre dok ne izađu novi patchevi i preprže ih.

novi dashobard, ukoliko napravite update sa modificranom konzolom. u tom slučaju će vam dati permannentni ban na način da više nećete moć napravit update nikad više na toj konzoli...dakle, zbogom nove igre koje će zahtjevati taj novi update...pa se vi igrajte sa sprženim igrama...

14 godina
neaktivan

Jbg...Ovo se samo meni moze desit :((((((((((...Narucim xbox sa 6 orginala i covik ga vozi na postu,sudari se s nekim i razj{#} xbox!!! :'(((((((((((((

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
donator_bubrega kaže...

Jbg...Ovo se samo meni moze desit :((((((((((...Narucim xbox sa 6 orginala i covik ga vozi na postu,sudari se s nekim i razj{#} xbox!!! :'(((((((((((((

sumnjivo,jako sumnjivo

oglas je bio predobra da bi bio istinit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 14:09 (Sir_Henry_Dale).
16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Jesi li mu platio? Je li ti nekako dokazao da je imao nesreću?

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
donator_bubrega kaže...

Nisam mu platio...posla mi je na mobu sliku razjebanog box-a :'(((

16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
donator_bubrega kaže...

Nisam mu platio...posla mi je na mobu sliku razjebanog box-a :'(((

Ae nisi barem pare izgubio ;)

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada 0.02 $ per click ----> http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5 ▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

znaci nema vise onog da mice mod i to sve...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
17 godina
neaktivan

Ne mice mod, al ti daje ban ako ne restoras na OFW prije updatea, a nemas najnoviju veziju iXtremea.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 15:29 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ljudi mene zanima (nisam čitao prijašnja pitanja pa možda pitam isto) dali se xbox 360 slim pregrijava i ''umire'' kao originalni fat te ako da koliki je postotak u odnosu na fat i kako to spriječiti ?

još me zanima kako čip radi na box-u te dali je slično kao na ps2 ?

i da ne zaboravim dali se više isplati kupiti slim od 4gb ili od 250gb te dali se igre mogu instalirati i igrati bez diska ?

pliz odgovorite mi na sva pitanja jer si planiram malo za promjenu kupiti tu konzolu

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

ljudi mene zanima (nisam čitao prijašnja pitanja pa možda pitam isto) dali se xbox 360 slim pregrijava i ''umire'' kao originalni fat te ako da koliki je postotak u odnosu na fat i kako to spriječiti ?

i da ne zaboravim dali se više isplati kupiti slim od 4gb ili od 250gb te dali se igre mogu instalirati i igrati bez diska ?

pliz odgovorite mi na sva pitanja jer si planiram malo za promjenu kupiti tu konzolu

Xbox Slim ne dobiva RROD i ne crkava. 

Za čip ne znam.

Više se isplati od 250gb, a kad instaliraš igru na xbox, svejedno trebaš da bi ju pokrenuo, samo će xbox čitati s harda. (pa će biti brže učitavanje, tiši rad xboxa i laser se neće trošiti)

16 godina
protjeran
Mr.Croatian100 kaže...

xbox360 od jaspera na dalje nema RROD-a (barem nije zabilježeno) - postotke neznam.

Čip u xboxu ne postoji.

Ovaj do 250 gb se više isplati - i ako uspiješ instalirati windowse na komp di nema diska,onda možeš i ovdje..

WP
14 godina
Mr.Croatian100 kaže...

1. na slim verziji jos nije zabiljezen RROD.slim ima posebni senzori koji u slucaju pregrijavanja gasi konzolu
  2. nema cipa vec se modificira dvd drive
  3. kupi ovaj od 250 gb.igrice instaliras na hard disk,konzola se manje cuje i manje se trosi citac.

imas odlican ducan gdje su najpovoljnije cijene xbox konzola u hrvata,uz to imas dosta informacija o samoj konzoli

15 godina
neaktivan

ok hvala ali kako da izbjegavam da mi se to ne dogodi (pregrijavanje)- da ga nakon igranja ostavim na meniju ili kaj ? i dali se grebe disk dok igram?- jer ljudi su mi rekli da u tom pitanju ps3 je ''bolji'' opet molim odgovore na oba pitanja

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

ok hvala ali kako da izbjegavam da mi se to ne dogodi (pregrijavanje)- da ga nakon igranja ostavim na meniju ili kaj ? i dali se grebe disk dok igram?- jer ljudi su mi rekli da u tom pitanju ps3 je ''bolji'' opet molim odgovore na oba pitanja

Neće ti se događat pregrijavanje, ja sam ga jučer igrao 5 sati u komadu i nije mu ništa, a kad se pregrije (što se neće dogoditi) ugasit će se sam tako da se ne brineš.

Microsoft je nakon mnogo godina sredio te probleme.

I kako se disk uopće može oštetit dok igraš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 22:24 (Looka).
16 godina
to sa grebanjem diska je prije bio problem, mislim samo u slucaju kad je konzola stajala vertikalno. nisam cuo da se to i sad desava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice