Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.385.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zasto kupujete modane konzole, jednostavno nemojte, ne isplati se nikako....

ako ju modate ne mozete ici vise na xbl zbog cega xbox je napravljen i radi cega ga svi kupuju, xbox bez xbl nije nist, "prazna kutija"...

dobro moci cete igrat besplatno pirate koje skinete ali nista vise od tog, s vremenom to dojadi i sta onda, a o bugovima i da ne govorimo....

ne budite skrti, kupite igricu tu tam koju volite i uzivajte u njoj maksimalno, svaka ulozena kuna ce vam se vratit 100% a zabavu koju nudi xbl sa njom ce bit duplo veca...

podrzavajte autore igrica, igrajte sa ljudima diljem svijeta a i supprot je nevjerovatno dobar....

ja sam isto u pocetku bio skeptican sto se tice toga, sta ja to imam kupovat igrice i trosit bezveze novce, ali sam kasnije vidio sta to moze i sta se nudi i promijenio sam misljenje....

igrica po igrica=kolekcija, ako i nemate novaca za brdo igrica, kupite jednu-dvije i mijenjajte, prodavajte itd...neka igrice putuju....a ima i bezbroj akcija na xbl sta se tice golda i igrica, a uvijek su tu i zavvi, game.co.uk, njuskalo, bug forum, pa cak i ebay....

to je moj osvrt na to i nista vise, naravno svatko ima pravo na svoje...

SeleS

-=Every moment is another Chance=-

8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
SeleS kaže...

zasto kupujete modane konzole, jednostavno nemojte, ne isplati se nikako....

ako ju modate ne mozete ici vise na xbl zbog cega xbox je napravljen i radi cega ga svi kupuju, xbox bez xbl nije nist, "prazna kutija"...

dobro moci cete igrat besplatno pirate koje skinete ali nista vise od tog, s vremenom to dojadi i sta onda, a o bugovima i da ne govorimo....

ne budite skrti, kupite igricu tu tam koju volite i uzivajte u njoj maksimalno, svaka ulozena kuna ce vam se vratit 100% a zabavu koju nudi xbl sa njom ce bit duplo veca...

podrzavajte autore igrica, igrajte sa ljudima diljem svijeta a i supprot je nevjerovatno dobar....

ja sam isto u pocetku bio skeptican sto se tice toga, sta ja to imam kupovat igrice i trosit bezveze novce, ali sam kasnije vidio sta to moze i sta se nudi i promijenio sam misljenje....

igrica po igrica=kolekcija, ako i nemate novaca za brdo igrica, kupite jednu-dvije i mijenjajte, prodavajte itd...neka igrice putuju....a ima i bezbroj akcija na xbl sta se tice golda i igrica, a uvijek su tu i zavvi, game.co.uk, njuskalo, bug forum, pa cak i ebay....

to je moj osvrt na to i nista vise, naravno svatko ima pravo na svoje...

SeleS

Kupio bih ja ne-modanu,ali posto zivim u selendri nemam bas blizu ducan za kupit orginale,a piratske samo skinem s Interneta,a ionako nisam mislio na XBL.A i posto imam samo 13 g. nemam bas neku usteđevinu. :)

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Kupio bih ja ne-modanu,ali posto zivim u selendri nemam bas blizu ducan za kupit orginale,a piratske samo skinem s Interneta,a ionako nisam mislio na XBL.A i posto imam samo 13 g. nemam bas neku usteđevinu. :)

nije to bilo namijenjeno tebi, NHF ;)

to je samo moj osvrt na cijelu tu "ajmo moddat konzolu" situaciju... :)

naravno svatko ima pravo na svoj izbor i misljenje i to postujem...

once more, NHF m8 ;)

SeleS :)

16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Originale mozes naruciti na zavvi.com, game.co.uk ili play.com, dostava ti je besplatna, a i osjetno su jeftiniji... a za XBL platis godisnje oko 300 kn i miran si. No kako zelis :) 

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 15:55 (Fićo_CoD 5).
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
donator_bubrega kaže...

Originale mozes naruciti na zavvi.com, game.co.uk ili play.com, dostava ti je besplatna, a i osjetno su jeftiniji... a za XBL platis godisnje oko 300 kn i miran si. No kako zelis :) 

Narucivao sam vec prije za PC ali mi je predugo cekat tjedan-dva. :(

16 godina
neaktivan

Onda naruči iz Infomarka, oni su najjeftiniji u hrv.

Kod njih je dostava za artikle iznad 200kn besplatna za cijelu hrv. i dostave u roku 2 dana.

15 godina
neaktivan
Ista situacija kao i kod SeleS-a..i sam bio skeptik kao sta cu kupovati igre bezveze bacanje para i to...ali kada sam kupio malo sam citao i razmisljao, imam xbox 3 mjeseca i kupio sam do 5 igara....btw imam 15 godina tako da ni ja nemam neku ustedevinu...ali kazem starom da idem na cugu i da mi 50kn i tako 2-3 puta i eto igra sa zavvia....a gold sam uzeo na akciji kada je bila na xboxu za 2$ dobio 3 mjeseca...
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Onda naruči iz Infomarka, oni su najjeftiniji u hrv.

Kod njih je dostava za artikle iznad 200kn besplatna za cijelu hrv. i dostave u roku 2 dana.

Ja sam frendu kupio Black Ops preko Infomarka i odma je došlo idući dan ujutro. Super su, brzi i jeftini

Maky
16 godina
neaktivan
strbi kaže...
Ista situacija kao i kod SeleS-a..i sam bio skeptik kao sta cu kupovati igre bezveze bacanje para i to...ali kada sam kupio malo sam citao i razmisljao, imam xbox 3 mjeseca i kupio sam do 5 igara....btw imam 15 godina tako da ni ja nemam neku ustedevinu...ali kazem starom da idem na cugu i da mi 50kn i tako 2-3 puta i eto igra sa zavvia....a gold sam uzeo na akciji kada je bila na xboxu za 2$ dobio 3 mjeseca...

Ja isto iam 15 god. i kada si nes trebam kupiti, samo kazem starom da je za skolu :P i odma pare na sunce

Maky
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

takoder {#}

dva-tri mjeseca golda za 10kn :D

samo se treba snac i gledat oko sebe i sve se moze ;)

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Da.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

ako si u Splitu,uzmi odmah.Nekak je prejeftino..
Carb0n
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 19:21 (CARBON).
16 godina
neaktivan
CARBON kaže...
donator_bubrega kaže...

ako si u Splitu,uzmi odmah.Nekak je prejeftino..

Ma nije baš jeftino, ja isto imam slim 250gb star mjesec dana pa prodajem za 2000kn, vrijedi više no onda nitko neće kupiti ako stavim drugu cijenu..

Maky
17 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav!
Namjeravam kupiti xbox360 i ovo mi je zapelo za oko pa me sad zanima vaše mišljenje.
Veli čovjek da je koznola izvadena iz kutije samo da proba dali radi, igre su još u celofanu i sve novo da je. i kao dokaz će mi poslati video.

http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-slim-250gb-oglas-3157937

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Predobro da bi bilo istinito. Liku jako treba lova ili je to nekom maznuo.

Pa samo drugi kontroler i igre koštaju pola te cijene.

Ako su račun i garancija OK, ja se ne bih premišljao.

16 godina

A očito mu treba lova. A ako je maznuo koje posljedice ja mogu imati?

makar on veli da ima i račun i garanciju tak da mi se čini ok.

15 godina
protjeran
nemoj kupovat dok ne dodes kod njega i isprobas jeli sve uredu. btw.prije tjedan dana je napisao da ima jedan kontroler i 3 igrice,a sad odjednom ima 4 igrice i dva kontrolera.
Carb0n

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CARBON kaže...
nemoj kupovat dok ne dodes kod njega i isprobas jeli sve uredu. btw.prije tjedan dana je napisao da ima jedan kontroler i 3 igrice,a sad odjednom ima 4 igrice i dva kontrolera.

tko zna šta muti :/

Maky
16 godina

a problem mi je malo do njega jer je on iz SB a ja iz VŽ :/
a neznam,,budem razmislio kad vidim video

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tincha kaže...

a problem mi je malo do njega jer je on iz SB a ja iz VŽ :/
a neznam,,budem razmislio kad vidim video

pa to se poštom šalje, šta češ ići 200 km do njega

Maky
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 14:37 (CroMaky96).
16 godina

pa znam da se poštom šalje ali velim da mi je daleko da idem tamo da  ju isprobam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ja bi rade isao do njega nego da me prevari prek poste..
Carb0n

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A znam to je jedini problem...

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mogu nekako deaktivirat (ili totalno izbrisat) xbox live free account, zato što sad vidim da imam već jedan xbox account star par godina (GTA IV PC), a iskoristio bih tu istu email adresu za novi account što vjerojatno neće uspjet.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opa. Novi dashboard update. 

"There are no new features that will show up once your system has been updated.

This update is preparation for additional system enhancements coming to Xbox 360 later this year"

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 19:59 (Tvrdy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tvrdy kaže...

? Još skida modifikaciju? XD

WP
15 godina
neaktivan

vjerovatno ce bit isti kao i ovaj prvi sta je mico mod xD hahah lol 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...

"There are no new features that will show up once your system has been updated.

This update is preparation for additional system enhancements coming to Xbox 360 later this year"

FUUUUUU, Bas sam ga jucer upgradeao na iXtreme LT+ 1.9 God dammit. Sad me polako pocinju zivcirati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice