Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.950
|
čitano: 6.351.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Jos kad vidim da neko napise da je grafika kao na PS3 pomislim da nisu nikad vidjeli PS3 igru. Dovoljno je pogledati kako izgleda demons souls na ps3, kao i vecina igara iz tog vremena sve je sivo, mutno, tmurno....

4 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: Sony PlayStation 5
Imalo je to neku car cak iskreno, ali da, usporedbe su katastrofa.
PeTak
14 godina
Bitanga kaže...

Zašto? Da ne troši bateriju?

pa otprilike

14 godina
gamex1423 kaže...

Jos kad vidim da neko napise da je grafika kao na PS3 pomislim da nisu nikad vidjeli PS3 igru. Dovoljno je pogledati kako izgleda demons souls na ps3, kao i vecina igara iz tog vremena sve je sivo, mutno, tmurno....

Ovo pišem kao netko tko je oduševljen Elden Ringom i zbog njega je napustio Horizon FW; grafika je čista PS4. Framerate je očajan s obzirom da se daleko ljepše igre vrte u lockanih 60 FPS-a dok ovdje pleše od 40 do 60 FPS-a.

From Software nažalost, od prvih Demon's Soulsa pa sve do Elden Ringa je amaterska liga što se tiče optimizacije svojih igara. Bolje da su zamolili Sony/Microsoft za pomoć nego u ovakvom stanju izdali. Tko je igrao prvi Dark Souls, sjeća se slideshowa koji je bio Blighttown.

Ali što je tu je, igra mi je i dalje fantastična. Danas konačno ubio Margita iz valjda 20-og pokušaja - srećom smrtni udarac smo istodobno zadali jedan drugome. Nema veze, dok sam padao mrtav se ispisalo "Enemy Felled" - still counts! 

13 godina
Primjetio sam da mi je na jednom kontroleru R2 dosta olabavio, dok su ostali ok. Jel iko imao sličan problem i da li je probao reklamirati u SD-u? Pod garancijom je do 6og mjeseca.
PSN J_Keziah
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Opruga je u pitanju, kontaktiraj ih i morat ce slat na servis prvo, nema vise zamjene odmah

14 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa poz.. ako netko ima brzinu optike 1Gb koja je brzina mjerenja (download/upload).... meni je 814/14mbps ......

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ne pričaj gluposti.Nisi igrao igru i nisi kompetentan išta govorit o njoj.Bitno da se kenja.
9 godina
MSXhunT3R kaže...
Ne pričaj gluposti.Nisi igrao igru i nisi kompetentan išta govorit o njoj.Bitno da se kenja.

Po TD pretpostavljam da si se referirao na moj post. Očito nisi skužio da sam se ja sarkastično referirao na izjave nekih forumaša ovdje dok još igra ni nije bila vani. Ja sam davno rekao da je meni ova igra uvjerljivi broj 1. A i nije da se moram pravdati.

4 godine
neaktivan
NathanDrek kaže...
MSXhunT3R kaže...

Po TD pretpostavljam da si se referirao na moj post. Očito nisi skužio da sam se ja sarkastično referirao na izjave nekih forumaša ovdje dok još igra ni nije bila vani. Ja sam davno rekao da je meni ova igra uvjerljivi broj 1. A i nije da se moram pravdati.

Nisam ni ja bio bas siguran je li sarkazam ili si ozbiljan bas iz razloga jer sam vidjao takve komentare koji su bili ozbiljni 

9 godina
gamex1423 kaže...
NathanDrek kaže...
MSXhunT3R kaže...

Nisam ni ja bio bas siguran je li sarkazam ili si ozbiljan bas iz razloga jer sam vidjao takve komentare koji su bili ozbiljni 

Ma ne, moje isprike, da ove godine ne izađe ništa osim Elden Ringa, ne bi bio previše tužan, tolko mi je dobar.

13 godina
Gale92 kaže...

Ekipa poz.. ako netko ima brzinu optike 1Gb koja je brzina mjerenja (download/upload).... meni je 814/14mbps ......

ja sam na 200/20 a1 kabelski net, i preko plejke mi test izbacuje 160/11 u prosjeku, nekad više nekad manje

10 godina
Sony PlayStation 5

U četvrtak 17.03. će biti Sonyev State of Play fokusiran na Hogwarts: Legacy, te će biti prvi put prikazan gameplay. E to bi već moglo biti zanimljivo. Po našem u 22h.

Moj PC  
5 0 hvala 3
7 godina
odjavljen
Sony PlayStation 5

da li netko od vas ima spojen PS5 na monitor? i to 1440p ? 

da li bi bila ok slika iako PS5 zvanicno ne pozdrava 1440p ?

ako ima netko da je probao ili da koristi tako molio bih odgovor. 

hvala.

Mount Everest ain’t got shit on me ‘cus I’m on top of the world.

0 0 hvala 0
17 godina
_itsmoriarty kaže...

hvala.

Zaboravi na to.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
_itsmoriarty kaže...

hvala.

Ja peglam PS 5 na monitoru, ali FHD i dobro izgleda, a podržava i 120 fps-a u igrama koje to dozvoljavaju.

1440p rezoluciju PS 5 ne podržava, te većina monitora skalira sliku u FHD rezoluciji osim onih koji imaju ugrađen 4k downscaler, onda monitor primi 4k signal, ali skalira na 1440p rezoluciji, pa bi trebalo biti ljepše od FHD. Sad kako ti radi u praksi ne znam ,najbolje ti je uzeti nešto što ima podršku za ps5, dakle FHD ili 4k.

Otkada sam kupio ps5, a to je sada skoro godinu dana, pikiram neki 2.1 HDMI monitor, ali nažalost su preskupi, pa sam osuđen na FHD monitor ili 4k televizor kada žena ne gleda kuhanja i serije.

11 godina
Sony PlayStation 5

Mladići molim vas za savijet pri kupnji telke za konzole.

LG C1 ili Philips 806 oba 65".

Dvoumim se jako, ali nekako vučem prema C1.

https://www.techweekmag.com/guide/tv/lg-c1-vs-philips-806-which-tv-should-you-choose/

hvala vam unaprijed

35 LG C1
3 Philips 806
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
C1 je bolji izbor, zaboravi na Ambilight to svatko gasi.
15 godina
Sony PlayStation 5

Jednom Philips nikad više Philips

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BorEl kaže...

Mladići molim vas za savijet pri kupnji telke za konzole.

LG C1 ili Philips 806 oba 65".

Dvoumim se jako, ali nekako vučem prema C1.

https://www.techweekmag.com/guide/tv/lg-c1-vs-philips-806-which-tv-should-you-choose/

hvala vam unaprijed

ja sam glasao za C1, no kad sam vidio da je C1 23 glasa a Philips 0, onda sam dao barem jedan glas :)

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
_itsmoriarty kaže...

hvala.

Ja peglam PS 5 na monitoru, ali FHD i dobro izgleda, a podržava i 120 fps-a u igrama koje to dozvoljavaju.

1440p rezoluciju PS 5 ne podržava, te većina monitora skalira sliku u FHD rezoluciji osim onih koji imaju ugrađen 4k downscaler, onda monitor primi 4k signal, ali skalira na 1440p rezoluciji, pa bi trebalo biti ljepše od FHD. Sad kako ti radi u praksi ne znam ,najbolje ti je uzeti nešto što ima podršku za ps5, dakle FHD ili 4k.

Otkada sam kupio ps5, a to je sada skoro godinu dana, pikiram neki 2.1 HDMI monitor, ali nažalost su preskupi, pa sam osuđen na FHD monitor ili 4k televizor kada žena ne gleda kuhanja i serije.

sin igra na 4K Benq monitoru od 32" iako ima 55" tv, kaze bolja mu je preglednost.... ja sam uzeo 65" C1, al sam samo pokrenuo 2 igre vidio da izgledaju fenomenalno al vremena za igre nemam, a ni volje. iako kupujem da popunim police. a sto ti kazes sve to kad zena ne gleda serije il nekakvo kuhanje, no moja jos gleda i zvezde granda

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
17 godina
Robert_84 kaže...
lobotomac90 kaže...
_itsmoriarty kaže...

hvala.

sin igra na 4K Benq monitoru od 32" iako ima 55" tv, kaze bolja mu je preglednost.... ja sam uzeo 65" C1, al sam samo pokrenuo 2 igre vidio da izgledaju fenomenalno al vremena za igre nemam, a ni volje. iako kupujem da popunim police. a sto ti kazes sve to kad zena ne gleda serije il nekakvo kuhanje, no moja jos gleda i zvezde granda

Uf, C1 65 mora da je milina za oči...ja imam neki Samsungov 50 inča TV star 4 godine, a opet dobro izgledaju igre.  Iako dulje vrijeme već gledam C1 55 inča, ali drže cijenu i dalje, nadam se da će izlaskom C2 modela malo pojeftiniti pa se možda i počastim....a s druge strane bi i monitor bolji jer više vremena provedem za njim nego TV-om, zbog već spomenutog razloga, a sve što gledam cijena bar milju evrića, prava sitnica  Utero mi Sony pimpek sa PS 5, više ni jedan od ekrana ne valja ,a do sada mi bili odlični...i onda mi neko kaže da je gaming na konzolama isplativiji...kontam si da mi najbolje sa ženom počet gledat kuhanja i serije, pa ako treba i zvede granda, ako ne drugačije barem sa financijske strane će biti bolje 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2022 9:05 (lobotomac90).
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Nabavio Elden Ring, Horizon privodim kraju. Ako ima ko zagrijan da igramo zajedno neka se javi :)

1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Mega March akcija na PS Store-u

Moj PC  
3 0 hvala 4
16 godina
Sony PlayStation 5
  • What to get hmmm
5 AC Valhalla
15 Guardians of the galaxy
5 Hades
#fsb
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2022 15:42 (sveupitni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Novi Playstation Store popusti:

MEGA MARCH SALE

HOT DEALS

Deal Of The Week - Aliens FireTeam Elite

Iduci mjesec počinje SPRING SALE (vjerojatno već nakon ovih popusta)

Save Up to 30%: Death's Door, Insurgency, Demon Slayer

Save Up To 40%: Lost Judgment, Yakuza Collection

Save Up To 50%: BF 2042, GotG, Riders Republic, Deathloop, RE Village Del, Nier Replicant, Bloodborne Goty

Save Up To 60%: Avengers, It Takes Two, Mass Effect, AC Valhalla, Final Fantasy 7, WRC 10

Save Up To 70%: Spyro, Immortals, NFL 22

Save Up To 75%: FIFA 22, A Plague Tale, WD Legion Deluxe, Breakpoint

Save Up To 80%: Jedi Fallen Order, FAR CRY 5, F1 2021

Save Up To 90%: DB FighterZ, MGS 5, Dragon Age Inq. Goty, X-COM 2

NOVE Niske Cijene:

Yakuza Collection $15, BF 2042 $30, Guardians Of The Galaxy $30, Nier Replicant $30, It Takes Two $16, Mass Effect Legendary $24, WRC 10 $15, Jedi Fallen Order $10, F1 2021 $15, MGS 5 $4, Dragon Age Inq Goty $6, XCOM 2 $3

Cijene za UK/EU/AUS/USA:

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2022 13:56 (Gogy7).
Moj PC  
6 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

S obzirom da sam relativno nov u svijetu PS Store popusta, kakva je situacija inace, jel ima razlike u cijeni izmedu March i Spring salea?

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Na spring saleu ce biti ps5 igre. Sigurno nece biti trenutni popusti
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Evo i treci dualsense poceo driftat :)

Bravo sony svjesni ste problema a vi izbacujete nove boje dualsensa umjesto da rijesite problem. Koji debilizam, kako se njima uopste isplati to kad u garantnom roku daju novi?

3 0 hvala 0
17 godina
djdragon95 kaže...

S obzirom da sam relativno nov u svijetu PS Store popusta, kakva je situacija inace, jel ima razlike u cijeni izmedu March i Spring salea?

Nikakva, non stop su više manje iste akcije i isti popusti za iste igre.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice