Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.960
|
čitano: 6.361.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
Za sat vremena pocinje State of Play
Moj PC  
0 1 hvala 0
3 godine
protjeran
Super je bio state of play.Ocito sony vise nema sta prikazati i toliko su vec jadni da moraju pokazivati igre sa cell shaded grafikom i 8 bitne igre.I onda se cude sto zaostaju debelo za Nintendom i Xboxom.

2 4 hvala 0
11 godina
odjavljen
Znaci nista nisam propustio na tom streamu
PeTak

1 1 hvala 0
15 godina
Dare_0212 kaže...
Super je bio state of play.Ocito sony vise nema sta prikazati i toliko su vec jadni da moraju pokazivati igre sa cell shaded grafikom i 8 bitne igre.I onda se cude sto zaostaju debelo za Nintendom i Xboxom.

U čemu to zaostaju? Konzola duplo prodavanija od Xboxa bez obzira na Gamepass. Zasad nema previše ekskluziva ali opet bolje od Xboxa koji ih ima točno 0...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
3 godine
protjeran
Jel ti kuzis sta je ovo sinoc bilo?
Bolje da nisu nista pokazali nego onako se osramotiti.
Ovo je dokaz da je sony upao u ozbiljne probleme i da se tome ne nazire kraj nazalost.
4 godine
neaktivan
Dare_0212 kaže...
Ovo je dokaz da je sony upao u ozbiljne probleme i da se tome ne nazire kraj nazalost.

Kad pogledam tvoje postove imam osjecaj da ti je sony povrijedio osjecaje pa si dosao ovdje istresati frustracije.

4 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...
Za sat vremena pocinje State of Play

Multiplayer dlc za returnal 

6 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa, je li itko kupovao s ove trgovine?

https://www.njuskalo.hr/webshop/ingames

Par puta sam naišla na njih dok sam tražila nešto pa me zanima jesu li ok.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2022 8:34 (zeze88).

0 0 hvala 0
4 godine

Nisam nikad kupovao, ali čim imaju fizičku poslovnicu vjerojatno su pouzdani

13 godina
zeze88 kaže...

Provjerena trgovina iz Rijeke. Sigurni su.

17 godina
MEDO11 kaže...
zeze88 kaže...

Je, super su, bio sam čak tamo i osobno s klincima prije 3 godine kad smo bili na ljetovanju u blizini.

A i naručivao sam kasnije poštom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
6 godina
Sony PlayStation 5

Super, hvala na informacijama.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ako ima ko da bi radio privremeni gameshare, mene zanima Elden Ring a u ponudi imam Horizon Forbidden West, Returnal i Guardians of the Galaxy. Putem app se moze sve odraditi bez da se dijele podaci za acc, znaci jedan drugom damo privremeni pristup preko app i kada zavrsimo opet svako svojim putem 

1 0 hvala 0
15 godina
Dare_0212 kaže...

Dare_0212

Frend daj molim te prodaj PS5 i odi u ***** sa ove teme ok?

13 godina
hummer0 kaže...
Dare_0212 kaže...

Dare_0212

Frend daj molim te prodaj PS5 i odi u ***** sa ove teme ok?

Lik ga uopce nema, samo serenda od teme do teme. Jebu ga frustracije pa ovdje ima ispuh.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
Bitanga kaže...
MEDO11 kaže...
zeze88 kaže...

Je, super su, bio sam čak tamo i osobno s klincima prije 3 godine kad smo bili na ljetovanju u blizini.

GT7 izašao prije par dana i kod njih je već 115 kn manje od full cijene, isto tako i Elden Ring. Kako, pobogu? 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
17 godina
Q-Tip kaže...

GT7 izašao prije par dana i kod njih je već 115 kn manje od full cijene, isto tako i Elden Ring. Kako, pobogu? 

Gamershop je još jeftiniji. Onda znamo koliko nas "official Sony" dere i fizički i digitalno.

Ja im tu full cijenu nikad više neću platiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Bitanga kaže...
Q-Tip kaže...

Gamershop je još jeftiniji. Onda znamo koliko nas "official Sony" dere i fizički i digitalno.

Ja im tu full cijenu nikad više neću platiti.

Cini mi se da prodaju po US MSRP...

3 godine
protjeran
Imam ga,ali ne zadugo.Jer nema kvalitetnih igara,sve na isti kalup.A Nintenda nece nikad dostici.
11 godina
odjavljen
U Svijetu Igara sam ja narucio Elden Ring Launch Edition za PS5 459kn
PeTak
6 godina
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...
MEDO11 kaže...
zeze88 kaže...

Zato sam i pitala za njih jer vidim da imaju jeftinije cijene :) Koliko vidim npr za Elden Ring, 50 kuna je jeftinije od cijene na PS Store, kod njih na službenoj stranici je 480 a na PSN 530. Meni je inače smiješno da je recimo u većini butiga Elden Ring 500kn a na PSN 530kn - da je digitalna igra skuplja od disk verzije. Ok, ako ubrojimo dostavu, dođe na isto ali ima butiga gdje je dostava besplatna.   

14 godina
neaktivan
zeze88 kaže...
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...
MEDO11 kaže...
zeze88 kaže...

Zato sam i pitala za njih jer vidim da imaju jeftinije cijene :) Koliko vidim npr za Elden Ring, 50 kuna je jeftinije od cijene na PS Store, kod njih na službenoj stranici je 480 a na PSN 530. Meni je inače smiješno da je recimo u većini butiga Elden Ring 500kn a na PSN 530kn - da je digitalna igra skuplja od disk verzije. Ok, ako ubrojimo dostavu, dođe na isto ali ima butiga gdje je dostava besplatna.   

Ja većinu nabavljam iz svijet-igara.hr. U principu imaju najniže cijene jer kod njih, za razliku od većine, cijena koju vidiš je cijena koju platiš, dok ostali još naplaćuju još dostavu 30 HRK pa budu skuplji ili jednako.

Ok, nije ni tu bezuvjetno besplatna dostava, samo za iznos veći od 200 HRK, ali 95% igrica je iznad tog iznosa tako da je ok...

10 godina
Disk verzija
Izdavac 50%
Trgovina 25%
Sony 15%
Distributer 10%

Digitalna verzija
Izdavac 70%
Sony 30%

Neke trgovine smanje svoj prihod od igre ili imaju povoljnije distributere pa zato i manja cijena
Moj PC  
3 1 hvala 3
13 godina
Sony PlayStation 5

digitalne igre kupujem na raznim saleovima na ps storu nisam nikad kupio digi igru po punoj cijeni...doduše nisam ni disk verziju, nije mi problem pričekat koji mjesec da se normaliziraju cijene ili uzet sa njuškala.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

dali se može napraviti neka kratica odnosno stisnuti se npr L1,L2 ili slično da se ugasi joystick dok recimo skidam naodgradnje.... ili je jedini način stisnut ps dugme...

0 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Mislim da ne, ima 3 nacina za gasenje kotrolera, ja odem na accessories i tu ga ugasim da nemoram dugo drzat ps tipku

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

dali se može napraviti neka kratica odnosno stisnuti se npr L1,L2 ili slično da se ugasi joystick dok recimo skidam naodgradnje.... ili je jedini način stisnut ps dugme...

Zašto? Da ne troši bateriju?

10 godina
Elden Ring je najprodavanija igra prosli mjesec a Horizon Forbidden West najprodavaniji na storeu.

U zadnjih godinu dana samo je CoD Vanguard prodavaniji.
Toliko o BF 2042 kao CoD killeru, izgleda da ce ta titula pripasti Elden Ringu. 😎
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Nije loše za singleplayer (još k tome ne baš mainstream igru) prožvakani open world Dark Souls 3 s PS3 grafikom 

1 2 hvala 0
10 godina
Nebih rekao prozvakani, ovo je nadogradeni dark souls. Open World igre su među najprodavanijim pa ne čudi njihov smjer. Last of us 2 je bio planiran kao open world (kao days gone) ali su odustali, ali mozda odluce s LoU 3. Dark Souls je jednostavno takav tip igre koji nikad ne dosadi jer nema fetch Quests kao vecina njih.
From Software je stvorio vlastiti žanr a vidim da bi mogli redizajnirati open world igre
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice