Vjerujem da cemo u globalu skoro svi bit iznenadjeni sto ce se na konzolama vrtit kroz 2-3 godine.
https://wccftech.com/jim-ryan-picks-ratchet-clank-rift-apart-as-last-years-best-game-wonders-about-future-ps5-exclusives/
Ja ću bit iznenađen ako kroz 2-3 godine uopće izađe neka dobra igra vrijedna igranja.
Jbg nemas srece,ja uzivam u hrpi vrhunskih igretina zadnjih vise od pola desetljeca pogotovo.
Taman prije godisnjeg rijesio vrhunski Village a sad kad se vratim Racheta i Returnal....mozda mjesec dana nazad u WOW da vidim sto je donio patch...
Ali ok ako si na jednoj platformi onda razumijem da nemas sta igrat,ja rotiram PC,XsX,Ps5 pa cak i NS kad nesto dodje sto me zanima.
Imam sve platforme, i gotovo sve relevantne igre, pogotovo na PCu gdje se maltene dijele za džabe... ali nema ništa što bi me zainteresiralo. Kvaliteta WoWa mi je upropastila sve igre, no nažalost, i on se sam upropastio :-)
Igram uglavnom Hitmana 3 na PCu, ima hvala bogu jako puno contenta.
Čekam Forzu Horizon 5 najesen. Šteta što jedne takve igretine nema na playki da svi mogu uživati, jebale vas ekskluzive :-)

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

Dobro, ne mogu baš krivit joystick, jednostavno mi ne ide, agresivni sroljo jedan, razmišljam možda da ću njega morat preskočiti