Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.979
|
čitano: 6.375.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...
MEGATAMA kaže...

Sony je bio najavljivao da ce kao dic na 11 milijuna broj dostupnih konzola u pocetnom razdoblju ili tako nesto?....

Mislim da je i milijun daleki san.....

Milijun daleki san? Sasvim sigurno su prodali par milijuna konzola prvu večer kad su počele prednarudžbe.

Mislim da ih nisu imali niti blizu toga,sve je planulo instant kao i rtx3080.

Sve su to smijesne brojke kako se cini....uvjek je bilo konzola na bacanje u startu ....hoces rec da je i Xbox prodan u milijunima jer je ista situacija kao i sa ps5....

17 godina

kalacini 

Sve u SD prednaruceno prije skoro 2.mj...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 19:04 (4mal).
15 godina
Sony PlayStation 5

To ti se čini da su male brojke jer je potražnja bila ogromna. Pa iz Sonya su rekli da su samo u USA u prvih 12 sati prodali više PS5 konzola nego PS4 u prvih 12 tjedana...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Sancta je spremna za black friday, ps4 pro konzola bez extra igra je 3443kn po "normalnoj" cijeni dok je od 2016. cijena bila 3300. 

10 0 hvala 2
4 godine
neaktivan
kalacini kaže...
Gogy7 kaže...
Prvi val je bio krajem 9og mj, zatim su opet otvorili prednarudzbe 5.10.
Ja sam narucio 5.10 ali ju neću dobiti na launch jer ih nema toliko.
Cekat cu do 5.12 pa trazim pare nazad i onda cekam Amazon. Nevjerojatno da mi u 2 mjeseca ne mogu reci kad će doći. A pare uzeli tako da ne mogu dalje kupiti.

Zna se sta je prednarudzba. Ako nešto dobijes u prvom mjesecu a izlazi u 11om to nije prednarudzba.
Svi koji smo vec narucili trebali bi ju dobiti ili za launch ili tjedan poslije. Ali nema sanse da cemo dobiti ovaj mjesec.

Tako je prijatelju slazem se ali citam neki pisu da bi trebali dobit 20.11

Ako ekipa iz drugog vala dobije oko 20.11 il barem do kraja tog mjeseca onda ima nade za nas koji cemo narucivat 19.11 da dobijemo ove godine barem😂

14 godina
neaktivan
kalacini kaže...

Ma meni vise to nije nista jasno kada ce ovi sta su prednarucili u drugom

valu dobit ps5 svako govori druge datume. Pa cemu dva vala prednarudbei sta nije prednarudba prednarudba i gotovo sta je ovo vise. 

tu se vise ne zna ko pije ko placa

Ovo s valovima gore od korone. 

Podsjetio si me na...

6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Kak je plejka s 3800 odnosno 3000 dosla na skoro 4300 odnosno 3400 u santi ? Kaj su malo udareni u glavu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kruvat kaže...

Jel sigurno naručivati sa Amazon.de, ako ne bude u SD razmišljam na Amazon ubrati, nisam nikada tam kupovao lol, malo me je trta sto je skupo, da neće još nestati kao fol. 

Često uzimam na amazon.de. No prilikom slanja za Hrvatsku obračunaju ti razliku u pdv između Njemačke i Hrvatske Tako da je račun na kraju nešto viši. No to vidiš kada odeš na pražnjenje košarice. Kada uzimam neku skuplju stvar onda stavim adresu frenda u Njemačkoj pa mi donese kada dolazi.

17 godina
MEGATAMA kaže...

Sony je bio najavljivao da ce kao dic na 11 milijuna broj dostupnih konzola u pocetnom razdoblju ili tako nesto?....

Ne, rekli su da će izbaciti 10 milijuna konzola do kraja kvartalne godine. Njima je to do kraja trećeg mjeseca sljedeće godine. Mislim da su rekli da će do kraja ove godine imati oko 4 milijuna konzola.

10 godina
MEGATAMA kaže...
antimadridista kaže...
MEGATAMA kaže...

Milijun daleki san? Sasvim sigurno su prodali par milijuna konzola prvu večer kad su počele prednarudžbe.

Mislim da ih nisu imali niti blizu toga,sve je planulo instant kao i rtx3080.

Sve su to smijesne brojke kako se cini....uvjek je bilo konzola na bacanje u startu ....hoces rec da je i Xbox prodan u milijunima jer je ista situacija kao i sa ps5....

Da sam bas htio mogao sam kupit PS5 kod nas za cijenu koju je Sony obecao, al sam odlucio da cu to napravit iduce godine.
Znaci bilo je dovoljno konzola da imas barem par sati za odlucit se, realno imao si cijeli dan jer su trgovine u razlicinim vremenima otvarale preordere.

Nvidia kartice jednostavno nisu dosle u hrvatsku u normalnom broju, one koje su dosle prodavale su se po astronomskim cijenama. Pa ti si u njemackoj imao velikih problema sa kupovinom.

Njemacki ducani su dobivali po par kartica, a tu je santcta domenica dobila sigurno preko 1000 konzola(a di su jos ostale trgovine), a mi smo zanemarivo trziste
Vani pogotovo u US brojke su bile puno vece.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
13 godina
neaktivan
Kruvat kaže...

Jel sigurno naručivati sa Amazon.de, ako ne bude u SD razmišljam na Amazon ubrati, nisam nikada tam kupovao lol, malo me je trta sto je skupo, da neće još nestati kao fol. 

ja i prijatelji gotovo svakodnevno kupujemo na amazon.de...nikad nikakvih problema, vecinom sve stigne za 2 dana! (barem kod nas u austriju)

17 godina
bloodborne kaže...

Kak je plejka s 3800 odnosno 3000 dosla na skoro 4300 odnosno 3400 u santi ? Kaj su malo udareni u glavu ? 

Takva je cijena bila i na početku, bio je popust za preorder i jednokratno plaćanje ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 20:17 (Bitanga).
14 godina
Sony PlayStation 5

Evo malo da uživamo u prvom paljenju i postavljanju

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 20:31 (Gale92).

0 1 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

PS5 sa diskom ili bez, Osvrtnik daje za razmišljati

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

za mene dvojbe nema

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Jel to onaj koji konzoli daje minus jer je bijela pa se boji da joj boja ne apšisa za koju godinu? Drugi minus je dizajn konzole koji mu se apsolutno ne sviđa. Treći minus mu je veličina SSD. Ono, da zna kako funkcionira SSD disk znao bi da nisu mogli ići na kapacitet kao xbox jer je takav dizajn SSD diska u PS5 koji koristi 12 kanala na kojih je raspoređeno tih 825GB memorije a to se u slučaju PS5 pokazalo kao optimalno u postizanju brzina od 5.5 GB/s. Znači sljedeća nadogradnja bi bila 1650 a to bi povuklo osjetno veću cijenu konzole. Sve u svemu lik više manje drobi gluposti. Ono, znam ga pogledati ali nikad do sada nisam dobio želju nekome dati TD za video uradak dok nisam pogledao taj o minusima PS5. Aj pogledat ću i ovaj. Možda popravi dojam.

14 godina
movie kaže...

Jel to onaj koji konzoli daje minus jer je bijela pa se boji da joj boja ne apšisa za koju godinu? Drugi minus je dizajn konzole koji mu se apsolutno ne sviđa. Treći minus mu je veličina SSD. Ono, da zna kako funkcionira SSD disk znao bi da nisu mogli ići na kapacitet kao xbox jer je takav dizajn SSD diska u PS5 koji koristi 12 kanala na kojih je raspoređeno tih 825GB memorije a to se u slučaju PS5 pokazalo kao optimalno u postizanju brzina od 5.5 GB/s. Znači sljedeća nadogradnja bi bila 1650 a to bi povuklo osjetno veću cijenu konzole. Sve u svemu lik više manje drobi gluposti. Ono, znam ga pogledati ali nikad do sada nisam dobio želju nekome dati TD za video uradak dok nisam pogledao taj o minusima PS5. Aj pogledat ću i ovaj. Možda popravi dojam.

meni je zanimljiv za pogledati.... svatko ima pravo na svoje mišljenje i stav

4 godine
neaktivan
mar123 kaže...
movie kaže...
mar123 kaže...

meni stize u cetvrtak ujutro, a radim do 17, bit ce to dug dan na poslu. 

Ja ne radim. Bit će to dug dan doma znajući da neće doći jer nisam te sreće.

ma nisam cak ni tolko previse uzbuden, vec zadnjih 5-6 godina me jako tesko nahajpat na ikakav gaming, nebi cak ni okrivio nove naslove nego sam se ja promjenio valjda. mislim da zadnje sto sam bas jako iscekivo je bio gta v. 

kod ps5 me najvise zanima taj novi joystick, od ovih launch naslova necu uzet nista, uzet cu samo ps+ pretplatu i za pocetak odigrat zaostatke s ps4. spiderman mi je zanimljiv al ne zelim dat 400-njak kuna za to, cekam da pojeftini malo(vjerojatno ce ih bit hrpa po njuskalu vrlo brzo). 

Pitam stalno ekipu znam da je dosadno ali me brutalno zanima kada si naručio ps5?

10 godina
movie kaže...
Gale92 kaže...

evo ja sam ga sad gledao prvi put i uspio sam doc do pola, ali dalje nisam mogao.

Ne volim kad mi prica o specifikacijama HW-a, a nema pojma o cem prica.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Ajmo malo o Launch igrama.
Demon's Souls zasluzeno najbolja igra za launch. Godfall mi djeluje jako meh, Spiderman izgleda super ali je kratak, Sackboy djeluje kao lijep i zanimljiv platformer.
Astro je vjerojatno najbolja igra za zapoceti na PS5
Moj PC  
2 1 hvala 0
4 godine
protjeran
Gogy7 kaže...
Demon's Souls zasluzeno najbolja igra za launch. Godfall mi djeluje jako meh, Spiderman izgleda super ali je kratak, Sackboy djeluje kao lijep i zanimljiv platformer.

ma ne daj treba pricat o dostavi i srat po santa domenici

17 godina
Gogy7 kaže...

Nije Demon's Souls zasluženo najbolja igra za launch, nego drugih ni nema :-D

Tako da je ustvari "slučajno" najbolja igra za launch.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Demons souls je odlična igra i bila bi odlična kada god da izadje, bio to launch ili Studeni gdje sve puno AAA igara. 

1 0 hvala 0
16 godina
KobeHOF- kaže...
mar123 kaže...
movie kaže...
mar123 kaže...

meni stize u cetvrtak ujutro, a radim do 17, bit ce to dug dan na poslu. 

Ja ne radim. Bit će to dug dan doma znajući da neće doći jer nisam te sreće.

ma nisam cak ni tolko previse uzbuden, vec zadnjih 5-6 godina me jako tesko nahajpat na ikakav gaming, nebi cak ni okrivio nove naslove nego sam se ja promjenio valjda. mislim da zadnje sto sam bas jako iscekivo je bio gta v. 

kod ps5 me najvise zanima taj novi joystick, od ovih launch naslova necu uzet nista, uzet cu samo ps+ pretplatu i za pocetak odigrat zaostatke s ps4. spiderman mi je zanimljiv al ne zelim dat 400-njak kuna za to, cekam da pojeftini malo(vjerojatno ce ih bit hrpa po njuskalu vrlo brzo). 

Pitam stalno ekipu znam da je dosadno ali me brutalno zanima kada si naručio ps5?

Ma rezerviro ovak preko jedne osobe u SDu, al odma prvi dan cim su izasle prednarudzbe, samo nisam moro platit odma nego evo po preuzimanju. 

Najvise mi je zao sto nisam reko da mi digital ostavi sa strane a ne disc verziju. 

17 godina
Santana kaže...

evo ja sam ga sad gledao prvi put i uspio sam doc do pola, ali dalje nisam mogao.

Ne volim kad mi prica o specifikacijama HW-a, a nema pojma o cem prica.

U dosta slučajeva nema pojma o čemu priča. Imam osjećaj kao da samodopadno priča ispred ogledala i sam se sebi divi.

17 godina
kalacini kaže...

ma ne daj treba pricat o dostavi i srat po santa domenici

Danas si otvorio acc samo kako bi peglao imidž SD? Možeš probati ali mislim da ti je to nemoguća misija.

16 godina
Sony PlayStation 5

Uzeo sam demon souls uz konzolu ali isto tako cekam nekakav peč za rdr2.

Znali li se hoće li izaci i kad

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

Nije Demon's Souls zasluženo najbolja igra za launch, nego drugih ni nema :-D

Tako da je ustvari "slučajno" najbolja igra za launch.

Ps4 se kupio zbog bb, ps5 se kupuje zbog ds 😁

16 godina
Sony PlayStation 5

ps3 zbog gta5

ps4 zbog gta 5

ps5 zbog gta 5

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Strelok kaže...
HCMAA kaže...
da su ovi iz SD pametniji prodavali bi konzolu na njuškalo po puno većoj cijeni...ovako je prodaju po cijeni koju je Sony odredio(okvirno)

A što misliš realno?

Tko su ti preprodavači na njuškalu? Obični ljudi?

Običan čovjek nemože nabaviti 10 konzola a opet i da može treba ih platiti 30 000 kn za digital.

Upravo ti "skalperi" i preprodavači jesu uvoznici, vlasnici svakakvih shopova. Skužili su da ga nema pa koriste priliku.

Ne vjerujete?

Gledajte kad kupite sa njuškala ove od 5500 kn.

Samo gledajte račun i jamstvo.

Links, Ekupi, svijet igara itd...

Oni lagano prodaju na oglasu, sebi u firmi prekucaju pravu cijenu a 200-300 eura stave u džep.

Isto se radi sa RTX grafičkama trenutno diljem svijeta.

Zato nemojte biti naivni pa nasjedati.

Dobro razmislite.

Jeste ponuda i potražnja diktiraju.

Pazite kad idete do 5000 kn pa dalje, to su svote za koje složiš PC. 

PS5 realno stoji 3000 kn, čak i blu ray verzija precijenjena jer čitač ne košta 800 kn.

Pamet u glavu.

Konzola bude, možda ne odma, kroz tjedan dva svakako.

Tih 2000 kn investirajte u nešto za dom, dobru gozbu za Božić...

Badava se trudiš, pa ima likova na forumu koji tvrde će cijena ps5 biti za godinu dana ista kao i sada.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice