Stare fore, sony, ne apdejtam nista u pocetku..... ;)

Znaci mi koji cemo narucit 19.11 mozemo ocekivat konzolu ko zna kad, mozda cak i 2021?
Znaci mi koji cemo narucit 19.11 mozemo ocekivat konzolu ko zna kad, mozda cak i 2021?
najvjerojatnije
Mozes ju i sad prednarucit, al ocito budu odredene kolicine za day one kupnju.
Radit ce samo ps4 igre s dualshockom.
Svijet medija ima vec na policama dualsense i daljinski.
Ali nemaju nba sramota.
na ovo mislis? :D
kupio jucer u media markt
Jok meni treba mamba edition. Meanwhile
Muller u mallu ima rasprodaju igara
Fifu 20 za 280kn i bf v bolje da nisam slikao. 😂
bila je i mamba edition (ali ne treba mi to...)
89€
Ne treba ni meni kaj se toga tice. To za buraza.
Ma nisu normalni 😂 days gone, battlefield v, fifa 20, cod black ops 4 sve po 289kn 😂
Mozes ju i sad prednarucit, al ocito budu odredene kolicine za day one kupnju.
Gdje ju možeš prednaručiti?
https://www.hcl.hr/vijest/napravljen-playstation-5-simulator-pc-163751/ evo za sve nas nesretnike koji nismo uspjeli na vrijeme naručiti ps5
Stvar je sa Sanctom što mogu, ali ne žele. Jer po pitanju PS-a nemaju pravu konkurenciju pa im je tako svejedno dobili vi konzolu 19-og ili 29-og.
Bolje da ste k'o Deni kupili Xbox. Sad biste se već igrali...
Nema ni Xboxa u trgovinama, niti će biti.
https://www.hcl.hr/vijest/napravljen-playstation-5-simulator-pc-163751/ evo za sve nas nesretnike koji nismo uspjeli na vrijeme naručiti ps5
Nesretnike?
Osjećam se savršeno sretnim što sad ne grizem nokte poput kolega koji nisu sigurni da li će im kozola stići 19. ili 20.11. Drž' te se kolege, biti će to teških 24h.
meni stize u cetvrtak ujutro, a radim do 17, bit ce to dug dan na poslu.
Izgleda da su ovi iz prvog vala (19.11) prešli u četvrti val (06.06.2020) sa time da je Sony prosljedio novih 700 konzola za SD i to preko Ekupi koji je preuzeo 168 konzola, a ostatak od 532 konzole je Ekupi proslijedio u Svijet medija koji su preuzeli 250 konzola tako da je SD dobio 200 konzola jer su 82 konzole nažalost ostale u servisu i završile na njuškalu.
Izgleda da su ovi iz prvog vala (19.11) prešli u četvrti val (06.06.2020) sa time da je Sony prosljedio novih 700 konzola za SD i to preko Ekupi koji je preuzeo 168 konzola, a ostatak od 532 konzole je Ekupi proslijedio u Svijet medija koji su preuzeli 250 konzola tako da je SD dobio 200 konzola jer su 82 konzole nažalost ostale u servisu i završile na njuškalu.
Ponovni pokušaj diverzije sa valovima, e nece moci mučki provokatoru😀
Ma meni vise to nije nista jasno kada ce ovi sta su prednarucili u drugom
valu dobit ps5 svako govori druge datume. Pa cemu dva vala prednarudbei sta nije prednarudba prednarudba i gotovo sta je ovo vise.
tu se vise ne zna ko pije ko placa
Ja ne radim. Bit će to dug dan doma znajući da neće doći jer nisam te sreće.
Kako umjetno stvoriti krizu....
Samo me cudi da jos nisu poceli natpisi u novinama o traumama, simptomima, i nacinima lijecenja ili barem ublazavanja istih....
Jbt, hoces mi prodati ili neces?
https://ffa.hr/vijesti/ako-ste-uspjeli-prednaruciti-ps5-u-hrvatskoj-samo-rijetki-ce-ga-igrati-prvog-dana/52993/
I oni su slali mailove hehe
Ja ne radim. Bit će to dug dan doma znajući da neće doći jer nisam te sreće.
ma nisam cak ni tolko previse uzbuden, vec zadnjih 5-6 godina me jako tesko nahajpat na ikakav gaming, nebi cak ni okrivio nove naslove nego sam se ja promjenio valjda. mislim da zadnje sto sam bas jako iscekivo je bio gta v.
kod ps5 me najvise zanima taj novi joystick, od ovih launch naslova necu uzet nista, uzet cu samo ps+ pretplatu i za pocetak odigrat zaostatke s ps4. spiderman mi je zanimljiv al ne zelim dat 400-njak kuna za to, cekam da pojeftini malo(vjerojatno ce ih bit hrpa po njuskalu vrlo brzo).
Jel sigurno naručivati sa Amazon.de, ako ne bude u SD razmišljam na Amazon ubrati, nisam nikada tam kupovao lol, malo me je trta sto je skupo, da neće još nestati kao fol.
Jel sigurno naručivati sa Amazon.de, ako ne bude u SD razmišljam na Amazon ubrati, nisam nikada tam kupovao lol, malo me je trta sto je skupo, da neće još nestati kao fol.
Ako si u DE, sve je sigurno.
Nisam, u ZG sam 😅
Tako je prijatelju slazem se ali citam neki pisu da bi trebali dobit 20.11
Tako je prijatelju slazem se ali citam neki pisu da bi trebali dobit 20.11
disi to kupio ja sam U sancti domenici uzeo i kontroler sa konzolom kontrolera nigdje
Sony je bio najavljivao da ce kao dic na 11 milijuna broj dostupnih konzola u pocetnom razdoblju ili tako nesto?....
Mislim da je i milijun daleki san.....
Sony je bio najavljivao da ce kao dic na 11 milijuna broj dostupnih konzola u pocetnom razdoblju ili tako nesto?....
Mislim da je i milijun daleki san.....
Milijun daleki san? Sasvim sigurno su prodali par milijuna konzola prvu večer kad su počele prednarudžbe.