Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.980
|
čitano: 6.379.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Ma da, 95% apdejta je krpanje sigurnosnih rupa, 4% su kozmeticke promjene, a 1% stvarno napravi nesto korisno.

Stare fore, sony, ne apdejtam nista u pocetku..... ;)
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Last of Us za 189 kn nema smisla kad je u PS Plus Collectionu dzabe...a godinu dana je cca 200 kn
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Znaci mi koji cemo narucit 19.11 mozemo ocekivat konzolu ko zna kad, mozda cak i 2021? 

0 0 hvala 0
16 godina
LeBron2233 kaže...

Znaci mi koji cemo narucit 19.11 mozemo ocekivat konzolu ko zna kad, mozda cak i 2021? 

najvjerojatnije

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
13 godina
LeBron2233 kaže...

Mozes ju i sad prednarucit, al ocito budu odredene kolicine za day one kupnju. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
9 godina
neaktivan
Imate slusalica u santci po par komada jos ostalo u city centru west, garden mallu i west gateu
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Mortiis kaže...
bloodborne kaže...
Mortiis kaže...
bloodborne kaže...

Radit ce samo ps4 igre s dualshockom.

Svijet medija ima vec na policama dualsense i daljinski.

Ali nemaju nba sramota.

na ovo mislis? :D

kupio jucer u media markt

Jok meni treba mamba edition. Meanwhile

Muller u mallu ima rasprodaju igara 

Fifu 20 za 280kn i bf v bolje da nisam slikao. 😂

bila je i mamba edition (ali ne treba mi to...)

89€

Ne treba ni meni kaj se toga tice. To za buraza.

Mitch kaže...
Last of Us za 189 kn nema smisla kad je u PS Plus Collectionu dzabe...a godinu dana je cca 200 kn

Ma nisu normalni 😂 days gone, battlefield v, fifa 20, cod black ops 4 sve po 289kn 😂

14 godina
SimeKZ kaže...
LeBron2233 kaže...

Mozes ju i sad prednarucit, al ocito budu odredene kolicine za day one kupnju. 

Gdje ju možeš prednaručiti?

10 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

https://www.hcl.hr/vijest/napravljen-playstation-5-simulator-pc-163751/ evo za sve nas nesretnike koji nismo uspjeli na vrijeme naručiti ps5 

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Stvar je sa Sanctom što mogu, ali ne žele. Jer po pitanju PS-a nemaju pravu konkurenciju pa im je tako svejedno dobili vi konzolu 19-og ili 29-og. 

Bolje da ste k'o Deni kupili Xbox. Sad biste se već igrali... 

Nema ni Xboxa u trgovinama, niti će biti.

14 godina
neaktivan
morbida kaže...

https://www.hcl.hr/vijest/napravljen-playstation-5-simulator-pc-163751/ evo za sve nas nesretnike koji nismo uspjeli na vrijeme naručiti ps5 

Nesretnike? 

Osjećam se savršeno sretnim što sad ne grizem nokte poput kolega koji nisu sigurni da li će im kozola stići 19. ili 20.11. Drž' te se kolege, biti će to teških 24h.

7 godina
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

meni stize u cetvrtak ujutro, a radim do 17, bit ce to dug dan na poslu. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Izgleda da su ovi iz prvog vala (19.11) prešli u četvrti val (06.06.2020) sa time da je Sony prosljedio novih 700 konzola za SD i to preko Ekupi koji je preuzeo 168 konzola, a ostatak od 532 konzole je Ekupi proslijedio u Svijet medija koji su preuzeli 250 konzola tako da je SD dobio 200 konzola jer su 82 konzole nažalost ostale u servisu i završile na njuškalu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
mariclius kaže...

Izgleda da su ovi iz prvog vala (19.11) prešli u četvrti val (06.06.2020) sa time da je Sony prosljedio novih 700 konzola za SD i to preko Ekupi koji je preuzeo 168 konzola, a ostatak od 532 konzole je Ekupi proslijedio u Svijet medija koji su preuzeli 250 konzola tako da je SD dobio 200 konzola jer su 82 konzole nažalost ostale u servisu i završile na njuškalu.

Ponovni pokušaj diverzije sa valovima, e nece moci mučki provokatoru😀

4 godine
protjeran

Ma meni vise to nije nista jasno kada ce ovi sta su prednarucili u drugom

valu dobit ps5 svako govori druge datume. Pa cemu dva vala prednarudbei sta nije prednarudba prednarudba i gotovo sta je ovo vise. 

tu se vise ne zna ko pije ko placa

11 godina
Prvi val je bio krajem 9og mj, zatim su opet otvorili prednarudzbe 5.10.
Ja sam narucio 5.10 ali ju neću dobiti na launch jer ih nema toliko.
Cekat cu do 5.12 pa trazim pare nazad i onda cekam Amazon. Nevjerojatno da mi u 2 mjeseca ne mogu reci kad će doći. A pare uzeli tako da ne mogu dalje kupiti.

Zna se sta je prednarudzba. Ako nešto dobijes u prvom mjesecu a izlazi u 11om to nije prednarudzba.
Svi koji smo vec narucili trebali bi ju dobiti ili za launch ili tjedan poslije. Ali nema sanse da cemo dobiti ovaj mjesec.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 18:16 (Gogy7).
17 godina
mar123 kaže...

Ja ne radim. Bit će to dug dan doma znajući da neće doći jer nisam te sreće.

9 godina
Sony PlayStation 5

Kako umjetno stvoriti krizu....

Samo me cudi da jos nisu poceli natpisi u novinama o traumama, simptomima, i nacinima lijecenja ili barem ublazavanja istih....

Jbt, hoces mi prodati ili neces? 

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2020 18:33 (Vale 77).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
movie kaže...
mar123 kaže...

Ja ne radim. Bit će to dug dan doma znajući da neće doći jer nisam te sreće.

ma nisam cak ni tolko previse uzbuden, vec zadnjih 5-6 godina me jako tesko nahajpat na ikakav gaming, nebi cak ni okrivio nove naslove nego sam se ja promjenio valjda. mislim da zadnje sto sam bas jako iscekivo je bio gta v. 

kod ps5 me najvise zanima taj novi joystick, od ovih launch naslova necu uzet nista, uzet cu samo ps+ pretplatu i za pocetak odigrat zaostatke s ps4. spiderman mi je zanimljiv al ne zelim dat 400-njak kuna za to, cekam da pojeftini malo(vjerojatno ce ih bit hrpa po njuskalu vrlo brzo). 

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Jel sigurno naručivati sa Amazon.de, ako ne bude u SD razmišljam na Amazon ubrati, nisam nikada tam kupovao lol, malo me je trta sto je skupo, da neće još nestati kao fol. 

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Stigle i sluške...

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Kruvat kaže...

Jel sigurno naručivati sa Amazon.de, ako ne bude u SD razmišljam na Amazon ubrati, nisam nikada tam kupovao lol, malo me je trta sto je skupo, da neće još nestati kao fol. 

Ako si u DE, sve je sigurno.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
4 godine
neaktivan

Nisam, u ZG sam 😅

4 godine
protjeran

Tako je prijatelju slazem se ali citam neki pisu da bi trebali dobit 20.11

4 godine
protjeran
Gogy7 kaže...
Prvi val je bio krajem 9og mj, zatim su opet otvorili prednarudzbe 5.10.
Ja sam narucio 5.10 ali ju neću dobiti na launch jer ih nema toliko.
Cekat cu do 5.12 pa trazim pare nazad i onda cekam Amazon. Nevjerojatno da mi u 2 mjeseca ne mogu reci kad će doći. A pare uzeli tako da ne mogu dalje kupiti.

Zna se sta je prednarudzba. Ako nešto dobijes u prvom mjesecu a izlazi u 11om to nije prednarudzba.
Svi koji smo vec narucili trebali bi ju dobiti ili za launch ili tjedan poslije. Ali nema sanse da cemo dobiti ovaj mjesec.

Tako je prijatelju slazem se ali citam neki pisu da bi trebali dobit 20.11

4 godine
protjeran

disi to kupio ja sam U sancti domenici uzeo i kontroler sa konzolom kontrolera nigdje

12 godina
Sony PlayStation 5

Sony je bio najavljivao da ce kao dic na 11 milijuna broj dostupnih konzola u pocetnom razdoblju ili tako nesto?....

Mislim da je i milijun daleki san.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MEGATAMA kaže...

Sony je bio najavljivao da ce kao dic na 11 milijuna broj dostupnih konzola u pocetnom razdoblju ili tako nesto?....

Mislim da je i milijun daleki san.....

Milijun daleki san? Sasvim sigurno su prodali par milijuna konzola prvu večer kad su počele prednarudžbe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice