PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.472.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

Ma ps4 je zakon. Gejmao sam na pcu prek 10 godina pa znam o cem pricam.  Neke igre su naklonjene nvidii a neke amdu. Sve se lagano okrece konzolama i zato pc ekipa ima probleme. Malo mi se tesko bilo priviknuti na kontroler ali evo nakon dvije godine na ps4 nebi se vratio na pc. Samo da jos malo srede taj psb i to je to.

Ovaj tekst kao da sam ja pisao!

Također brojim dvije godine od prelaska sa PC-a na PS4 (prije nisam imao ni PS ni XBOX). Još se tu i tamo igram na PC-u (Hearthstone, FM serijal i sl.), ali preporodio sam se otkako sam prešao na PS4 i svakome bih preporučio isto!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je nepojmljivo igrat, recimo, Batmana na ps4, poludio bi... ili pucacine neke, jednostavno, nije to za mene...

Sve ostalo je PS4, iako jos uvijek kombiniram gdje cu sta igrat, ali definitivno ps4 i u ovih nepunih mj dana...

zavalis se i igras, a sve je na high na velikoj televiziji, a na 27" monitoru ne mozes ni na medium neke igre na pcu vrtit, svaka igra zahtjeva "masinu"

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Meni pak niti jedna igra iz 3. lica ne odogvara kad sa tipkovnicom igram, a FPS sam odkanto jos davno. Tak da mi PC jos jedino sluzi za strategije.

Jednostavno mi fali analog za takve igre tipa batman ,uncharted ,a pogotovo GTA gdje su dobar dio igre vozila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker-ri kaže...

Meni je nepojmljivo igrat, recimo, Batmana na ps4, poludio bi... ili pucacine neke, jednostavno, nije to za mene...

mnogima nam je bilo nepojmljivo ali eto, mišljenja se mjenjaju.

Potpis!
12 godina

Mene jedino smeta što mi je PS4 (opet) glasan, pogotovo u nekim igrama.

Na Unchartedu mi je ko da usisivač imam upaljen.

Zato u zadnje vrijeme malo češće igram PC.

PSN - DeniZg80
17 godina

Nova C šasija je puno tiša.

A osim toga, kad su sluške na glavi, ne čuje se 

15 godina
movie kaže...
Bitanga kaže...

A što ćeš sa zvukom?

Zar je bitan? Ja fifu kad sam u kući mlatim bez zvuka i niš mi ne fali.. dapače, svi ukućani su zadovoljni jer nikoga ne maltretiram..

ja igram sa ugašenim tv-om

Potpis!
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...
movie kaže...
Bitanga kaže...

A što ćeš sa zvukom?

Zar je bitan? Ja fifu kad sam u kući mlatim bez zvuka i niš mi ne fali.. dapače, svi ukućani su zadovoljni jer nikoga ne maltretiram..

Ja ja igram ps4 preko xbox live-a

Chill Now And Forever
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Mene jedino smeta što mi je PS4 (opet) glasan, pogotovo u nekim igrama.

Na Unchartedu mi je ko da usisivač imam upaljen.

Zato u zadnje vrijeme malo češće igram PC.

Ne sekiraj se za Uncharted, očito su devovi odradili traljav posao.

I meni je na kolekciji konzola bila glasna, dok na slijedećoj igri koju sam igrao , npr AC Syndicate - nečujna.

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Defense Grid 2 isto nafrlji konzolu do kraja

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

S tim da je Rocket League apsolutni kralj 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

S tim da je Rocket League apsolutni kralj 

Vjeruj mi. DG2 zakuha PS4, RL mogu igrati bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 9:42 (Chaky).
17 godina
Ezio kaže...

Da si rekao da igraš s ugašenim mozgom, povjerovao bih ti... ovako...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Ezio kaže...

Da si rekao da igraš s ugašenim mozgom, povjerovao bih ti... ovako...

Sheldon???  

Chill Now And Forever
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Stvarno je suludo govorit da sta ce ti zvuk.Sta ce ti playstation uopce.

0 0 hvala 0
17 godina
IvanDado kaže...

Nije što će ti nego ako nemaš drugu mogućnost, sasvim je ok. Kad igram doma na PS4 zbog mira u kući prebacim se na monitor i nemam zvuk ali igram. Igram samo nogomet i to mi ne stvara neki problem. Bolje bez zvuka nego bez nogometa...

15 godina
PlayStation 4

.

Potpis!
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina

Beyond Two Souls dolazi idući tjedan, Heavy Rain u ožujku 2016.

LINK

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kada kupim neku igru preko Psn-a i zelim je podijeliti sa prijateljem.. odemo do njega tamo se logujem i stavim da je to primarni account/konzola i onda tamo stavim skidat tu istu igru i kada se skine moj prijatelj je ima,ali treba li onda on ostat ulogiran sa mojim Psnom ili moze sa svojim te mogu li vratit da je primarna konzola ona moja a ne njegova.. Ako ko ima vremena malo objasnit kako to radi i je li neko radio i jesam li ja to uopce shvatio.. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

?

Origin ID: budokai_x
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 21:02 (KN93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

.

Ne želim izgledati kao neki...

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam jedno pitanje vezano uz PSN. Danas sam kupio PS4 i kaže mi da ako želim 14 dana besplatno imati onaj PS Plus, da moram dodati kartice. Kada idem dodati Amex, neće mi prihvatiti. Jel netko zna koje kartice se prihvaćaju uopće i kako da dobijem tih 14 dana đabe

0 0 hvala 0
14 godina
swvi kaže...

Imam jedno pitanje vezano uz PSN. Danas sam kupio PS4 i kaže mi da ako želim 14 dana besplatno imati onaj PS Plus, da moram dodati kartice. Kada idem dodati Amex, neće mi prihvatiti. Jel netko zna koje kartice se prihvaćaju uopće i kako da dobijem tih 14 dana đabe

Koliko je meni poznato, možeš dodati jedino Mastercard i Visa kartice. Tih 14 dana gratis dobiješ nakon što uplatiš pretplatu za 3 ili 12 mjeseci, dva tjedna ti bude gratis  (3 mjeseca + 2 tjedna/12 mjeseci + 2 tjedna).

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovih 14 dana dobiješ bespatno bez obzira da li uzimaš ili ne PS+ pretplatu. Samo pazi ako ne planiraš uzimati da isključiš auto renewal for PS+ jer on ostaje automatski uključen pa ti tereti karticu i produži pretplatu. Mislim da je to shema zašto traže broj kartice za tih 14 dana free pa ti se produži PS+, a da ni ne znaš.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
IvanDado kaže...

Nije što će ti nego ako nemaš drugu mogućnost, sasvim je ok. Kad igram doma na PS4 zbog mira u kući prebacim se na monitor i nemam zvuk ali igram. Igram samo nogomet i to mi ne stvara neki problem. Bolje bez zvuka nego bez nogometa...

Potpisujem.

Platinirao Diablo 3 bez zvuka

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Stigao BO3 ko igra neka me doda sonicfox93. 

4 0 hvala 0
12 godina

Danas je došao patch za Bloodborne (9.5 GB) koji uključuje i datoteke za ekspanziju.

Ako netko nije zaigrao ili je prestao zato jer mu je igra preteška, sad je prilika, jer patch uvodi novu NPC frakciju huntera koji se mogu summonirati kao pomoć kod bosseva.

Tko kupi ekspanziju dobije još na to i nova oružja, nove zone i barem 10-ak sati krvave zabave.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 19:48 (DeniZg).
10 godina
DeniZg kaže...

Danas je došao patch za Bloodborne (9.5 GB) koji uključuje i datoteke za ekspanziju.

Ako netko nije zaigrao ili je prestao zato jer mu je igra preteška, sad je prilika, jer patch uvodi novu NPC frakciju huntera koji se mogu summonirati kao pomoć kod bosseva.

Tko kupi ekspanziju dobije još na to i nova oružja, nove zone i barem 10-ak sati krvave zabave.

https://streamable.com/mgap

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav postoji li neka stranice na kojoj ce biti bozicna snizenja a da takodje diskove salje i u BIH? Hvala puno i pozz.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice