Lijep pozdrav,
Kupio bi Fifu 16 i joystick pa me zanima gdje je najpovoljnija kupovina?
Može i rabljeno,
Hvala!
Lijep pozdrav,
Kupio bi Fifu 16 i joystick pa me zanima gdje je najpovoljnija kupovina?
Može i rabljeno,
Hvala!
Ima li kakvih naznaka da ce se ps3 igre moc igrat na ps4
Jer nisam par igara odigrao na trojci
Ima li kakvih naznaka da ce se ps3 igre moc igrat na ps4
Jer nisam par igara odigrao na trojci
Ne. Rekli su da se to nece dogodit.
Mozes jedino preko PlayStation™ Now
Kad god netko krene daviti da su konzole preslabe, koče gaming industriju, imaju lošu grafiku, da ne mogu tjerati moderne igre na više od 30 FPSa, da jadni developer xy (ubaci po želji: CDPR, Bethesda i sl.) ne može bolje optimizirati igru na slaboj konzoli i slične gluposti, samo linkajte ovaj filmić dolje.
Ma ps4 je zakon. Gejmao sam na pcu prek 10 godina pa znam o cem pricam. Neke igre su naklonjene nvidii a neke amdu. Sve se lagano okrece konzolama i zato pc ekipa ima probleme. Malo mi se tesko bilo priviknuti na kontroler ali evo nakon dvije godine na ps4 nebi se vratio na pc. Samo da jos malo srede taj psb i to je to.
sw battlefront na us store stiže 17.11. a na hr 19.11.? Na kojem ste prednaručili?
0 | Na hr storeu |
---|---|
2 | Na us storeu |
0 | Na hr i us storeu |
0 | Na hr, us i japanskom |
23 | Nisam prednaručio jer sam gay |
2 | 2 disc verzije ću kupiti |
Niti na jednom
e pa neka te bude sram i stid!
Niti na jednom
Tako je :)
Ne ukrcavam se na Hype Train!
Stavi anketu unutar svog posta. "US Account", "HR Account", "HR disk" i "niti jedno".
Stavi anketu unutar svog posta. "US Account", "HR Account", "HR disk" i "niti jedno".
evo jesam
Ma ps4 je zakon. Gejmao sam na pcu prek 10 godina pa znam o cem pricam. Neke igre su naklonjene nvidii a neke amdu. Sve se lagano okrece konzolama i zato pc ekipa ima probleme. Malo mi se tesko bilo priviknuti na kontroler ali evo nakon dvije godine na ps4 nebi se vratio na pc. Samo da jos malo srede taj psb i to je to.
Slažem se...jedino mi je problem što nema na PS4 Football Manager!!
Ja nisam preordao jer nemam vremena bas trenutno. Imam black ops 3 na kojem imam samo 5h MP gameplaya. Uzet cu star wars kad mi puhne mozda drugi tjedan a mozda oko bozica.
Slažem se...jedino mi je problem što nema na PS4 Football Manager!!
Problem je u tome sto se na pc-u ne ide prodaja kao na konzolama jer se dosta igrica "torrentizira"
Zna li tko kako namjestit headset ukljucen u DS4 da radi
Zna li tko kako namjestit headset ukljucen u DS4 da radi
Edit: nasao sam
Dal ce tko kupovati just cause 3
0 | Da |
---|---|
6 | Ne |
1 | Kada bude snižena cijena |
evo jesam
Kvragu, sad sam morao izaci iz ormara pred svima
Stavi anketu.
Jel ovo sigurno?Uzimam odma ako je.
je li igrao ko story mode call of duty black ops 3 kakvi su dojmovi kakva je priča ?
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-ps4-500gb-call-of-duty-black-ops-3-ps4-menjava-konzol-oglas-17217837
Sumnjivo do bola.
Ovo ti je vjerojatno sigurnije.
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-kontroler-igra-oglas-17185889
Mislim da je za oba linka garancija problem, što ne?
Mislim da je za oba linka garancija problem, što ne?
Ako konzola radi ispravno sto bi bilo problem?
U ZG je, vjerojatno se moze isprobati.
Ima i ostalih po 2000kn, ova od 1500kn smrdi na daleko.
Ako je garancija uvijet onda ionako ides na novo.
Dajte citajte malo,
lijepo na linku pise da je to cijena ako im se donese ispravna PS3 konzola...
Dakle toliko nadoplatis...
Lijep pozdrav,
Kupio bi FIFU 16 CD.
Nudim novac, molim vas za savjete i preporuke, a može i ponude :) Hvala!
Lijep pozdrav,
Kupio bi FIFU 16 CD.
Nudim novac, molim vas za savjete i preporuke, a može i ponude :) Hvala!
500kn nova http://www.svijet-igara.hr/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart&keyword=fifa_16
Imas na njuskalu za 350kn polovnih.
Resident Evil Revelations 2 - Episode One je besplatan.
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-ps4-500gb-call-of-duty-black-ops-3-ps4-menjava-konzol-oglas-17217837
Malo je sumnjivo, pitaj dal možeš pokupit u sloveniji kod njega ....jer ako je stvarno 1500 kn onda bi i ja išao u slo po njega...ali 80 sam siguran da se radi o prijevari...ali ne drži me za riječ
Malo je sumnjivo, pitaj dal možeš pokupit u sloveniji kod njega ....jer ako je stvarno 1500 kn onda bi i ja išao u slo po njega...ali 80 sam siguran da se radi o prijevari...ali ne drži me za riječ
Prenosim nedavno napisani post;
Dajte citajte malo,
lijepo na linku pise da je to cijena ako im se donese ispravna PS3 konzola...
Dakle toliko nadoplatis...
A što ćeš sa zvukom?
Zar je bitan? Ja fifu kad sam u kući mlatim bez zvuka i niš mi ne fali.. dapače, svi ukućani su zadovoljni jer nikoga ne maltretiram..