Htjeo bi ponovo uzet gta v ovaj puta digitaln.mislite da bi brzo mogao na neki popust?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Htjeo bi ponovo uzet gta v ovaj puta digitaln.mislite da bi brzo mogao na neki popust?
Možda bude u drugom valu ljetnih popusta 13.08.2015.
Ako ne, probaj na PS storeu u Indoneziji. Tamo je manje od 300 kn.
Koje su igre ovaj mjesec besplatne?
Meni se jedino lara croft cini ok
Limbo nikako nije glupost od igre.
Bravo za tebe...samo uzivaj onda u Limbu
jel zna netko jel sony ima pressicu dns na gamescomu
jel zna netko jel sony ima pressicu dns na gamescomu
Sony-a nema ove godine na gamescomu... preskaču ga
Ovaj psn je takvo smeće, skine mi 19 giga u kojim 7 sati, a sa 2 gige se muči već 2 i pol sata, jedva jedvice, niti preko žice nejde brže. Imate kakvo riješenje možda?
Ovaj psn je takvo smeće, skine mi 19 giga u kojim 7 sati, a sa 2 gige se muči već 2 i pol sata, jedva jedvice, niti preko žice nejde brže. Imate kakvo riješenje možda?
Gledao sam rjesenje za isti problem ali na PS3, radilo se o promjeni DNS-ova na Googleove. Meni je ubrzalo dl i to dosta, pa probaj.
http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/67931540
Gledao sam rjesenje za isti problem ali na PS3, radilo se o promjeni DNS-ova na Googleove. Meni je ubrzalo dl i to dosta, pa probaj.
Ma da samo promjeni DNS postavke i puno brze ce skidati
Ma da samo promjeni DNS postavke i puno brze ce skidati
ja sam to odavno promijenio pa ne pomaze. Kod testiranja brzine mi napise 22/4 (iako imam 50/10) ali skida nekoliko puta sporije.
ja sam to odavno promijenio pa ne pomaze. Kod testiranja brzine mi napise 22/4 (iako imam 50/10) ali skida nekoliko puta sporije.
Ma već smo pričali o tome, dovoljno je malo poznavanja mreže da znaš da spori download nema veze s DNSom nego sa sporim uploadom na serverima.
Naravno da nema smisla ali meni je pomoglo.
Kak je pomoglo, ako nema smisla? Da li znaš čemu DNS služi (i služi BTW samo tome i ničemu drugom)?
Kak je pomoglo, ako nema smisla? Da li znaš čemu DNS služi (i služi BTW samo tome i ničemu drugom)?
U čemu je problem? Pomoglo je, ako ne mozes to prihvatiti nemoj odgovarati i bok.
U čemu je problem? Pomoglo je, ako ne mozes to prihvatiti nemoj odgovarati i bok.
Ja nemam nikakav problem, samo želim da mi objasniš kako je pomoglo. Nisam jedan od onih koji vjeruju svemu što pročitaju negdje ;-)
Ma već smo pričali o tome, dovoljno je malo poznavanja mreže da znaš da spori download nema veze s DNSom nego sa sporim uploadom na serverima.
ja to nisam ni promijenio zbog zelje za povecanjem brzine nego zato sto su mi se odjednom pojavili problemi sa downloadanjem icega sa psna. Svaki put je bio error
Ma kakav DNS to ne ponaze nista ovisi o serverima. Project cars kad je izasao mi je skidalo 30sati a bio sam kablom prikopcan na vezu od 50mbps.
Ugl, ručno sam si sve postavke podesio i stavio googlov dns i brzina poletila, onako kako bi trebalo biti.
Dali se može nekako koristiti najobičniji mikrofon u nekoj PS4 igri? Zvuk je inače na telki, ali bi samo povremeno htio nešto sitno reć. Ako uštekam mikrofon u knotroler, ne čujem više nikakav zvuk na TV--u
Ugl, ručno sam si sve postavke podesio i stavio googlov dns i brzina poletila, onako kako bi trebalo biti.
Ja imam oduvijek postavljen googleov DNS u ruteru, i ne zbog PS4 nego zbog toga što t-com ima probleme s DNSovima pa mi s njihovima često svatki treći request na google search ode u timeout.
I svejedno mi često download s PSNa ide presporo (a nekad je ok). Stvar je preopterećenja njihovih servera koji su očito poddimenzionirani. DNS nema nikakve veze sa transferom.
Dali se može nekako koristiti najobičniji mikrofon u nekoj PS4 igri? Zvuk je inače na telki, ali bi samo povremeno htio nešto sitno reć. Ako uštekam mikrofon u knotroler, ne čujem više nikakav zvuk na TV--u
Imaš za to opciju u Audio Settings, da li da ti preusmjeri sav zvuk na kontroler ili ne. Preusmjeri samo chat audio.
Imaš za to opciju u Audio Settings, da li da ti preusmjeri sav zvuk na kontroler ili ne. Preusmjeri samo chat audio.
http://www.tech-recipes.com/rx/46201/ps4-how-to-output-all-audio-to-headphones-plugged-into-dualshock-4-controller/
Hvala, no ja pitam za slučaj kada uopće nemam slušalice, samo mikrofon sa jednim rozim jackom.
Hvala, no ja pitam za slučaj kada uopće nemam slušalice, samo mikrofon sa jednim rozim jackom.
Pa to ti neće raditi, kad su konektor za slušalice i mic isti, a kontroler očekuje onaj koji sa jednim pinom više. Ovako ti je preusmjerio audio na mikrofon, a mikrofon ti uopće ne radi.
Treba ti konektor za mic i slušalice u jednom.
Pa to ti neće raditi, kad su konektor za slušalice i mic isti, a kontroler očekuje onaj koji sa jednim pinom više. Ovako ti je preusmjerio audio na mikrofon, a mikrofon ti uopće ne radi.
Treba ti konektor za mic i slušalice u jednom.
Naruči nešto ovakvog tipa:
To sam i ja odmah pomislio, medjutim procitao sam onu temu i lik spominje da mu se sa promjenom DNS-a promijenio i odredisni server, te je radi toga brzi DL.
To sam i ja odmah pomislio, medjutim procitao sam onu temu i lik spominje da mu se sa promjenom DNS-a promijenio i odredisni server, te je radi toga brzi DL.
To je svakako moguće, iako bi se DNSovi trebali propagirati svuda jednako.
I svejedno ostaje spika da je problem u sporim Sony serverima :-)