PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.493.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

Htjeo bi ponovo uzet gta v ovaj puta digitaln.mislite da bi brzo mogao na neki popust?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Kill Frenzy kaže...

Htjeo bi ponovo uzet gta v ovaj puta digitaln.mislite da bi brzo mogao na neki popust?

Možda bude u drugom valu ljetnih popusta 13.08.2015.

Ako ne, probaj na PS storeu u Indoneziji. Tamo je manje od 300 kn.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 0:04 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Koje su igre ovaj mjesec besplatne?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

ja ću jedino god of war isprobati

12 godina
Airbourne kaže...
omomomomoomm kaže...

Strasno kakve su to gluposti od igara.... uzas

16 godina
PlayStation 4

Meni se jedino lara croft cini ok

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
Airbourne kaže...
omomomomoomm kaže...

Strasno kakve su to gluposti od igara.... uzas

Limbo nikako nije glupost od igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
antimadridista kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Limbo nikako nije glupost od igre.

Bravo za tebe...samo uzivaj onda u Limbu

11 godina
PlayStation 4

jel zna netko jel sony ima pressicu dns na gamescomu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ice45 kaže...

jel zna netko jel sony ima pressicu dns na gamescomu

Sony-a nema ove godine na gamescomu... preskaču ga

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovaj psn je takvo smeće, skine mi 19 giga u kojim 7 sati, a sa 2 gige se muči već 2 i pol sata, jedva jedvice, niti preko žice nejde brže. Imate kakvo riješenje možda?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovaj psn je takvo smeće, skine mi 19 giga u kojim 7 sati, a sa 2 gige se muči već 2 i pol sata, jedva jedvice, niti preko žice nejde brže. Imate kakvo riješenje možda?

Gledao sam rjesenje za isti problem ali na PS3, radilo se o promjeni DNS-ova na Googleove. Meni je ubrzalo dl i to dosta, pa probaj.

http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/67931540

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Tommy_123 kaže...

Gledao sam rjesenje za isti problem ali na PS3, radilo se o promjeni DNS-ova na Googleove. Meni je ubrzalo dl i to dosta, pa probaj.

Ma da samo promjeni DNS postavke i puno brze ce skidati

15 godina
Marko5552 kaže...
dedaa kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma da samo promjeni DNS postavke i puno brze ce skidati

ja sam to odavno promijenio pa ne pomaze. Kod testiranja brzine mi napise 22/4 (iako imam 50/10) ali skida nekoliko puta sporije.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

ja sam to odavno promijenio pa ne pomaze. Kod testiranja brzine mi napise 22/4 (iako imam 50/10) ali skida nekoliko puta sporije.

Ma već smo pričali o tome, dovoljno je malo poznavanja mreže da znaš da spori download nema veze s DNSom nego sa sporim uploadom na serverima.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Naravno da nema smisla ali meni je pomoglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Kak je pomoglo, ako nema smisla? Da li znaš čemu DNS služi (i služi BTW samo tome i ničemu drugom)?

16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
dedaa kaže...

Kak je pomoglo, ako nema smisla? Da li znaš čemu DNS služi (i služi BTW samo tome i ničemu drugom)?

U čemu je problem? Pomoglo je, ako ne mozes to prihvatiti nemoj odgovarati i bok.

17 godina
dedaa kaže...

U čemu je problem? Pomoglo je, ako ne mozes to prihvatiti nemoj odgovarati i bok.

Ja nemam nikakav problem, samo želim da mi objasniš kako je pomoglo. Nisam jedan od onih koji vjeruju svemu što pročitaju negdje ;-)

15 godina
Bitanga kaže...
Ezio kaže...

Ma već smo pričali o tome, dovoljno je malo poznavanja mreže da znaš da spori download nema veze s DNSom nego sa sporim uploadom na serverima.

ja to nisam ni promijenio zbog zelje za povecanjem brzine nego zato sto su mi se odjednom pojavili problemi sa downloadanjem icega sa psna. Svaki put je bio error

Potpis!
12 godina
PlayStation 4

Ma kakav DNS to ne ponaze nista ovisi o serverima. Project cars kad je izasao mi je skidalo 30sati a bio sam kablom prikopcan na vezu od 50mbps.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ugl, ručno sam si sve postavke podesio i stavio googlov dns i brzina poletila, onako kako bi trebalo biti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali se može nekako koristiti najobičniji mikrofon u nekoj PS4  igri? Zvuk je inače na telki, ali bi samo povremeno htio nešto sitno reć. Ako uštekam mikrofon u knotroler, ne čujem više nikakav zvuk na TV--u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ugl, ručno sam si sve postavke podesio i stavio googlov dns i brzina poletila, onako kako bi trebalo biti.

Ja imam oduvijek postavljen googleov DNS u ruteru, i ne zbog PS4 nego zbog toga što t-com ima probleme s DNSovima pa mi s njihovima često svatki treći request na google search ode u timeout.

I svejedno mi često download s PSNa ide presporo (a nekad je ok). Stvar je preopterećenja njihovih servera koji su očito poddimenzionirani. DNS nema nikakve veze sa transferom.

17 godina
the_dammed kaže...

Dali se može nekako koristiti najobičniji mikrofon u nekoj PS4  igri? Zvuk je inače na telki, ali bi samo povremeno htio nešto sitno reć. Ako uštekam mikrofon u knotroler, ne čujem više nikakav zvuk na TV--u

Imaš za to opciju u Audio Settings, da li da ti preusmjeri sav zvuk na kontroler ili ne. Preusmjeri samo chat audio.

http://www.tech-recipes.com/rx/46201/ps4-how-to-output-all-audio-to-headphones-plugged-into-dualshock-4-controller/

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
the_dammed kaže...

Imaš za to opciju u Audio Settings, da li da ti preusmjeri sav zvuk na kontroler ili ne. Preusmjeri samo chat audio.

http://www.tech-recipes.com/rx/46201/ps4-how-to-output-all-audio-to-headphones-plugged-into-dualshock-4-controller/

Hvala, no ja pitam za slučaj kada uopće nemam slušalice, samo mikrofon sa jednim rozim jackom.

17 godina
the_dammed kaže...

Hvala, no ja pitam za slučaj kada uopće nemam slušalice, samo mikrofon sa jednim rozim jackom.

Pa to ti neće raditi, kad su konektor za slušalice i mic isti, a kontroler očekuje onaj koji sa jednim pinom više. Ovako ti je preusmjerio audio na mikrofon, a mikrofon ti uopće ne radi.

Treba ti konektor za mic i slušalice u jednom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 16:18 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
the_dammed kaže...

Pa to ti neće raditi, kad su konektor za slušalice i mic isti, a kontroler očekuje onaj koji sa jednim pinom više. Ovako ti je preusmjerio audio na mikrofon, a mikrofon ti uopće ne radi.

Treba ti konektor za mic i slušalice u jednom.

Naruči nešto ovakvog tipa:

http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Stereo-Audio-Male-To-Headset-Earphone-Microphone-Adapter-Cell-Phone-PC-/351469139607?hash=item51d5317697

14 godina
Bitanga kaže...
Ezio kaže...

To sam i ja odmah pomislio, medjutim procitao sam onu temu i lik spominje da mu se sa promjenom DNS-a promijenio i odredisni server, te je radi toga brzi DL.

WordPress ❤
17 godina
OriginalEXE kaže...
Bitanga kaže...
Ezio kaže...

To sam i ja odmah pomislio, medjutim procitao sam onu temu i lik spominje da mu se sa promjenom DNS-a promijenio i odredisni server, te je radi toga brzi DL.

To je svakako moguće, iako bi se DNSovi trebali propagirati svuda jednako.

I svejedno ostaje spika da je problem u sporim Sony serverima :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice