Playstation 4 kupovina

poruka: 72
|
čitano: 21.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Playstation 4 kupovina
Tyberius_Prime kaže...

kako vas lik krvnicki trola to je za riknut od smijeha.

Sutra ce narucivati iz Japana jer je tamo PS4 u prodaji sa boljom grafickom :D :D :D :D

hehe to bi bilo fora s ozbirom da ce tamo pocet prodaja tek u drugom mjesecu

16 godina
neaktivan

De lik ili djete ili nekakav žešći retard. Sko je stvarno naručio kad mu naplate PDV izać će ga i više .. 

GL&HF
12 godina
neaktivan

da, ili lik nema vise od 10 god. ili trola za po*izdit. čisto sumnjam da je ovdje riječ o neinformiranosti ili neiteligenciji.

17 godina
Red Devill kaže...
Ovako kupio bih si playstation 4 iz Amerike preko interneta,online.Ima stavrno dobrih stranica amazon,walmart,bestbuy itd.. Platio bih 400$ sto je za mene prilicno jeftini te me sad zanima znam da bi kablovi bili drugaciji ali imam kablove od ps3 pa me sad samo jeda stvar zanimam dali ima ikakve veze sto je ps4 iz amerika i dali bi bilo sta drukcije kad bih ga igrao u hrvasko,spajanje na internet ili bilo sto . Hvala unaprijed

Slobodno kupi,nema nikakve razlike izmedju amerike i evrope,mozes bez problema upotrebljavati kablove od PS3.Mislim da cak i od PS2 idu bez problema. Neces platiti nikakav PDV ni carinu jer su USA u sklopu evropske unije. To je stvarno bagatela, PS4 za 400$.Uzmi dva komada i onda jedan ovdje mozes prodati za 5000 kn,tako da te ispadne povoljnije,em si dobio konzolu i jos si zaradio.

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 13:23 (Romano).
12 godina
Playstation 4 kupovina

Kad čuju da si iz Kroejša, dat će ti za 200 USD i complementary pet igrica po želji... :D

Mater, kakav troler.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Romano kaže...
Red Devill kaže...
Ovako kupio bih si playstation 4 iz Amerike preko interneta,online.Ima stavrno dobrih stranica amazon,walmart,bestbuy itd.. Platio bih 400$ sto je za mene prilicno jeftini te me sad zanima znam da bi kablovi bili drugaciji ali imam kablove od ps3 pa me sad samo jeda stvar zanimam dali ima ikakve veze sto je ps4 iz amerika i dali bi bilo sta drukcije kad bih ga igrao u hrvasko,spajanje na internet ili bilo sto . Hvala unaprijed

Slobodno kupi,nema nikakve razlike izmedju amerike i evrope,mozes bez problema upotrebljavati kablove od PS3.Mislim da cak i od PS2 idu bez problema. Neces platiti nikakav PDV ni carinu jer su USA u sklopu evropske unije. To je stvarno bagatela, PS4 za 400$.Uzmi dva komada i onda jedan ovdje mozes prodati za 5000 kn,tako da te ispadne povoljnije,em si dobio konzolu i jos si zaradio.

LOLčina...

moj savjet je da uzmeš 10 konzola, 10 kablova za ps1, jednog svizca i 3 čudnova kljunaša za ukras. kad dođe roba na carinu, carina će platiti tebi, a konzole će isporučiti linić tebi osobno. za svaku konzolu možeš dobiti 10 soma kuna i još bolje zaraditi.

14 godina
neaktivan
Playstation 4 kupovina

Na stranu neobična priroda teme o naivcu za kojeg ne vrijedi porezna politika, pomoći ću vam za dvojbe oko jedinice napajanja.

Sve PlayStation 4 konzole su označene kao region free. Znači da svugdje u svijetu imaju jednake mogućnosti, otključanu regiju Blu-raya, jednak izbor jezika izbornika i jednaku naponsku jedinicu.

Samo napajanje ima pretvarač 110-240V, pa će raditi gdje god se kupi u svijetu. Jedina razlika je drugačiji kabel za napajanje koji se pakira uz konzolu ovisno o zemlji distribucije.

Što se tiče kabla, Sony je zadržao univerzalni kabel kroz sve četiri generacije konzola, što znači da identičan tip kabla koriste PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 i sad PlayStation 4, kao i revizije One, Slim (PS2), Slim (PS3) i SuperSlim.

U pravu je kad kaže da će iskoristiti kabel europskog PlayStationa 3 za napajanje američkog PlayStationa 4 jer se u teoriji i praksi to doista može.

Čak i da nema PlayStation 3, jednako se isplati uzeti PlayStation kabel za desetak kuna, kao i sam adapter za drugačiju utičnicu.

1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Playstation 4 kupovina

jesi siguran da za bluray filmove nema regijskog zakljucavanja ?

to bi bilo precudno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Playstation 4 kupovina

Koliko mi je poznato, PlayStation 4 ima otključanu regiju do prvog pokretanja filma, kad regija filma zaključa regiju konzole.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sinatra kaže...

Koliko mi je poznato, PlayStation 4 ima otključanu regiju do prvog pokretanja filma, kad regija filma zaključa regiju konzole.

aha jer je PS3 odma kod nas bio zakljucan na B regiju 
posto sam veliki Criterion fan onda ovo nit nije losa stvar stavim criterion film i zakljuca ga na A regiju tak da ih i dalje mogu gledat 

10 godina
protjeran
Playstation 4 kupovina

jel zna neko kolko sad kosta u njemackoj ili austriji

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Playstation 4 kupovina

idealo.de  i upisi si ps4, to je kao nasa nabava.net

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka