Playstation 4 kupovina

poruka: 72
|
čitano: 21.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Playstation 4 kupovina
Red Devill kaže...
Nije problem za postarinu jer ima puno trgovina u SAD-u a PDV ne placam nikako jer ja nisam poduzetnik i nezelim taj ps4 prodati u Hrvatskoj tek tada bih morao platiti PDV ali PDV sam vec platio kad sam kupio ps4 jer je on uracunat u cijenu i vec sam kupovao iz Amerike

Da, PDV se, uz određene iznimke, plaća na sva dobra koja se unose u RH iz područja izvan EU i to po stopi kojom se oporezuju slični proizvodi u RH. Ovo se odnosi i na dobra koja se kupuju preko Interneta ili koja se naručuju elektroničkom poštom

Eto kad si nedokazan... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Nije problem za postarinu jer ima puno trgovina u SAD-u a PDV ne placam nikako jer ja nisam poduzetnik i nezelim taj ps4 prodati u Hrvatskoj tek tada bih morao platiti PDV ali PDV sam vec platio kad sam kupio ps4 jer je on uracunat u cijenu i vec sam kupovao iz Amerike

čekaj malo daj se više odluči gdje kupuješ u americi ili njemačkoj ... tebe više nitko nemože skužit o čem pričaš jer svaki puta nekaj drugo veliš{#}    {#}    {#}      {#}

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Red Devill kaže...

Da, PDV se, uz određene iznimke, plaća na sva dobra koja se unose u RH iz područja izvan EU i to po stopi kojom se oporezuju slični proizvodi u RH. Ovo se odnosi i na dobra koja se kupuju preko Interneta ili koja se naručuju elektroničkom poštom

Eto kad si nedokazan... 

mislim da ga treba počet ignorirat jer nemože on shvatit previše je to za njega {#}

15 godina
neaktivan
Možda on misli da je amerika grad u njemačkoj,u tom slučaju neće platiti pdv...
16 godina
Playstation 4 kupovina

kolko ja znam ameri imaju napon od 110v,60hz,i tropolnu utičnicu pa si ga ti lijepo probaj uštekati da kod nas radi{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skrba kaže...

kolko ja znam ameri imaju napon od 110v,60hz,i tropolnu utičnicu pa si ga ti lijepo probaj uštekati da kod nas radi{#}

Imam kablove za napon od PS3 :)))
16 godina
Red Devill kaže...
skrba kaže...

Imam kablove za napon od PS3 :)))

da,al taj kabel će PS-u dati napon od 220v,kolko daje utičnica a ako je on namjenjen za USA tržište samo,da samo radi na 110V  onda češ spaliti konzolu,u tome je problem,jedino ako konzola može raditi na 110-220V?

17 godina

I sta onda? Ustekat ces si ih u guzicu? Pa cjeli onaj adapter je napravljen za 110/60. I mislim da ova tema mora pod lock jel nas ovaj ili opako trola ili mu fali par kockica u glavi.

You got to lose to know how to win
15 godina
Playstation 4 kupovina

PDV ćeš platiti. Možda ti stari nije platio PDV jer su paketi bili mali, neupadljivi, označeni kao gift, vrijednost 0$ itd... Ali niti jedan ozbiljan dućan u Americi ti neće poslati konzolu a da označi paket kao gift ili da napiše vrijednost manju od stvarne zbog pokrića u slučaju problema/gubitka paketa. I da ne spominjem kako će svatko tko imalo vidi na carini odmah provjeravati veliki teški paket kojeg šalje Amazon/bilo što.

Ti nisi tvrtka pa ne moraš platiti PDV. Da, i što ako nisi tvrtka? Nisam ni ja, niti mislim preprodavati 20dag zimske koju kupim u Konzumu, znači niti ja nikad ne bih smio plaćati PDV u dućanima, preko neta, itd...? Odi na carina.hr, malo se educiraj pa se onda vrati ovdje pametovati.

Imaš kabel od PS3? Dobro, i? Prvo, kako znaš da PS4 ima isti utor za napajanje? I drugo, ako ima, slobodno ga uštekaj pa ćeš vidjeti zašto ti svi pričaju da ne kupuješ konzolu u Americi :D

Još jedna stvar, nemaš garanciju. Što ako si i ti među onih 1% koji su dobili neispravnu konzolu? Ako ćeš slati konzolu natrag, sjetit ćeš se zašto ti je "neka budala" sa foruma pisala da uzmi konzolu u EU.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znaci ovako ja stavim novce na karticu i npr preko amazona kupim ps4 i skinu mi novce sa racuna i npr dostava je besplatna i kazu da ce doc za 3 tjedna.Prode 3 tjedna i postar mi donosi paket i umjesto da odma uzmem paket on mi kaze e sad moras platit PDV ???????
13 godina
Playstation 4 kupovina

Ne, paket stoji na carini, oni te zovu i kazu da moras platiti PDV i jos priloziti racun od uredaja tako da ti mogu zaracunati PDV. Kad to platis, paket ti stize na vrata. 

Samo da ti posjetio stranicu carinarnice procitao, valjda bi shvatio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Znaci ovako ja stavim novce na karticu i npr preko amazona kupim ps4 i skinu mi novce sa racuna i npr dostava je besplatna i kazu da ce doc za 3 tjedna.Prode 3 tjedna i postar mi donosi paket i umjesto da odma uzmem paket on mi kaze e sad moras platit PDV ???????

ja sam poštar u tvom kvartu, i neću te tražiti pdv, bez brige

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
15 godina
neaktivan
Playstation 4 kupovina

Đabe ti thread ako nikoga ne slušaš...

Uživaj u oporezanom, moguće neispravnom i na kraju skurenom američkom PS4.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:51 (Alkaline).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Playstation 4 kupovina

Ma najbolje ti je da ga uzmeš iz Amerike jer taj je sigurno najbolji vjerojatno vrti igre na duplo vecem fps od ovih iz EU.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:50 (k1klop).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Playstation 4 kupovina

Osim sto autor nema pojma sta je pdv, mene vise zanima gdje je pronasao ducan u USA koji salje ps4 u HR za $400 bez postarine :)

Posto si tako samouvjeren, moze ime i prezime tog ducana? Walmart i Amazon vulgaris ne salju naravno.

0 0 hvala 0
17 godina

Ma vis da se najeo nekih cudnih gljiva nzn kolko ima godina valjda 8 kad nezna ni sta je PDV ni da ga mora platit i nalazi se carobne ducane koji đaba šalju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 21:39 (R4zOR229).
14 godina
odjavljen
Playstation 4 kupovina

• Možda dobiješ jednu od onih 1% neispravnih konzola
  • Moguće da adapter nije isti
  • Da je isti, spržit ćeš PS isti trenutak kad ga upališ
  • Platit ćeš PDV
  • Spržit ćeš PS (još jednom pišem, da ti uđe u glavu)

Ljudi ti svi daju savjet da to ne radiš nego da pričekaš da dođe u Hrvatsku, pa ga onda tu kupiš. A ionako, koja je razlika da ga kupiš sad ili 29.1.? Moć ćeš reć ljudima "Hej, ja sam kupio PS4 prije nego je došao u Hrvatsku"? Odi pojedi nešto, popij vode, razmisli dobro šta pričaš (pišeš) i kad shvatiš, ispričaj se jer nema razloga da praviš ljude budalama ovdje. 

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo oprostite svi koje sam vas zamaro Gdje bi u europ online mogao kupiti ps4 s besplatnom dostavom po mogucnosti ispod 3000 kn ??? Evo sam ako bi mi jos ovo mogli odgovorit bio buh vam zahvalan
14 godina
protjeran
Red Devill kaže...
Evo oprostite svi koje sam vas zamaro Gdje bi u europ online mogao kupiti ps4 s besplatnom dostavom po mogucnosti ispod 3000 kn ??? Evo sam ako bi mi jos ovo mogli odgovorit bio buh vam zahvalan

Joj izgorit ću sa tvojim postovima.. pa pričekaj malo u hr će ti bit 3200 ili 3300kn a tu ćeš imat garu

13 godina
Red Devill kaže...

Kupi Voucher i pricekaj 29.01, ne samo da ces ustedit nego ce ti ostati i za igru...

14 godina
SimeKZ kaže...

Kupi Voucher i pricekaj 29.01, ne samo da ces ustedit nego ce ti ostati i za igru...

Sta se jos prodaju ti vaucheri? Tko ih prodaje uopce, Santa Domenica? Thanks :)

13 godina
neaktivan
Mozete mi malo molim vas pojasniti to sa vaucherom znam da kosta 500 kn i kako bih onda ustedio ?
17 godina

Pa umanjit ce ti cijenu

13 godina
mcf kaže...
SimeKZ kaže...

Sta se jos prodaju ti vaucheri? Tko ih prodaje uopce, Santa Domenica? Thanks :)

Samo upisi sonycentar.hr i imas tamo za kupit.

17 godina
odjavljen

Pa da imas neku tvrtku tj. da si poduzetnik bas ne bi trebao placat PDV kad bi uzimao iz EU.

Evo, bas mi uskoro dolaze proc, maticna i jos neke stvarcice iz Njemacke. Kupljeno preko tvrtke i oni automatski odbiju 19% njemackog PDVa.
Tebi ocito nije jasno sto je PDV i kak to funkcionira. Nisam ni ja neki znalac, al ovo su osnove.

Ti naručuj. Kaj da ti ljude vele kad si nedokaziv.
Uostalom, nazovi carinu pa pitaj. 

Pro patria
13 godina
neaktivan
Kako cu ja ustediti s tim vaucherom ako konzola kosta 3300 kn + 500 kn vaucher a popust je 300 kn
14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Kako cu ja ustediti s tim vaucherom ako konzola kosta 3300 kn + 500 kn vaucher a popust je 300 kn

tako sto ces 29.01. platit samo 2500kn 

jer ide 

ps4 3300kn - voucher 500kn - popust 300kn

13 godina
neaktivan
E hvala procito sam sve u vezi toga
13 godina
neaktivan
Samo jos jedno pitanje dali bi mogao kupovati igrice preko playstation store ili bilo sta
13 godina
protjeran
Playstation 4 kupovina

kako vas lik krvnicki trola to je za riknut od smijeha.

Sutra ce narucivati iz Japana jer je tamo PS4 u prodaji sa boljom grafickom :D :D :D :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice