kako vas lik krvnicki trola to je za riknut od smijeha.
Sutra ce narucivati iz Japana jer je tamo PS4 u prodaji sa boljom grafickom :D :D :D :D
hehe to bi bilo fora s ozbirom da ce tamo pocet prodaja tek u drugom mjesecu
kako vas lik krvnicki trola to je za riknut od smijeha.
Sutra ce narucivati iz Japana jer je tamo PS4 u prodaji sa boljom grafickom :D :D :D :D
hehe to bi bilo fora s ozbirom da ce tamo pocet prodaja tek u drugom mjesecu
De lik ili djete ili nekakav žešći retard. Sko je stvarno naručio kad mu naplate PDV izać će ga i više ..
da, ili lik nema vise od 10 god. ili trola za po*izdit. čisto sumnjam da je ovdje riječ o neinformiranosti ili neiteligenciji.
Slobodno kupi,nema nikakve razlike izmedju amerike i evrope,mozes bez problema upotrebljavati kablove od PS3.Mislim da cak i od PS2 idu bez problema. Neces platiti nikakav PDV ni carinu jer su USA u sklopu evropske unije. To je stvarno bagatela, PS4 za 400$.Uzmi dva komada i onda jedan ovdje mozes prodati za 5000 kn,tako da te ispadne povoljnije,em si dobio konzolu i jos si zaradio.
Kad čuju da si iz Kroejša, dat će ti za 200 USD i complementary pet igrica po želji... :D
Mater, kakav troler.
Slobodno kupi,nema nikakve razlike izmedju amerike i evrope,mozes bez problema upotrebljavati kablove od PS3.Mislim da cak i od PS2 idu bez problema. Neces platiti nikakav PDV ni carinu jer su USA u sklopu evropske unije. To je stvarno bagatela, PS4 za 400$.Uzmi dva komada i onda jedan ovdje mozes prodati za 5000 kn,tako da te ispadne povoljnije,em si dobio konzolu i jos si zaradio.
LOLčina...
moj savjet je da uzmeš 10 konzola, 10 kablova za ps1, jednog svizca i 3 čudnova kljunaša za ukras. kad dođe roba na carinu, carina će platiti tebi, a konzole će isporučiti linić tebi osobno. za svaku konzolu možeš dobiti 10 soma kuna i još bolje zaraditi.
Na stranu neobična priroda teme o naivcu za kojeg ne vrijedi porezna politika, pomoći ću vam za dvojbe oko jedinice napajanja.
Sve PlayStation 4 konzole su označene kao region free. Znači da svugdje u svijetu imaju jednake mogućnosti, otključanu regiju Blu-raya, jednak izbor jezika izbornika i jednaku naponsku jedinicu.
Samo napajanje ima pretvarač 110-240V, pa će raditi gdje god se kupi u svijetu. Jedina razlika je drugačiji kabel za napajanje koji se pakira uz konzolu ovisno o zemlji distribucije.
Što se tiče kabla, Sony je zadržao univerzalni kabel kroz sve četiri generacije konzola, što znači da identičan tip kabla koriste PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 i sad PlayStation 4, kao i revizije One, Slim (PS2), Slim (PS3) i SuperSlim.
U pravu je kad kaže da će iskoristiti kabel europskog PlayStationa 3 za napajanje američkog PlayStationa 4 jer se u teoriji i praksi to doista može.
Čak i da nema PlayStation 3, jednako se isplati uzeti PlayStation kabel za desetak kuna, kao i sam adapter za drugačiju utičnicu.
jesi siguran da za bluray filmove nema regijskog zakljucavanja ?
to bi bilo precudno
Koliko mi je poznato, PlayStation 4 ima otključanu regiju do prvog pokretanja filma, kad regija filma zaključa regiju konzole.
Koliko mi je poznato, PlayStation 4 ima otključanu regiju do prvog pokretanja filma, kad regija filma zaključa regiju konzole.
aha jer je PS3 odma kod nas bio zakljucan na B regiju
posto sam veliki Criterion fan onda ovo nit nije losa stvar stavim criterion film i zakljuca ga na A regiju tak da ih i dalje mogu gledat
jel zna neko kolko sad kosta u njemackoj ili austriji
idealo.de i upisi si ps4, to je kao nasa nabava.net