Ako si mator .. pitanje je jel imas vremena za faks i tu mozda postoji dilema.
ali ako nisi mator .. ako si na pocetku .. uopce nema dileme treba li zavrsiti faks .. ne pada mi napamet ulazit u rasprave s nekim tko ne misli tako .. to je ocigledno i s marsa vidljivo da je bolje imat faks nego ne imat ..
tu uopce nema mjesta za raspravu .. ne kuzim uopce to pitanje .. treba li ili ne?
ako si neki 0.00001% (nije pretjerano mali broj) genijalac .. koji moraaa isplivati sam po sebi .. ili si umjetnik koji se nema gdje skolovati .. ne treba ti faks .. ali svi drugi .. ako ikako mogu trebaju zavrsiti faks jer si u drugoj kategoriji tko god sta mislio
pogledaj oglasnik .. pise VSS .. ako to nemas mosh se *ebat .. mozes ti objasnjavati ali ja sam car .. sve znam .. to je istina .. ali ima i drugih s VSS-om koji znaju i umiju
ovo nije vrijedanje ili kritika ikoga .. ja vam samo sa svojim 36 godina pokusavam sugerirati kako je stvarno stanje ..
.ez.
ja imam faks i svoju vlastiti firmu .. ekonomiju sam zavrsio davno .. prakticna znanja nikakva .. ali iskustvo nezamjenjivo .. da ne govorim o networkingu i ljudima koje imas svuda a vecinom su na nekim pozicijama korisni i sebi i tebi .. (ne mislim na mito i korupciju, vec ipak imas nekog za pitati)