T-com ruter nema interner lampice, ima wifi

poruka: 4
|
čitano: 415
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
T-com ruter nema interner lampice, ima wifi

Pozdrav

Internet optika, na ruteru nema povezivost interneta, signalna ne postoji odnosno nema je. Kod wifi signala ima, zeleno svijetli, ali wifi se spoji i piše - bez interneta

T-com zvao, kažu 5 radnih dana, ne znaju što je kvar, poslat će nekog

Što može bit, ruter nije krepao valjda samo internet? Jel netko imao sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: T-com ruter nema interner lampice, ima wifi

Ako ti samo lampica od wifi-a blinka, imao sam isti problem (Technicolor FGA223).

Greška je bila u ruteru i bila je potrebna zamjena.

8 godina

S optikom ti tu nema puno mozganja, ili radi, ili ne radi. Može biti nešto skroz banalno, sve do problema tipa bager iščupao optički kabel iz zemlje. 

Isključi ONT i router iz struje, uključi prvo ONT, pa kad se lampice stabiliziraju, onda router. Ako imaš kontrolnu lampicu za internet konekciju na ONT-u i svijetli, resetiraj router na tvorničke. 

Budući da ionako nemaš internet, ne škodi ti probati sve navedeno. 

BTW Wi-Fi lampica ti je ovdje totalno nebitna, onda ti je samo indikator da je Wi-Fi uključen na routeru i dostupan, problem je što od Wi-Fija nadalje prema van nema konekcije, tako da je internet lampica prioritet.

15 godina
virtual kaže...

Ako ti samo lampica od wifi-a blinka, imao sam isti problem (Technicolor FGA223).

Greška je bila u ruteru i bila je potrebna zamjena.

Znači ruter krepao nakon 5 tjedana od uvođenja optike, divota...

Lan svijetli, wifi svijetli, power i Pon, samo na internet i telefon jer telefon nemamo ionako.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:47 (crocro23).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice