Produljenje ugovora...

poruka: 7
|
čitano: 896
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Produljenje ugovora...

Šta s eovo zbiva sa T-Com / Hrvatsktelekom?

Kao poslovni korisnik, pokušavam već dva mjeseca produljiti ugovornu obvezu te kupiti nove uređaje ali bez uspjeha.

Nekada, do nedavno, imao sam agenta koji bi mi dostavio ponudu, popuste itd.

Sada, pokušavam sa emailom pa mi netko iz WebShop-a odgovori pa ja potom pošaljem email kao odgovor u WebShop na koji mi nitko mjesecima ne odgovara....

Putem aplikacije i Web-servisu ne mogu produljiti ugovrnu obvezu nego mi nudi nove ugovore, nove brojeve.

Upućuju me na AI WhattsUp ali to je tek glupost.

Teta na WhattsUp nema pojma o ničemu ili ima inteligenciju koliko i predsjednik uprave HT-a.

Pokušat ću još sat, dva...

Ako ne uspijem, idem u A1.

Boniing
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Produljenje ugovora...
Boniing kaže...

Šta s eovo zbiva sa T-Com / Hrvatsktelekom?

Kao poslovni korisnik, pokušavam već dva mjeseca produljiti ugovornu obvezu te kupiti nove uređaje ali bez uspjeha.

Nekada, do nedavno, imao sam agenta koji bi mi dostavio ponudu, popuste itd.

Sada, pokušavam sa emailom pa mi netko iz WebShop-a odgovori pa ja potom pošaljem email kao odgovor u WebShop na koji mi nitko mjesecima ne odgovara....

Putem aplikacije i Web-servisu ne mogu produljiti ugovrnu obvezu nego mi nudi nove ugovore, nove brojeve.

Upućuju me na AI WhattsUp ali to je tek glupost.

Teta na WhattsUp nema pojma o ničemu ili ima inteligenciju koliko i predsjednik uprave HT-a.

Pokušat ću još sat, dva...

Ako ne uspijem, idem u A1.

Kad ti je prvotno dodijeljen agent otišao iz firme ili sl. trebao si biti obaviješten o zamjeniku, tako je kod mene barem bilo. I svima im je zajedničko da su stvarno ažurni po pitanju slanja ponuda, predračuna i sl.

Niakakv wapp, zovi tamo traži agenta i dogovori sastanak..

WHITE STONES VARAŽDIN
17 godina

Ja imam prodajnog asistenta, pa sam svejedno čekao 2 mjeseca da mi obnove ugovor.
Doma privatno sam bio na A1, koji se nije ni udostojao odgovoriti na mail za produženje ugovora, pa sam prešao na HT preko A1 infrastrukture.
To su zajedno toliko traljavo napravili da je na kraju ispalo kao da sam istovremeno 2 tjedna bio i na HT i na A1 i uredno poslali račune.
Pisao sam prigovore, pa su mi prihvatili, ali gubljenje vremena i živac nisu.
Rekao bih da nema velike razlike. Svi su spori kad se radi o korisniku koji je već kod njih. Kad si novi, onda se malo potrude.

16 godina
deda-cro kaže...

Ja imam prodajnog asistenta, pa sam svejedno čekao 2 mjeseca da mi obnove ugovor.
Doma privatno sam bio na A1, koji se nije ni udostojao odgovoriti na mail za produženje ugovora, pa sam prešao na HT preko A1 infrastrukture.
To su zajedno toliko traljavo napravili da je na kraju ispalo kao da sam istovremeno 2 tjedna bio i na HT i na A1 i uredno poslali račune.
Pisao sam prigovore, pa su mi prihvatili, ali gubljenje vremena i živac nisu.
Rekao bih da nema velike razlike. Svi su spori kad se radi o korisniku koji je već kod njih. Kad si novi, onda se malo potrude.

Vidiš moje je iskustvo upravo suprotno; kao poslovni korisnik klijent sam HT-a i kad su u pitanju ponude, upiti čak i nekakvi problemi odnosno rješavanje istih, nikad nisam imao problema i čekao na odgovor.

Ali zato kad se produljuje ugovor, definira ''budžet'' za njihove preskupe uređaje itd. e tu me ošišaju, al onak..

WHITE STONES VARAŽDIN
15 godina
Produljenje ugovora...

Moje iskustvo je bliže dedi. Jako su šlampavi zadnjih par mjeseci prema poslovnim korisnicima. Da nisu jedini izbor već bi bili bivši. Nama čak nisu ni javili da je naš prodajni predstavnik otišao iz firme.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Produljenje ugovora...

I ja sam imao svog agenta ali ga više nema. Nema nikoga.

Kad sam slao email na info.poslovni@t.ht.hr javili su se sa info kako komunikaciju preusmjeravaju na odjel prodaje. 

Javili su se iz Web Shop-a (webshop@mojposlovni.ht.hr) sa par pitanja na koja sam odgovorio i potom nisam dobivao odgovore od njih pa niti na ponovljene emailove.

Preko web-a ili aplikacije na bobitelu nema opcije produljenja ugovora.

Sada sam ipak uspio riješiti sve dvojbe putem WhattsUp-a.

HT Virtualni Asistent

Na početku je to priglup razgovor sa AI ali se potom javio netko od agenata i potom je cijeli postupak bio korektan, smislen i ugodan.

Sa A1 imam isto ugovore na par brojeva i tu imam super komunikaciju sa agenticom koja nas prati godinama. Na A1 riješavam sve u pola sata.

Ovo sa HT mi je uzelo prijepodne ali eto, sada znam, odmah na WhattsUp AI pa se probiti do agenta. 

Boniing
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2026 13:47 (Boniing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Hexfire kaže...

Moje iskustvo je bliže dedi. Jako su šlampavi zadnjih par mjeseci prema poslovnim korisnicima. Da nisu jedini izbor već bi bili bivši. Nama čak nisu ni javili da je naš prodajni predstavnik otišao iz firme.

Normalno, vidili da poskupljena svake godine prolaze pod inflacija izgovorom a narod šuti i dalje pa ocigledno im doslo iz guzice u glavu, ko vas jebe idioti..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice