Zotac GTX 285 problem

poruka: 8
|
čitano: 1.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
GTX 285 problem

nabavija san zotac GTX 285 1Gb i iman problem:

instalacija windovsa 7 prođe uredu do pokretanja(konfiguriranja) OS i onda zamrzne i nestane slike sa monitora. može li to bit do procesora (pentiun 4  3.0)kojeg je vrime prigazilo ili je  grafička kartica neispravna.

sa ATI Radeon 4870 512MB radi bez problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zotac GTX 285 problem

Popuni "moj PC". Koje napajanje imas?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zotac GTX 285 problem

u toku san nabave komponenata pa zato i nisan ispunija my pc

ocz fatality 700w

napominjen da sve radi uredno sa 4870 512mb

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 17:18 (toni36).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: GTX 285 problem
toni36 kaže...

nabavija san zotac GTX 285 1Gb i iman problem:

instalacija windovsa 7 prođe uredu do pokretanja(konfiguriranja) OS i onda zamrzne i nestane slike sa monitora. može li to bit do procesora (pentiun 4  3.0)kojeg je vrime prigazilo ili je  grafička kartica neispravna.

sa ATI Radeon 4870 512MB radi bez problema.

Ta grafa na taj procesor nikako.Nabavi barem neki Core2Duo,taj ti nece iskoristiti 30% kartice.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Zotac GTX 285 problem

to san i mislija , ka šta san napisa u nabavi san komponenata a P4 je rezerva za prvu pomoč.

hvala na pomoči

0 0 hvala 0
14 godina
Zotac GTX 285 problem

e sad mi ništa nije jasno , bios radi normalno ,instalacija windowsa 7 prolazi do pokretanja OS-a onda se pojavi artefakt i zamrzne slika 5-10 sekundi .nakon toga monitor zacrni .ventilator radi 2 lampice svitle zeleno.

nakon restarta monitor radi do pokretanja OS-a  i gore navedeno se ponavlja.

sa drugom grafičkom karticom sve radi ok.

instalira san  windows xp i rade bez problema ,jer san dobija savjet da je to do drajvera valjda predinstaliranih u W7.

ima li neko savjet kako da sredin ovaj problem.montiran je i novi procesor Intel cd E8400.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zotac GTX 285 problem
toni36 kaže...

e sad mi ništa nije jasno , bios radi normalno ,instalacija windowsa 7 prolazi do pokretanja OS-a onda se pojavi artefakt i zamrzne slika 5-10 sekundi .nakon toga monitor zacrni .ventilator radi 2 lampice svitle zeleno.

nakon restarta monitor radi do pokretanja OS-a  i gore navedeno se ponavlja.

sa drugom grafičkom karticom sve radi ok.

instalira san  windows xp i rade bez problema ,jer san dobija savjet da je to do drajvera valjda predinstaliranih u W7.

ima li neko savjet kako da sredin ovaj problem.montiran je i novi procesor Intel cd E8400.

Probaj graficku kod prijatelja ako i tamo radi probleme znas do cega je.

INTEL-FTW ------ AMD-RIP
14 godina
Zotac GTX 285 problem

morat ču se strpit do posli božiča ,ali ovo me stvarno nervira.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice