XFX GTS250 ili..

poruka: 22
|
čitano: 3.135
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
XFX GTS250 ili..

e bok ljudi idem kupit novu karticu i zanima me XFX GTS 250 http://www.xfxforce.com/en-gb/products/graphiccards/GTSseries/250GTS.aspx#2 tocno taj model e sad mene brine neznam jel to dosta gpu 680mhz i mem clock speed joj je 2,0ghz :S e sad igram na monitoru od 19" ASUS..  I ima ona jaca verzija ona 738mhz :S hmm... kolko kosta kod nas u hrv ta od 738mhz i 2.2ghz isto od XFX-a

N-zeyac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: XFX GTS250 ili..

E bok .. Pa dao si link na specifikacije za sve iz serije GTS250 od nVidia? A ti pitaš baš za tu karticu.. lol Koju onda..Osmijeh

sticky boredom with a book:S
17 godina
XFX GTS250 ili..

mislim da ces XFX s taktovima 738/2200 tesko naci

imas gainward 745/2000 u linksu 959 kn i gigabyte 765/2200 u ADM-u za 1039 kn

(obe imaju nereferentno hlađenje)

bolja alternativa je da za te novce ciljas na HD 4870 ili HD 5770

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 8:18 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX GTS250 ili..

uzmi Force 3D HD5770, dosta jača od GTS250 a iste su cijene

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 22:49 (dr. zlo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A gainward gts250 745/2000?

N-zeyac
17 godina
protjeran

Ti misliš na ovu karticu? Imaš je u Magazin RS-u! Ja nemam preporuke za Gainward kao za XFX force i ima samo pola giga memorije. Znači taj tvoj LCD tjerala bi tu rezoluciju samo ipak ako kupuješ danas uzimaj sa barem 1024MB DDR3 ili više.Namigiva

17 godina
neaktivan
XFX GTS250 ili..

Gainward/Palit svejedno odlična grafa ali ipak bi razmislio o predloženoj GigabyticiOsmijeh malo je skuplja ali odlično hlađenje, cooler na prvospomenutoj zna biti malo glasan pa ako tražiš tišinu razmisli ja sam na svoju stavio AC 1Osmijeh

i onda radi kao švicarski sat.

Semprom140 stiže bolji 5BE...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

uzmi Gigabyte HD4850 sa Zalmanovin coolerom

Gigabyte HD4850 sa zalmanom bi izbjegavao. Ne znam za druge, ali ja imam jako loše iskustvo. Visoke temperature i prilično velika buka.

17 godina
neaktivan
XFX GTS250 ili..

Ma uglavnom mislim da je neisplativo dati 1.000kn na model koji je u odlasku. mislim da vrijedi ako ga kupiš do max 850kn ako se nađe za tu lovu, sve ostalo neisplativo glede navedenih modela i onda je bolje uzeti 5770 za 1.100kn i miran

si dulje vrijeme.(naravno glede savjeta bay Gigabyte za 1.050kn je neisplativ) pored modela Sapphire 5770 koji dođe 1.100kn i sam sam prodao svoju 250 GTS i uzeo spomenutu Ati-cu.Osmijeh

Semprom140 stiže bolji 5BE...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
dr. zlo kaže...

uzmi Gigabyte HD4850 sa Zalmanovin coolerom

Gigabyte HD4850 sa zalmanom bi izbjegavao. Ne znam za druge, ali ja imam jako loše iskustvo. Visoke temperature i prilično velika buka.

visoka temperatura?????

nisan zna da je 5770 od Force 3D samo 1090...ostavi se GTS250 i HD4850!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 22:16 (dr. zlo).
16 godina
dr. zlo kaže...

visoka temperatura?????

Da! Da budem određeniji i konkretniji, radi se o ovoj kartici (slika). Dakle, nju imam priliku gledat svaki dan. Da nije samo do nje, potvrdilo mi je iskustvo mnogih na mnogim forumima. Radi se o referentnom hladnjaku (moja greška), koji je, kao što sam rekao bučniji. Međutim, radi se o prilično visokim temperaturama (90- preko 100 stupnjeva). Ali tek sad vidim, tvoja preporuka se svodi na ovu (ako se ne varam)? Izgleda da ona nema sličan problem. Ja bi se osobno (kad bi već uzimao HD4850), odlučio za VTX-ovu koja je i jeftinija nekih 100kn (ako se ne varam), a ima dosta dobar hladnjak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 17:57 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
dr. zlo kaže...

visoka temperatura?????

Da! Da budem određeniji i konkretniji, radi se o ovoj kartici (slika). Dakle, nju imam priliku gledat svaki dan. Da nije samo do nje, potvrdilo mi je iskustvo mnogih na mnogim forumima. Radi se o zalmanovom hladnjaku, koji je, kao što sam rekao bučniji. Međutim, radi se o prilično visokim temperaturama (90- preko 100 stupnjeva). Ali tek sad vidim, tvoja preporuka se svodi na ovu (ako se ne varam)? Izgleda da ona nema sličan problem. Ja bi se osobno (kad bi već uzimao HD4850), odlučio za VTX-ovu koja je i jeftinija nekih 100kn (ako se ne varam), a ima dosta dobar hladnjak.

ma naša san bia neki test(sad ga nemogu nać) i temp. su bile puno niže od onih sa običnim coolerima

i da mislia san na tu iz ADM-a

a za tu VTX nez kakva je

al kad već ima para pa nek uzme Force 3D HD5770

evo od te VTX negdi san ju iskopa...preladna je! :D evo od te VTX negdi san ju iskopa...preladna je! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 22:48 (dr. zlo).
17 godina
neaktivan

Eh jbg sad se ni sam nemogu odlucit Gainward GTS 250 gddr3 1gb mi zvuci jako dobro i ima kod mene za kupit 750/2.2 je brzina e svi kazu da je nvidija bolja za igre nego Ati koji je vise za photoshop-ove i slicno da li je to istina? I hoce li me Gainwart GTS250 1gb sluziti u svim igrama?

N-zeyac
16 godina
VEHT kaže...

Eh jbg sad se ni sam nemogu odlucit Gainward GTS 250 gddr3 1gb mi zvuci jako dobro i ima kod mene za kupit 750/2.2 je brzina e svi kazu da je nvidija bolja za igre nego Ati koji je vise za photoshop-ove i slicno da li je to istina? I hoce li me Gainwart GTS250 1gb sluziti u svim igrama?

Smijeh prvi put čujem za ovo podebljano. Moram priznat da sam se jako nasmijao Belji se. Kolko novaca je ta GTS250? Služit će i to kvalitetno. Samo ne na večim rezama (onda će to bit manje kvalitetno Smijeh).

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 16:56 (zabranjeniples).
17 godina
neaktivan

Pa igram na monitoru Asus 19" na 1440x900 i grafa kosta 1150kn i kolko se ta grafa gainward da klokat jos? :S Hvala unaprijed!

N-zeyac
16 godina
neaktivan
VEHT kaže...

ja bi radije uzeo 5770 makar nije ni GTS 250 loša

a ovo da je nvidia bolja u igrama je bullshit

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Da! Da budem određeniji i konkretniji, radi se o ovoj kartici (slika). Dakle, nju imam priliku gledat svaki dan. Da nije samo do nje, potvrdilo mi je iskustvo mnogih na mnogim forumima. Radi se o zalmanovom hladnjaku, koji je, kao što sam rekao bučniji. Međutim, radi se o prilično visokim temperaturama (90- preko 100 stupnjeva). Ali tek sad vidim, tvoja preporuka se svodi na ovu (ako se ne varam)? Izgleda da ona nema sličan problem. Ja bi se osobno (kad bi već uzimao HD4850), odlučio za VTX-ovu koja je i jeftinija nekih 100kn (ako se ne varam), a ima dosta dobar hladnjak.

ja sam zadovoljan temperaturama svoje VTX grafe

na pcekspertu sam pročitao da 4890 u full loadu doseže do 82 C dok moja ide do 73 C

u idleu se vrti oko 50C (njima je 59)

http://www.pcekspert.com/articles/672-4.html

16 godina
VEHT kaže...

Pa igram na monitoru Asus 19" na 1440x900 i grafa kosta 1150kn i kolko se ta grafa gainward da klokat jos? :S Hvala unaprijed!

Za te novce, bolji izbor je HD5770.

16 godina
zabranjeniples kaže...
dr. zlo kaže...

visoka temperatura?????

Kaj brijes ti to nije zalmanov hladnjak to je ono referentno smece.

Ovo je zalman 4850:

Zalman Zalman
16 godina
dedaa kaže...

Ovo je zalman 4850:

Da, malo sam pobrkao kartice. To nije zalmanov hladnjak. Zato i kažem da ova što kolega dr. zlo preporuča nema takvih problema. Hvala ti na upozorenju. Još jednom moja greška. Dakle, ne radi se o zalmanovom hladnjaku već o referentnom. Ispravljam gore u postu.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
dedaa kaže...

Ovo je zalman 4850:

Da, malo sam pobrkao kartice. To nije zalmanov hladnjak. Zato i kažem da ova što kolega dr. zlo preporuča nema takvih problema. Hvala ti na upozorenju. Još jednom moja greška. Dakle, ne radi se o zalmanovom hladnjaku već o referentnom. Ispravljam gore u postu.

a jeste vi slipi ili šta? Osmijeh

pa zar nevidite da je ta na slici ista ko i ova na linku?

al reka je on da ima više para pa nek uzme 5770

17 godina
protjeran

Btw kako tebi ta tvoja 5770. Jer radi konačno? Jesi što isbenchao? Jer clockana? Kako temp?Neodlučan

sry za OT

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice