XFX 6870 kvar-pomoć

poruka: 55
|
čitano: 8.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: XFX 6870 kvar-pomoć
Praetorian1 kaže...

Ma neki trgovci su stvarno glupi, tak da se ne obaziri šta oni govore.

Kad sam ja došao  utrgovinu i rekao da mi ventilator na procesoru jako ronda, pita mene trgovac koji procesor imaš. Ja kažem AMD PhenomII x4 955 be, a trgovac meni kaže "Ti procesori su inače glasniji"{#}

Umro sam {#} {#}

Mogu mislit tvoj izraz lica {#}

14 godina
protjeran
XFX 6870 kvar-pomoć

Ljudi opet SR*NJE  ,danas sam dobio graficku iz servisa,i opet ista priča.Grafa ne daje sliku kao i prosli put. Pažljivo sam otpakirao i čini mi se da uopče nije zamjenjena,ambalaža je već otvarana.  Jedino mi je preostalo da isprobam na nekom boljem monitoru sa DVI kablom ....

Ako ima tko DVI kabel,neka mi se javi u inbox,cijeli grad sam prošetao i nemogu ga naći.Imam LCD TV samsung u dnevnom ali nemam dvi kabel...Već polako živce gubim , čini mi se da me ovi u magazin rs-u prave budalom. Ako netko ima u Vinkovcima ,i da je voljan da kod njega isprobamo neka se javi u inbox....

Imate li kakvih ideja?

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XFX 6870 kvar-pomoć

jesi proba na tom lcd samsungu uz hdmi

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX 6870 kvar-pomoć

trazi povrat novca ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dery kaže...

jesi proba na tom lcd samsungu uz hdmi

Jesam ,i nije davao sliku...

Trazio bi povrat novca samo sto ja nisam iz Zagreba,a tip će me milijun % otpilit sa pričom da je ispravna.

{#}

16 godina
neaktivan
XFX 6870 kvar-pomoć

grafa dosla iz servisa? morao si platiti postarinu tamo i nazad?

ako je tako sada im posalji overseas expresom ili nekom drugom kurirskom sluzbom grafu nazad na njihov trosak, ubaci u kutiju od grafe opis kvara, garanciju i fotokopirani racun...

prije toga ih nazovi telefonom i objasni im da su ti opet poslali istu karticu koja ne radi (da si probao kod sebe, kod susjeda/prijatelja i da ne radi)... itd. ako si mladji daj nekom starijem da razgovara, reci da ces traziti povrat novca itd.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 17:12 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
XFX 6870 kvar-pomoć

kad ovakve stvari vidim neču više ništa naručivat poštom pa makar bilo skuplje ovde iz linksa

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
XFX 6870 kvar-pomoć

E ovako .

Sad sam bio u obližnjoj LAN Igraonici,i tip je besplatno testirao graficku.Uključio ju je na neki teški krš od računala,no name napajanje ,ma nemoram objasnjavat...

I grafa radi  ,nevjerovatno,osto sam paff kad sam to ugledao...a kod mene i kolege ne radi.

Razmišljam da nije nešto sa postavkama u BIOS-U ? ali to sam pregledao prošli puta i sve je bilo namješteno dobro. Da li bi vrijedilo flashat Bios ?

Ne vjerujem da je napajanje u pitanju jer mi je držalo normalno  4870 x2 ,zadnji puta.

Ponovit ću konfu.

AMD Phenom II 945 (danas dobio od mislavgray)

G.Skill 2x2 gb 1600 mhz

Tagan BZ 800 W

ASrock 870 e3

Hard diskovi f3 1 TB

Jedino ostaje da matična i postavke u biosu...

Imate li vi kakvih ideja?

Da nije adapter pokidan?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 17:58 (mario-kamatario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mario-kamatario kaže...

Da nije adapter pokidan?

Već sam ti jednom napisao - spoji grafičku na monitor DVI kablom, a ne sa adapterima, jer je velika mogućnost da imaš DVI-D izlaz na grafičkoj.

Nikakav HDMI, nikakav DVI na VGA, nego DVI na DVI. Ako nemaš takav monitor, posudi ga od nekoga, pa probaj.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 18:07 (Father_Dougal).
14 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
mario-kamatario kaže...

Da nije adapter pokidan?

Već sam ti jednom napisao - spoji grafičku na monitor DVI kablom, a ne sa adapterima, jer je velika mogućnost da imaš DVI-D izlaz na grafičkoj.

Nikakav HDMI, nikakav DVI na VGA, nego DVI na DVI. Ako nemaš takav monitor, posudi ga od nekoga, pa probaj.

E da ,to sam zaboravio spomeniti u gornjem postu,tip je na tu njegovu krš konfu u LAN igraonici ,spojio isto preko adaptera,DVI-VGA i sve mu je radilo.

{#}

17 godina
mario-kamatario kaže...

E da ,to sam zaboravio spomeniti u gornjem postu,tip je na tu njegovu krš konfu u LAN igraonici ,spojio isto preko adaptera,DVI-VGA i sve mu je radilo.

{#}

Preko svojeg adaptera? Pa posudi njegov adapter i probaj doma.

Ako ti monitor ima DVI ulaze, OBAVEZNO spoji na taj način, kvalitetnija je slika. Ako nema, probaj drugi adapter.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
mario-kamatario kaže...

E ovako .

Sad sam bio u obližnjoj LAN Igraonici,i tip je besplatno testirao graficku.Uključio ju je na neki teški krš od računala,no name napajanje ,ma nemoram objasnjavat...

I grafa radi  ,nevjerovatno,osto sam paff kad sam to ugledao...a kod mene i kolege ne radi.

Razmišljam da nije nešto sa postavkama u BIOS-U ? ali to sam pregledao prošli puta i sve je bilo namješteno dobro. Da li bi vrijedilo flashat Bios ?

Ne vjerujem da je napajanje u pitanju jer mi je držalo normalno  4870 x2 ,zadnji puta.

Ponovit ću konfu.

AMD Phenom II 945 (danas dobio od mislavgray)

G.Skill 2x2 gb 1600 mhz

Tagan BZ 800 W

ASrock 870 e3

Hard diskovi f3 1 TB

Da nije adapter pokidan?

Ja imam isti problem sa HD3870 X2. Dns mi stigla i isti problem, sve radi, cujem zvuk ali nema slike. Takodjer monitor spajam preko VGA to DVI adaptera

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
14 godina
protjeran
XFX 6870 kvar-pomoć

E ovako ,

Uspio sam osposobiti grafičku na svom računalu.

Čini se da je bilo riječ o napajanju . Naime na tagan bz 800 w imam 4 pcie kabela ( za sli ili crossfire )

2x 8 pin pci-e kabela i 2x 6 pin pcie kabela. Kombinirao sam kablove ,i uključio sam 2 8 pin,ali sam skinio 2 pina sa njega (valjda cete skuzit o cem pricam ) znači 2 glavna pci-e kabela.I sve se bootalo normalno.Vjerovatno nije davalo dovoljno struje na sekundarne 3 pin pci-e kablove.Mijenjam ovaj Tagan čim prije.

Evo odgovor i za forumaša iznad {#}

Uff , kamen mi je pao sa srca. Hvala svima što su pokušali pomoći {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
HD3870 X2 kvar-pomoć

Da ne otvaram novu temu, moze li netko pomoci meni?

Dali je nuzno da na ovu grafu spajam 8-pin PCIe power connector? Jer imam samo jedan 6-pin, al 8-pinskih nemam.

A na grafi su 1x 6-pin i 1x 8-pin

Na mbo sam spojio molex za Extra Power to PCIe

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 18:38 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: HD3870 X2 kvar-pomoć
xZero kaže...

Dali je nuzno da na ovu grafu spajam 8-pin PCIe power connector? Jer imam samo jedan 6-pin, al 8-pinskih nemam.

Moraš ,nemože ti grafa radit tako.

Ne gine ti novo napajanje {#}

16 godina
Re: HD3870 X2 kvar-pomoć
mario-kamatario kaže...
xZero kaže...

Moraš ,nemože ti grafa radit tako.

Ne gine ti novo napajanje {#}

Ovdje pise da netrebam :/

http://forums.legitreviews.com/about14499.html

15 godina
neaktivan
XFX 6870 kvar-pomoć

Takoder imam problem sa XFX 6870 znaci igram 10 minuta i onda kao da mi njen ventilator pocne strugat okolo po zastitnoj plastici mislim graficka i dalje radi super i sve ali je zvuk stvarno "glasan" i iritirajuci pa ako neko ima neki savjet...

0 0 hvala 0
16 godina
i ja sam imao takav problem. Rjesiv je tako udaris gornju stranu kucista (moj je bio radeon 9600 pro) grafa tada suti jedno 10 min i super.

Trenutno je kod frenda koji je svoje kuciste udubio :D
. Ako nevjerujete stavicu vid na jutub xD
486 PWNZU!
15 godina
neaktivan

Hvala ali ne bih zelio udubit svoje kuciste udaranjem, a vidim da to i nije trajno rijesenje ovog problema Hvala {#}

17 godina
neaktivan
ili na servis ako imas garanciju pa nek ti srede ili kupi neki hladnjak za grafu
15 godina
neaktivan
XFX 6870 kvar-pomoć

Rijesio problem! skinuo grafu i uzeo malu turpijicu i izbrusio malo ventilator vratio nazad.Radi savrseno! i ni nakon 3 sata igranja nema nikakvih cudnih zvukova {#}

1 0 hvala 0
17 godina
The White Wolf kaže...

Rijesio problem! skinuo grafu i uzeo malu turpijicu i izbrusio malo ventilator vratio nazad.Radi savrseno! i ni nakon 3 sata igranja nema nikakvih cudnih zvukova {#}

bilo bi bolje da si je odnio na servis pa da oni pogledaju šta je to bilo.

15 godina
neaktivan

Bio je to ocito ventilator koji sada vise ne trza za zastitnu plastiku...

15 godina
neaktivan
Whatever kaže...
mario-kamatario kaže...

E ovako ,

Uspio sam osposobiti grafičku na svom računalu.

Čini se da je bilo riječ o napajanju . Naime na tagan bz 800 w imam 4 pcie kabela ( za sli ili crossfire )

2x 8 pin pci-e kabela i 2x 6 pin pcie kabela. Kombinirao sam kablove ,i uključio sam 2 8 pin,ali sam skinio 2 pina sa njega (valjda cete skuzit o cem pricam ) znači 2 glavna pci-e kabela.I sve se bootalo normalno.Vjerovatno nije davalo dovoljno struje na sekundarne 3 pin pci-e kablove.Mijenjam ovaj Tagan čim prije.

Evo odgovor i za forumaša iznad {#}

Uff , kamen mi je pao sa srca. Hvala svima što su pokušali pomoći {#}

Ma prejako ti je napajanje za tu konfiguraciju {#}

Zekim se, drago mi je što si riješio probljem. {#}

i meni je drago da je rjesio problem, al inace koji njub XD pa promisli malo prije, al oprastam ti, valjda je to od uzbuđenja {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hahahahahah

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice