mislim si kupiti ovu grafu. konfiguracija mi je: intel pentium dual core 2.00 Ghz , 2 GB RAM i Codegen 400W napajanje. Hvala na pomoći.
Sorry... krivo sam napisao. Sapphire Radeon HD 4850. ovu grafu a ne Radeon HD 4670.
Neisplati ti se to uzet zato jer neces ni 40% graficke iskoristit.... Bolje ti je hd4670 to je za tebe
što bi trebao promijenit da bih je mogao iskoristit ?
procesor, uzmes neki core 2 duo E8200,E8400 ili E7200,E7300 ili pentium dual core E5200.
samo da te još nešto pitam: Sapphire Radeon HD 4670 ili Sapphire Radeon HD 3850?
samo da te još nešto pitam: Sapphire Radeon HD 4670 ili Sapphire Radeon HD 3850?
ne sapphire nego powercolor zato jer sapphire dolazi sa standardnih hladnjakom s kojim se graficka pregrijava pa moras stavljat dodatne ventilatore, dok powercolorka dolazi s nestandardnih hladnjakom koji je u stanju ohladiti graficku.
zato POWERCOLOR HD4670
znači ništa od HD 3850.
znači ništa od HD 3850.
ne sapphire nego powercolor zato jer sapphire dolazi sa standardnih hladnjakom s kojim se graficka pregrijava pa moras stavljat dodatne ventilatore, dok powercolorka dolazi s nestandardnih hladnjakom koji je u stanju ohladiti graficku.
zato POWERCOLOR HD4670
Sapphire Radeon HD 4670 imam je već 2mj. driverska podrška super nikakvih problema.... deri peri kartica kako bi se nazvalo "Bang for da Buck"
ako nemaš para kad sam je ja uzimao naj izbor je bila...
doxy, koje napajanje imaš?
imao sam staru ploču s agp utorom i na njoj Powercolor Radeon X1650Pro. Sada sam kupio sve novo i namjeravam si kupiti ovu HD 4670.
doxy, koje napajanje imaš?
imao sam staru ploču s agp utorom i na njoj Powercolor Radeon X1650Pro. Sada sam kupio sve novo i namjeravam si kupiti ovu HD 4670.
hoću li moći igrati na ovoj konfi GTA 4, COD 5 ili Far Cry 2 na high/mid detaljima na rezoluciji 1024*768.
hoću li moći igrati na ovoj konfi GTA 4, COD 5 ili Far Cry 2 na high/mid detaljima na rezoluciji 1024*768.
dobro onda na mid detaljima. Hoće li moći sad?
Uz patcheve i fixeve ćeš moć igrat.
Core2 Pentium na 2Ghz je dovoljan za grafičku iz performance klase, da još jednom ponovim da je licitiranje postocima koliko će grafa biti iskorištna GLUPOST.
Dovoljan je bilo koji novi Intel/AMD dual core procesor, ostalo je sve stvar clocka. Upravo zato većina ljudi i kupuje E2xx0, E5200 i slične jeftinoće, jer svaki od njih ide 3Ghz te se sa dobrom grafom dobe lijepe performanse. Gamer na budžetu ne kupuje E8400, niti je takav procesor nužan da bi se čovjek naigrao.
Naravno, ako se ima 400W Kung-Fu napajanje, onda cijela priča s boljom grafom pada u vodu.
kupujem ovu grafu, a još ću si uzet neki Intel Core 2 Duo procesor. Hvala na pomoći!
kupujem ovu grafu, a još ću si uzet neki Intel Core 2 Duo procesor. Hvala na pomoći!

još k tome filmiću ,osciliranje napona, iskoristivost napajanja oko 40 % ( i to je upitno ) :D ...
bajna zaštita od prevelikog napona,...