Pomoc gtx 580

poruka: 57
|
čitano: 5.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoc gtx 580
Volume kaže...
njuskalo1983 kaže...

Ova grafa je stvarno odlicna al je nekako ruzna ajme ja jos imam prozirnu stranicu od kucista i tocno sidim pola metra od njega i svako malo bacim pogled i cesto cistim imam osjecaj kad bi nju uzeja da bi mora zalipit neki komad samo da je negledam :) a vidit cu jos cu pogledat malo po netu ove kartice sta ste stavili pa cu se odlucit sutra ako ko ima jos neku pametnu kombinaciju nek posalje ovde :)

Uzmi asusovu i nećeš pogriješit jer ti govorim iz iskustva.

a to sam i mislija asus je ipak asus :) i ja mislim da ce bit niska temperatura jer vidim da ima ogromni hladnjak i ventilatore.

17 godina
protjeran
Pomoc gtx 580

Phantom ima najtiši cooler od nestandarnih 580 coolera.Definitivno nećeš pogriješiti iako 3gb verzija trenutno nema smisla,pogotovo na standarnim rezolucijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
QFlash kaže...

Phantom ima najtiši cooler od nestandarnih 580 coolera.Definitivno nećeš pogriješiti iako 3gb verzija trenutno nema smisla,pogotovo na standarnim rezolucijama.

Phantom je poprilično loš za klokanje jer koliko znam ima zaključan regulator napona a iz asusa se može izvući još poprilično i isto tako ostaje relativno tih

14 godina
Pomoc gtx 580

i jos me nesto zanima,dali cu tribat kloknit proc ako uzmem tako jaku grafu ili nema neke velike koristi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
njuskalo1983 kaže...

i jos me nesto zanima,dali cu tribat kloknit proc ako uzmem tako jaku grafu ili nema neke velike koristi.

Klokaj ga slobodno, osjetit ćeš razliku

14 godina
Pomoc gtx 580

bolje da ja to nediram jer bi moga nesto zapalit u biose udjem samo kad idem pribacit da mi boota sa cd-a :) uglavno idem jos malo njuskat po netu trazim bezvez neke testove al nervira me ova 6990 stoji u linksa dostupna u splitu znam da je puno love al bi najradje nju uzeja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
njuskalo1983 kaže...

bolje da ja to nediram jer bi moga nesto zapalit u biose udjem samo kad idem pribacit da mi boota sa cd-a :) uglavno idem jos malo njuskat po netu trazim bezvez neke testove al nervira me ova 6990 stoji u linksa dostupna u splitu znam da je puno love al bi najradje nju uzeja :)

Pa ako imas novaca samo naprijed, uzmi HD6990 dobit ces bolje performanse nego sa jednom GTX580, ali to je bacanje novaca jer sa GTX580 i sa HD6990 ces vrtit sve na max. sa visokim FPS-ima, tako da razlike ce bit ali ne previse osjetno.

P.S Ako imas novaca i tih 1000kn ti ne rade razliku onda uzmi HD6990.

Između te dvije grafe u crysisu je 18fpsa razlika, pa ako ti to radi prednost znas sto ces uzet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 17:16 (Brega55).
17 godina
Pomoc gtx 580
prijatelj mi je narucio 580gtx ovu:

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051803831

on ima phenom 2 x4 940 e sad jel taj proc bottleneck za tu grafu,ja sam mu rekao da ga kloka i on ga je danas klokao na 3.6ghz.tako da mislim da je sad OK?
http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crozoki kaže...
prijatelj mi je narucio 580gtx ovu:

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051803831

on ima phenom 2 x4 940 e sad jel taj proc bottleneck za tu grafu,ja sam mu rekao da ga kloka i on ga je danas klokao na 3.6ghz.tako da mislim da je sad OK?

Neka ga proba jos malo clocknut na kojih 3,8 makar je i 3,6  po meni dosta.

14 godina
Brega55 kaže...
njuskalo1983 kaže...

Pa ako imas novaca samo naprijed, uzmi HD6990 dobit ces bolje performanse nego sa jednom GTX580, ali to je bacanje novaca jer sa GTX580 i sa HD6990 ces vrtit sve na max. sa visokim FPS-ima, tako da razlike ce bit ali ne previse osjetno.

Između te dvije grafe u crysisu je 18fpsa razlika, pa ako ti to radi prednost znas sto ces uzet.

gle u keshu nebi nikad da 5500 za tu grafu al ovako na 12 rata mogu izgurat a 1000 kuna mi ne znaci puno kad stavim na 12 rata to je 80-etak kuna vise to mi nije puno i valjda ce kartica izdrzat 3 godine nisam bas takve srice da mi rikne bas kad istece garancija :)

15 godina
njuskalo1983 kaže...
Brega55 kaže...
njuskalo1983 kaže...

gle u keshu nebi nikad da 5500 za tu grafu al ovako na 12 rata mogu izgurat a 1000 kuna mi ne znaci puno kad stavim na 12 rata to je 80-etak kuna vise to mi nije puno i valjda ce kartica izdrzat 3 godine nisam bas takve srice da mi rikne bas kad istece garancija :)

Onda ne okljevaj, nemoj protiv svoje volje, {#}

Znam iz vlastitog iskusva kada sam prije par godina uzimao komp, tada sam se dvoumio izmedu HD5770 i HD5850, rekli su mi da si uzmem HD5770 jer je tiha,hladna i dobro se clocka itd...

Kasnije mi je ipak bilo zao i lupao sam se u glavu sto nisam sebe poslusao i uzeo si HD5850, zatim  sam svoju ustedevinu bacio na HD6870 i sad mi je nekako srce na mjestu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 17:27 (Brega55).
17 godina
protjeran
njuskalo1983 kaže...

Ne uzimaj 6990,za iste novce uzmeš dvi 6970 koje su u crossfire cirka 20% jače,plus tiše su.

http://www.tested.com/news/radeon-6990-vs-radeon-6970-crossfire-vs-gtx-570-sli/1985/

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 17:39 (QFlash).
14 godina
Brega55 kaže...
njuskalo1983 kaže...
Brega55 kaže...
njuskalo1983 kaže...

Onda ne okljevaj, nemoj protiv svoje volje, {#}

Znam iz vlastitog iskusva kada sam prije par godina uzimao komp, tada sam se dvoumio izmedu HD5770 i HD5850, rekli su mi da si uzmem HD5770 jer je tiha,hladna i dobro se clocka itd...

Kasnije mi je ipak bilo zao i lupao sam se u glavu sto nisam sebe poslusao i uzeo si HD5850, zatim  sam svoju ustedevinu bacio na HD6870 i sad mi je nekako srce na mjestu.{#}

eee o tome ti ja pricam uf idem odma malo ocistit i ispuvat kuciste jer cu poludit vise o mozganju kartica{#}

16 godina
Pomoc gtx 580

Reka je lipo da nece crossfire/sli i sta ga onda forsirate sa tim.

Uz to sa cross/sli cesto bude raznih problema.

Neka uzmu jaku single grafu posto tako zeli.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
15 godina

Svejedno, kvaliteta izrade GTX590 nije bas bujna, loši su im vrm-ovi, loš dizajniran pcb, ima dosta tema sa stranih foruma po netu, nebih ja bas na GTX590.

Razlika izmedu GTX590 i HD6990 je kojih 2-4fpsa sto je sasvim malo.

14 godina
Pomoc gtx 580

Ima li kakve razlike izmedju saphire i xfx-a?Jel to sve isto ili...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
njuskalo1983 kaže...

Pa ovisi o bunedlu ali sve ti opet dođe na isto

17 godina
Pomoc gtx 580

totalno bacanje novaca, te grafe kupuju entuzijasti za bench i ništa drugo. tebi za igranje ne traba jace od HD6970, sve vrti na max.

ja bih preporučio ovu 

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.da1588bd8eb04e79ab49130a8b74833d.vga-gigabyte-pci-e-hd6970-2gb-ddr5.aspx

AMD FANOBY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
njuskalo1983 kaže...

Izmedu Sapphirea i XFX-a bas nikakve razlike, grafa kao grafa je ista ali mozda ima malerazlike u bundleu (opremi koju dobijes s grafom), uzmi jeftiniju.

14 godina
Pomoc gtx 580

ipak sam nakraju uzeja ljepoticu.Evo slikica,ka sta sam obeca.Fala ekipi na pomoc,idem je ustekat da vidim sta beba moze{#}

Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
njuskalo1983 kaže...

ipak sam nakraju uzeja ljepoticu.Evo slikica,ka sta sam obeca.Fala ekipi na pomoc,idem je ustekat da vidim sta beba moze{#}

Nabaci sliku cijele konfe u temu slike moga hardvarea...{#}

16 godina
Pomoc gtx 580

Napisi nesto o njoj, mali review ako ti se da {#}

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joe Cooker kaže...

Uf prijatelju a sta da napisem o njoj,zasad nisam stavija ni jednu igru niti napravija neki test.Nisam ima nesto vrimena.Tek stavija nove windowse i nemogu je se nagledat non stop gledam u kuciste jeli palo sta prasine po njoj da je ocistim :) Kad budem napravija neki test slikat cu i stavit tu.

17 godina
njuskalo1983 kaže...

nemogu je se nagledat non stop gledam u kuciste jeli palo sta prasine po njoj da je ocistim :) Kad budem napravija neki test slikat cu i stavit tu.

haha koji si ti bolesni hardwarefiličar{#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
neaktivan
Pomoc gtx 580

koji si kvart u splitu? :DD

antevukusic
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
njuskalo1983 kaže...
Joe Cooker kaže...

Uf prijatelju a sta da napisem o njoj,zasad nisam stavija ni jednu igru niti napravija neki test.Nisam ima nesto vrimena.Tek stavija nove windowse i nemogu je se nagledat non stop gledam u kuciste jeli palo sta prasine po njoj da je ocistim :) Kad budem napravija neki test slikat cu i stavit tu.

A ti si mi prijatelju stvarno "specijalac", nisam se već dugo tako nasmijao, ali drago mi je da si kupio ono što si iskreno želio i da uživaš u tome...Sretno ti bilo, i daj nabaci kakav komentar, sliku, kad središ prve dojmove i pazi dobro na nju da se previše ne "zapraši"  !?!

-- Kaj buš ti bum i ja --
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice