Ne zove se taj problem micro shuttering nego micro stuttering kao prvo.
Kao drugo jako je neugodan i da mi se pojavio pokusao bi ga rjesiti, ako mi nebi uspilo kupio bi Nviidiu.
Nisam lud da kupujem ATI ako ima takve probleme.A evo vec sam dugo na ATI-u, nikako nisam imao taj problem.
Biram ono sto mi je bolje, sto mi nudi vise za moje novce, u ovom slucaju ATI.
Kad Nvidia spusti cijene i uradi kakvu dobru OC seriju kupim ja i nju, neboj se.
Hvala na ispravku moga krivo napisanog problema. Naravno da taj problem nemaju svi, nego je tu mix svih komponenti, drivera i programa, koji ti to izazovu. Činjenica je otkako sam kupio Nvidiu ja nemam tih problema, a nisam dizao windowse nego obrisao drivere od AMD-a, i stavio Nvidiu i instalirao drivere i sve radi savršeno bez ikakovih problema za sada. E to je činjenica. Ja sam bio 10 godina na ATI-ju i sada mi je prekipilo i prešao sam na Nvidiu. Ja ne govorim drugima da kupe Nvidiu nego sam samo rekao svoje iskustvo. Šta ćeš ti kupit to je tvoja volja, inače cijena GTX 660Ti je jednaka cijeni HD 7950, a zavisno od verzije i u nekim slučajevima jeftinija od HD 7950. Kada sam ja kupovao svoju grafu bila je cijenom jednako skupa kao i HD 7950.
LP