NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB vs AMD Radeon 7950 zaključana tema

poruka: 357
|
čitano: 87.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB vs AMD Radeon 79
zoharbizo kaže...

Ne zove se taj problem micro shuttering nego micro stuttering kao prvo.

Kao drugo jako je neugodan i da mi se pojavio pokusao bi ga rjesiti, ako mi nebi uspilo kupio bi Nviidiu.

Nisam lud da kupujem ATI ako ima takve probleme.A evo vec sam dugo na ATI-u, nikako nisam imao taj problem.

Biram ono sto mi je bolje, sto mi nudi vise za moje novce, u ovom slucaju ATI.

Kad Nvidia spusti cijene i uradi kakvu dobru OC seriju kupim ja i nju, neboj se.

Hvala na ispravku moga krivo napisanog problema. Naravno da taj problem nemaju svi, nego je tu mix svih komponenti, drivera i programa, koji ti to izazovu. Činjenica je otkako sam kupio Nvidiu ja nemam tih problema, a nisam dizao windowse nego obrisao drivere od AMD-a, i stavio Nvidiu i instalirao drivere i sve radi savršeno bez ikakovih problema za sada. E to je činjenica. Ja sam bio 10 godina na ATI-ju i sada mi je prekipilo i prešao sam na Nvidiu. Ja ne govorim drugima da kupe Nvidiu nego sam samo rekao svoje iskustvo. Šta ćeš ti kupit to je tvoja volja, inače cijena GTX 660Ti je jednaka cijeni HD 7950, a zavisno od verzije i u nekim slučajevima jeftinija od HD 7950. Kada sam ja kupovao svoju grafu bila je cijenom jednako skupa kao i HD 7950.

LP

17 godina
NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB vs AMD Radeon 7950

@zoharbizo ti tvrdiš da nisi na strani amd-a ali ocito jesi konstantno..

cinjenice koje ne prihvacas koje su ocite.. ovo sto master govori je tocno.. problemi su ocigledni...... no nvidia nije nista bolja, njihove kartice za OC su sramota.. ali brate mili u svemu ostalome sisaju amd i to debelo kako god pogledam na situaciju..

boli me kifla sto ti mislis da je amd bolju ulov za novac po meni nije.. razmisljam i gledam o onome sto sam ja osobno imao i vidio... znas i sam kakve sam probleme imao sa hd 7970.. nisam jedini gray screen ti je poznat?? javlja se kod mnogih korsnika u random radu.. sta je to??

pun net je hd 79xx kartica za rma..

ako imam novaca kupit cu bolji proizvod i to je u ovom slucaju nvidia, žalim što mi prva kupovina nije bila gtx 670/680 jer ovako sam bio bacio novac u vjetar.. daš za nešto 3.5 soma kuna i ne sljaka kako treba...... a pazi u to vrijeme je gtx 670 kostala isto iako slabija bila je bolja kupnja pa si ti misli sto god zelis i kako god zelis..

da perfromanse su na strani amd-a sve ostalo nije.. ako je to po tebi bolja kupnja go4 it.. ja više nebudem sigurno... a to o shitty korisnicima ti je najbolji argument koji si dao.. mislim vrijeme je da odrasteš......

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

@zoharbizo ti tvrdiš da nisi na strani amd-a ali ocito jesi konstantno..

cinjenice koje ne prihvacas koje su ocite.. ovo sto master govori je tocno.. problemi su ocigledni...... no nvidia nije nista bolja, njihove kartice za OC su sramota.. ali brate mili u svemu ostalome sisaju amd i to debelo kako god pogledam na situaciju..

boli me kifla sto ti mislis da je amd bolju ulov za novac po meni nije.. razmisljam i gledam o onome sto sam ja osobno imao i vidio... znas i sam kakve sam probleme imao sa hd 7970.. nisam jedini gray screen ti je poznat?? javlja se kod mnogih korsnika u random radu.. sta je to??

pun net je hd 79xx kartica za rma..

ako imam novaca kupit cu bolji proizvod i to je u ovom slucaju nvidia, žalim što mi prva kupovina nije bila gtx 670/680 jer ovako sam bio bacio novac u vjetar.. daš za nešto 3.5 soma kuna i ne sljaka kako treba...... a pazi u to vrijeme je gtx 670 kostala isto iako slabija bila je bolja kupnja pa si ti misli sto god zelis i kako god zelis..

da perfromanse su na strani amd-a sve ostalo nije.. ako je to po tebi bolja kupnja go4 it.. ja više nebudem sigurno... a to o shitty korisnicima ti je najbolji argument koji si dao.. mislim vrijeme je da odrasteš......

Gray screen sam imao samo sa HD 5870 kada bi clocknuo memoriju na efektivnih 5GHZ, krivnja je bio XFX bios.

Sa ASUS biosom je radila uredno.

Ovu tvoju izjavu necu niti komentirati, odluci se.

U jednoj temi zalis jer nisi kupi HD 7970 a sada hvalis 680.

Nije me briga sto cete kupiti isto kao sto vas nije briga sto cu ja kupiti, odrastite i prestanite shrati po ATI-u jer i Nvidia ima probleme kao i on.

Ja osobno nemam problema sa ATI-em i dok god je tako ostajem na njemu.

Tako i vi sa Nvidiom.

Nvidia ne sisa ATI u perfomansama, overclocku ni GPGPU perfomansama.

Jedino u potrosnji gdje je malo u prednosti i kvaliteti drivera, vama kojima je ATI radio probleme.

LP

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:03 (zoharbizo).
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa iskreno meni nijedan od tih clipova neizgleda tečno kako bi čovjek mislio da će ići na toj frekvenciji osvježavanja.

Tacno tako ovo totalno nista ne moze dokazati, niti je dokazalo, i a sam znam kad nesto upladujem na youtube stuca ,trza ovaj video veze s vezom nema.

17 godina
zoharbizo kaže...

Gray screen sam imao samo sa HD 5870 kada bi clocknuo memoriju na efektivnih 5GHZ, krivnja je bio XFX bios.

Sa ASUS biosom je radila uredno.

Ovu tvoju izjavu necu niti komentirati, odluci se.

U jednoj temi zalis jer nisi kupi HD 7970 a sada hvalis 680.

Nije me briga sto cete kupiti isto kao sto vas nije briga sto cu ja kupiti, odrastite i prestanite shrati po ATI-u jer i Nvidia ima probleme kao i on.

Tako i vi sa Nvidiom.

Jedino u potrosnji i kvaliteti drivera, vama kojima je ATI radio probleme.

LP

kako ja mogu zalit sto nisam kupi hd 7970 kada sam imao dvije?? lol... gdje sam to napisao.. napisao sam u ovoj temi na pocetku kada bih kada bih birao izmedu gtx 660ti i hd 7950 da bi to bila hd 7950 sto je logicno, iako mi je doslo da izmjenim taj post i napišem dolje sarkazam ali nisam htio radit flejm..

ovo isto nisam izjavio, procitaj lijepo sa razumijevanjem moj post pa opet prekomentiraj..
Potrošnja uopce nije problem... problem su dirveri i same kartica i sto vecina njih ne radi kako treba..

Ustvari ja ne znam korisnika koji nije imao problema sa amd grafama ti si valjda jedini izuzetak ili ne želiš priznat postoje samo te dvije opcije..

Vežeš se stalno za Senada, kako on ovo kako on ono kako cete testirati itd.. Ali covjek je sam izjavio da je imao problema sa amdom tj kada je imao multisetup ili opet nešto izmišljam ili lažem?? ako se ne varam Senad tj leo je imao i 2 x gtx 570 i nikad nikakvih problema nije imao ili opet nešto izmišljam ili lažem??

Sam tvoj prijatelj kako ga voliš zvati iako se 99% nikad niste vidli u životu ali nvm je izjavio kada je kupio gtx 670 da mu sve radi fluidnije nego sa 2 x 7870 ili opet nešto lažem, najbolje je da se obratiš svom prijetelju da ti da pokoji savjet..

Ti stvar uzimaš preosobno i to vidim, nitko ne pljuje amd nego govori činjenice.. Sjecam se kada je gtx 470/480 došla svi crveni su se uzjapili i pljuvali po nvidiji ali su zato imali i razloga...

14 godina
toxic kaže...

kako ja mogu zalit sto nisam kupi hd 7970 kada sam imao dvije?? lol... gdje sam to napisao.. napisao sam u ovoj temi na pocetku kada bih kada bih birao izmedu gtx 660ti i hd 7950 da bi to bila hd 7950 sto je logicno, iako mi je doslo da izmjenim taj post i napišem dolje sarkazam ali nisam htio radit flejm..

ovo isto nisam izjavio, procitaj lijepo sa razumijevanjem moj post pa opet prekomentiraj..
Potrošnja uopce nije problem... problem su dirveri i same kartica i sto vecina njih ne radi kako treba..

Ustvari ja ne znam korisnika koji nije imao problema sa amd grafama ti si valjda jedini izuzetak ili ne želiš priznat postoje samo te dvije opcije..

Vežeš se stalno za Senada, kako on ovo kako on ono kako cete testirati itd.. Ali covjek je sam izjavio da je imao problema sa amdom tj kada je imao multisetup ili opet nešto izmišljam ili lažem?? ako se ne varam Senad tj leo je imao i 2 x gtx 570 i nikad nikakvih problema nije imao ili opet nešto izmišljam ili lažem??

Sam tvoj prijatelj kako ga voliš zvati iako se 99% nikad niste vidli u životu ali nvm je izjavio kada je kupio gtx 670 da mu sve radi fluidnije nego sa 2 x 7870 ili opet nešto lažem, najbolje je da se obratiš svom prijetelju da ti da pokoji savjet..

Ti stvar uzimaš preosobno i to vidim, nitko ne pljuje amd nego govori činjenice.. Sjecam se kada je gtx 470/480 došla svi crveni su se uzjapili i pljuvali po nvidiji ali su zato imali i razloga...

Ocito smo ja i ATiGamer izuzeci koji ne cine pravilo, kao i jos par ljudi.

Covjek je imao problema i sa Nvidiom, sto je i priznao.

I to vezanih za beta drivere i jos neke stvari.Sada ima problema sa mini lagom u BF3 i Metrou 2033 sa 670 OC i 3570K, pitaj ga.

CF nije setup za 24/7 nego bencheve, SLI je bolji i to sam davno rekao.

Vidim da ce ovo prijeci u vrijedanje, to jest vec je pa idem iz ove teme, sretno vam sa Nvidiom.

LP

iclock2much
17 godina
neaktivan

{#}

Moj PC  
9 0 hvala 3
17 godina
zoharbizo kaže...

Ocito smo ja i ATiGamer izuzeci koji ne cine pravilo, kao i jos par ljudi.

Covjek je imao problema i sa Nvidiom, sto je i priznao.

I to vezanih za beta drivere i jos neke stvari.Sada ima problema sa mini lagom u BF3 i Metrou 2033 sa 670 OC i 3570K, pitaj ga.

CF nije setup za 24/7 nego bencheve, SLI je bolji i to sam davno rekao.

Vidim da ce ovo prijeci u vrijedanje, to jest vec je pa idem iz ove teme, sretno vam sa Nvidiom.

LP

ma daj CF nije setup za 24/7 a SLI je?? wtf o jbte svašta sam procitao ali ovo.. ja sam mislio da se ti neki norc i razumijes u hw ali nakon ove izjave ... wtf??

ovo drugo si iskljucivo ti krivac nazavsi korisnike forume koji su imali problema sa amd karticama usranim korisnicima ili nije tako?? brzo zaboravljaš decko..

14 godina

Nema smisla, odustajem.

Poseban je ovaj forum, pogotovo otkad nemogu vidjeti tko mi to daje TD. :* hejterima

iclock2much

0 6 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

ma daj CF nije setup za 24/7 a SLI je?? wtf o jbte svašta sam procitao ali ovo.. ja sam mislio da se ti neki norc i razumijes u hw ali nakon ove izjave ... wtf??

ovo drugo si iskljucivo ti krivac nazavsi korisnike forume koji su imali problema sa amd karticama usranim korisnicima ili nije tako?? brzo zaboravljaš decko..

Jep, SLI je bolji i pozeljniji za 24/7 upotrebu nego CF jer radi puno manje problema iako je single GPU najbolja opcija.

Malo sam zahebavao sa onim shity users, no offense.

Iako su i useri krivi u dosta situacija.

iclock2much
17 godina
zoharbizo kaže...

Nema smisla, odustajem.

Poseban je ovaj forum, pogotovo otkad nemogu vidjeti tko mi to daje TD. :* hejterima

ja ti osobno nisam dao niti jedan td ali niti tu..

dobivas td jer pricas nebuloze.. kako mozes izjavit da su korisnici koji su imali problema usrani, a jos bolje da CF setup nije za 24/7 nego za bench pa cak sam i ja razmisljao da ti bacim tumb down jer ga zasluzujes

14 godina
toxic kaže...

dobivas td jer pricas nebuloze.. kako mozes izjavit da su korisnici koji su imali problema usrani, a jos bolje da CF setup nije za 24/7 nego za bench pa cak sam i ja razmisljao da ti bacim tumb down jer ga zasluzujes

Kupi CF pa ces vidjeti zasto nije za 24/7 upotrebu.

Uostalom malo procitaj o takvih sustavima prije nego krenes tu pisat po forumu.

CF ima velike brojke za benchanje dok u igrama puno losije radi u smislu da se pojavi stuttering i konstantno zahtijeva podesavanja modova tipa AFR i ostalo sto zivcira korisnike.

I BTW, Senad ti je imao 7870 CF i SLI 570, pitaj ga koji mu je setup puno manje problema radio u 24/7 upotrebi a koji je jaci za 24/7?

SLI je pouzdaniji, to sam odavno rekao i toga se drzim.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:29 (zoharbizo).
13 godina
neaktivan

Treba priznati i reći da je između te dvije kartice problem AMD-ov driver koji treba biti, a vjerujem i može, bolji. Kako drugačije objasniti da HD 7950 sa jačim hardwerom ima iste perfromanse kao i hardwerski slabija GTX 660 TI na kojoj se čak i fluidnije igra. I drugi reviewi pokazuju isto stanje kao i ovaj, vrlo dobar i detaljan, koji je dao kolega MasterOfDisaster.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:32 (Mile 74).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...
toxic kaže...

Kupi CF pa ces vidjeti zasto nije za 24/7 upotrebu.

Uostalom malo procitaj o takvih sustavima prije nego krenes tu pisat po forumu.

CF ima velike brojkeza benchanje dok u igrama puno losije radi u smislu da se pojavi stuttering i konstantno zahtijeva podesavanja modova tipa AFR i ostalo.

SLI je pouzdaniji, to sam odavno rekao i toga se drzim.

majstore jel si ti ozbiljan??? ti mislis da je leo ovdje imao najvise kartica??

Molim da se jave stariji korisnici ovog foruma i objasne zoharu sto je to toxic sve imao :)

imao sam najmanje 5 CF setupa a nista manje SLI setupa ukljucujuci 3 way sli, takoder i 3 kartice u CF-u..

imao sam i quad sli gtx 295.. i tako dalje i tako dalje.....

mozes mi pricat o procesorima itd.. ali o grafickim karticama sam na svom terenu :)

a ovo drugo, sad konacno priznas da postoji problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:31 (toxic).
14 godina

Ne priznajem, problema kod mene nema u single GPU sustavu, CF je druga stvari i njega nismo komentirali.

Koji si ti to CF i SLI imao?

Nisi imao ni CF 6XXX/7XXX generacije ni SLI 5XX/6XX generacije, stvari su se malo promjenile.

Ja osobno vise vjerujem Celetu, Jurkyu i Leu nego tebi jer nisi u zadnje vrijeme radio sa multi GPU sustavima.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:33 (zoharbizo).

0 5 hvala 0
16 godina
zoharbizo kaže...

Tako i vi sa Nvidiom.

Jedino u potrosnji gdje je malo u prednosti i kvaliteti drivera, vama kojima je ATI radio probleme.

LP

Gle nitko ne sere po ATI-ju jer je to jako dobra firma, samo iznosimo činjenice. Nitko nikome ne govori šta da kupi, nego koje su prednosti, a koji su nedostatci. Za Nvidiu se zna da svoje proizvode više cijeni i samim time su skuplje, e da li i to kupac koji kupuje smatra ili ne, to je već drugo pitanje. Nekome je bolje kupit GTX 660 Ti koja je hardware-ski slabija od HD 7950, ali je stabilnija. Netko će se samo nasmijati i nikada to ne bi napravio nego će uzeti sirovu snagu HD 7950 koju driveri ne mogu kontrolirati i živi u nadi da će izaći dobro izbalansirani driveri. Gle svatko ima svoje preference i kupuje ono šta on misli da je za njega bolje. Ne vidim zašto se ljutiš, jer nema nekog razloga.

LP

17 godina
neaktivan

@zohar: Đizs, pa šta si ovako ratoboran, a sve govoriš na račun toga šta su ti drugi ispričali. Da si ima par CF/SLI setupa pa da možeš odgovorno tvrdit nešto onda okey, al ovako napamet praktički lupaš, čisti rekla-kazala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:38 (Penryn).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Ne priznajem, problema kod mene nema u single GPU sustavu, CF je druga stvari i njega nismo komentirali.

Koji si ti to CF i SLI imao?

Nisi imao ni CF 6XXX/7XXX generacije ni SLI 5XX/6XX generacije, stvari su se malo promjenile.

Ja osobno vise vjerujem Celetu, Jurkyu i Leu nego tebi jer nisi u zadnje vrijeme radio sa multi GPU sustavima.

vjerujem da im vjeruješ više, ali za ovu dvojicu prvih vjerujem da vjeruju više meni nego tebi i ja znam zašto.. ali dobro meni osobno to nije važno kako je tebi :)

imaš pravo nisam imao cf 7xxx niti cf 6xxx imao sam 3 x 5870, imao sam 2 x 5850 imao sam 2 x 4890, imao sam 3870x2, 4870x2.. sli 2 x 8800gt, 2 x 9800gtx, 3 x 9800gtx +, gtx295, 2 x gtx295, i evo nedavno 2 x 670 koji uvog puta nisu bili moji nego sam isprobao jer sam mislio kupit 2 x 670 tj još jednu ali eto probao sam ako ništa drugo..

na 2 x 670 na kraju nisam otisao jer mi falilo gotovine na žalost inace fenomenalan osjecaj :)

ali eto misalvgray je imao 2 x hd 7970 sada ima 2 x 580gtx volio bih da podjeli sa nama zasto je otisao sa amd-a

Ja na žalost nemam mogucnost testiranja kartica na 1-2 dana pa ih vratit sve kupujem sam sa svojim novcem i to testiram igram se i prodajem dalje....

14 godina
Penryn kaže...

@zohar: Đizs, pa šta si ovako ratoboran, a sve govoriš na račun toga šta su ti drugi ispričali. Da si ima par CF/SLI setupa pa da možeš odgovorno tvrdit nešto onda okey, al ovako napamet praktički lupaš, čisti rekla-kazala.

Ne lupam, na cijelom netu i forumuma vezanim za IT je jasno da je CF losija opcija za 24/7 upotrebu i rijetko gdje radi super.

Recim BF3 radi super sa CF-om, usage na CFX sa dvije kartice max.

toxic kaže...

vjerujem da im vjeruješ više, ali za ovu dvojicu prvih vjerujem da vjeruju više meni nego tebi i ja znam zašto.. ali dobro meni osobno to nije važno kako je tebi :)

imaš pravo nisam imao cf 7xxx niti cf 6xxx imao sam 3 x 5870, imao sam 2 x 5850 imao sam 2 x 4890, imao sam 3870x2, 4870x2.. sli 2 x 8800gt, 2 x 9800gtx, 3 x 9800gtx +, gtx295, 2 x gtx295, i evo nedavno 2 x 670 koji uvog puta nisu bili moji nego sam isprobao jer sam mislio kupit 2 x 670 tj još jednu ali eto probao sam ako ništa drugo..

na 2 x 670 na kraju nisam otisao jer mi falilo gotovine na žalost inace fenomenalan osjecaj :)

ali eto misalvgray je imao 2 x hd 7970 sada ima 2 x 580gtx volio bih da podjeli sa nama zasto je otisao sa amd-a

Ja na žalost nemam mogucnost testiranja kartica na 1-2 dana pa ih vratit sve kupujem sam sa svojim novcem i to testiram igram se i prodajem dalje....

Skaliranje je skocilo nakon 5XXX serije ali je i dalje ostao isti problem stuttera, smanjio se ali je jos tu.

Steta sto nisi ostavio SLI da vidimo kako to radi.

S obzirom da mi je dosta zahebavanja i pisanja idem ca, i give up.

Nastavite sa diskusijom.{#}

iclock2much
17 godina
neaktivan

Haha, čuj, diskusijom, pa svi se slažemo oko ovoga, ti si jedini koji lupaš kontru. {#}

No dobro, bye. {#}

Moj PC  
11 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo da se ubacim na temu ko je jači,bolji blablaba...  imao sam msi lightning gtx 680 koju sam mjenjao s nadoplatom za sapphire hd 7970 dual fan i šta se tiče

performansi i problema ovako stvari stoje,većina naslova se glađe izvodi na nvidia karticama;jednostavno je min fps daleko bolji tj nema tolko padova kao kod

hd 7970 npr crysis 2 i 1 se daleko bolje izvodi na gtx 680 i to grubno za skoro 10 fpsa.No nije ni 7970 baš u svakoj igri tako evo metro 2033 radi neusporedivo

bolje na atiju i to po mjerenjima za 12 fpsa ako ne i više i ima tu još formula1,dirt,witcher2,hitman,battlefield 3 ali ipak sve u svemu bio sam dosta zadovoljniji

sa gtx 680 karticom a nisam niti ati niti nvidia fan al morao sam je prodat radi financijske situacije.

Ako netko bira između hd 7970 ili gtx 680 bez ikakvog premišljanja neka uzme gtx 680.

DA napomenem da sam gtx 680 držao na 1150/1600 memory a hd 7970 mi je na 1200/1700

Većih problema sa driverima,stutteringom i nemam sa hd 7970 driveri su 12.11.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Ovaj žohar se nije ništa promjenio, 15puta odlazi i vraca se na forum, zna bolje od vlasnika kakva je čija grafička/ploča/procesor, jako bahato {#}

Ne vidim svrhu ici se s nekim praspravljati o necemu sto nemam ili nisam osobno probao, raspravljati u ime nekih desetih osoba koji mudro šute, WTF čemu to ko je tu lud?!

Ostali isto lakovjerno nasjedaju na provokacije i podcjenjivanje a svaka rasprava završava svađom a ne pomirbom, moderatori gledaju kroz prste, trebali bi prštit kartoni, pogotovo za ponavljanje zlodjela {#}

Moj PC  
9 2 hvala 0
13 godina

@zoharbizo Napisao si "Vidim da ce ovo prijeci u vrijedanje", a svega par postova prije. Od istog forumaša "Nemam ja sto kenjati djecace. Ocito nemas pojma, kada imas toliko problema." i "ili ja imam srece ili ste vi shitty useri :PP. Prije ovo drugo." {#} {#}

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 14:05 (Et_Tu_Brute?).

11 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Da nije Žohar plaćen od strane AMD- a da ih ovdje reklamira?! Iznenađen

Ali zaista, zašto odmah tako "vatreno" kada su sve činjenice na mjestu?

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
floks kaže...

Evo da se ubacim na temu ko je jači,bolji blablaba...  imao sam msi lightning gtx 680 koju sam mjenjao s nadoplatom za sapphire hd 7970 dual fan i šta se tiče

performansi i problema ovako stvari stoje,većina naslova se glađe izvodi na nvidia karticama;jednostavno je min fps daleko bolji tj nema tolko padova kao kod

hd 7970 npr crysis 2 i 1 se daleko bolje izvodi na gtx 680 i to grubno za skoro 10 fpsa.No nije ni 7970 baš u svakoj igri tako evo metro 2033 radi neusporedivo

bolje na atiju i to po mjerenjima za 12 fpsa ako ne i više i ima tu još formula1,dirt,witcher2,hitman,battlefield 3 ali ipak sve u svemu bio sam dosta zadovoljniji

sa gtx 680 karticom a nisam niti ati niti nvidia fan al morao sam je prodat radi financijske situacije.

Ako netko bira između hd 7970 ili gtx 680 bez ikakvog premišljanja neka uzme gtx 680.

DA napomenem da sam gtx 680 držao na 1150/1600 memory a hd 7970 mi je na 1200/1700

Ovo ti ne vjerujem jer crysis 1 leti na HD7970, i to za jedno 10fps-ova vise nego na GTX680.

14 godina
neaktivan
floks kaže...

Ovo polovicno pije vode, tj. Nvidia ima bolji frame time kod par igara, a ovo za min fps nije tacno, odprilike je tu negdje, negdje amd ima bolji, negdje GeSila, ovo baziram na iskustvu HD 7950 vs GTX 670.

14 godina

Izgleda da se nekad ljudi vežu za predmete više nego što bih trebali,i žele drugima pokazat suprotno,i uz to još ulažu veliki trud.Meni osobno nitko ne treba uvjeravat,večinu toga probam sam i iz toga vučem zaključke i pouke,ako uleti koji dobar savjet ,super!Na NVID-iji sam već dugo i tako će i ostat,imao sam izlet jedan u AMD tabor ali vrlo kratko,trenutno imam GTX 660ti i vrlo sam zadovoljan,od prvog dana sve radi bez problema,a to što će me naclokana 7950 u 3D Marku obrijat zabolime neka stvar.OC grafike me uopće ne zanima,tu i tamo se zaigram s tim ali vrlo brzo sve ide na stock,i tako ostaje non-stop!

Peace brothers!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Korisnik sam 7970 GHz edition mjesec dana i nisam do sada imao problema. Jedino me FC3 nešto zeza al to je očito nešto brat u postavkama postavio, ne mogu se s tim zezati da mu save ne smrdam.

Uglavnom, ugodno iskustvo, kartica je vrlo tiha što me iznenadilo, pošto znam da je ATI na glasu s bukom. Kažem tiha u usporedbi s GTX 295 koju imam doma.

Inače nisam neki fan pošto ne kupujem često hardware (ovo mi je 2. kartica koju sam samostalno kupio) ali kod kupovine sam htio ići na GTX 680 čisto iz razloga što podržava Physx i što sa 295 nisam imao problema, no novac je prevagnuo i upiknuo sam ATI. Nemam problema sa driverima i sve radi super.

Zaključak ovog random posta je da treba uzeti ono za šta imaš para, ako imaš na biranje, uzmi šta ti je draže pošto performanse variraju među igrama. I ne vidim razlog za svađu pošto su oba tabora kvalitetna u nečemu, nije da vodimo diskusiju iProizvod vs ostalo (tamo smijete s*at) :)

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 15:56 (OriginalEXE).

1 0 hvala 0
16 godina

Za autora:Pogledaj moj PC i ja ti kažem da ideš na nvidiu{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goldi kaže...
floks kaže...

Ovo ti ne vjerujem jer crysis 1 leti na HD7970, i to za jedno 10fps-ova vise nego na GTX680.

nije istina,i ja sam mislio da je tako gledajući po netu na recenzijama ali sada vidim da nije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 17:15 (floks).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice