NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 5.502
|
čitano: 1.301.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Ovo bude vjetar u leda pogotovo rtx 3xxxx seriji, strašno👌👌

0 1 hvala 0
14 godina

bude za bilo koji seriju vjetar u leđa

12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

5.0 dolazi na jesen, ovo bude kamilica..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
lange kaže...

bude za bilo koji seriju vjetar u leđa

Je no 3xxx odskace od svega a relativno star gpu a jako blizu rtx 5xxx seriji.

Recimo 3080ti i dan danas poprilicno impresivan gpu kako hw tako i perfomansama ovo ce samo zacementirati cijenu zelenih polovnjaka

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Gothic 1 remake 

4k, very high, dlss balanced, FG 3x - 110-120 fps.

Izgleda fantastično.  

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:13 (Cryogenic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Cryogenic kaže...

Gothic 1 remake 

4k, very high, dlss balanced, FG 3x - 110-120 fps.

Izgleda fantastično.  

a igra kakva je ?

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Izgleda da RTX 50 SUPER  ipak stiže , 5070 Ti Super bude mrakača sa 24 GB VRAMa!

https://www.guru3d.com/story/nvidia-rtx-50-super-graphics-cards-reportedly-back-on-track/

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Streetpunk kaže...

Izgleda da RTX 50 SUPER  ipak stiže , 5070 Ti Super bude mrakača sa 24 GB VRAMa!

https://www.guru3d.com/story/nvidia-rtx-50-super-graphics-cards-reportedly-back-on-track/

Ako ovako bude 5070ti super ce dobiti najmanji napredak, jer ce se nadodati 8 GB Vrama i nikakvih drugih promjena nema dok ce cijena poprilicno narasti. I ovih 16 giga je cisto dovoljno za snagu kakvu ima 5070ti. Ostale opcije dobijaju jos ponesto osim kolicine vrama (vise cuda, brzu memoriju). No i za te opcije treba pricekati konacnu cijenu, ako ikada izadju.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:09 (SamoPitam3).
5 godina
Streetpunk kaže...

Taman sam se svega rijesio

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ovo je DoA ak su istinite specifikacije, al sumnjam da jesu. 5070 Ti i 5080 dobivaju samo vise VRAM, a vec ga imaju dovoljno za 4k bez problema? I jos usput raste TDP osjetno? ne znam, izgleda mi jako sus. A cijena bi morala ici gore s obzirom na cijene VRAM, pa onda ima jos manje smisla.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

U biti potpuno isti GPU (pričam za 5070 ti i 5080 ) sa dodatkom extra memorije koja radi malo brže. GPU će vjerovatno biti na nešto većem taktu i imat će veći boost, zbog toga će vjerovatno biti cca 5% brža uz veću potrošnju i zagrijavanje. Realno svaki vlasnik  5070 ti i 5080 uz malo tuninga to dobije bez beda.

Ono što će se dobiti je 50% više VRAM-a, ali uz očekivano paprenu cijenu. Nvidija želi popuniti veliku rupu u ponudi između rtx 5080 i 5090, jer je izrazito velika razlika u cijeni, a nemaju niti jedan proizvod u tom segmentu. 

Recimo da neka verzija RTX 5080 / 5070 ti sa 24GB već postoji, a to je RTX 5090 mobile ( dijele isti GB203 gpu die )

Ako izbace tu novu seriju, pretpostavjam da će to biti CES 2027 ( početak 1.mj )

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice