NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.369
|
čitano: 710.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Taj FG je koristan samo u sporijim SP igrama, za sve ostalo je smeće. Isprobao sam u BF6, užas.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 1 hvala 0
7 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
e9droid kaže...

Taj FG je koristan samo u sporijim SP igrama, za sve ostalo je smeće. Isprobao sam u BF6, užas.

FG je koristan tek ako grafulja more izgurat 60fps bez pomoći, ako to nemore onda dobiješ doslovno smeće.

4 godine
suspendiran
NVIDIA Blackwell 50xx

Lik isprobava u mp igrama fg 🤦🤣

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Iskočila mu fg opcija u BF6 pa je isprobao. 

16 godina
Boris grozni kaže...

Battlefield 6 (PC igre) @ Bug.hr Forum

kao što si ti isprobavao u battlefildu 6 i dao taključak "Frame generation u ovoj igri radi odlicno" 

17 godina

A bogčić maleni....pati od demencije

15 godina
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...

kao što si ti isprobavao u battlefildu 6 i dao taključak "Frame generation u ovoj igri radi odlicno" 

Ovidije je žestoka i vlast i oporba. 

4 godine
suspendiran
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...

Isprobao jesam, i to sam mu htio reci da za razliku od ostalih mp fps fg u bf radi odlicno dok on veli da je sranje

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2025 8:28 (Boris grozni).
16 godina
Boris grozni kaže...
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...

Isprobao jesam, i to sam mu htio reci da za razliku od ostalih fg u bf radi odlicno dok on veli da je sranje

FG u multi igri 

4 godine
suspendiran
U codu i pubg je lag onako 5 sekundi za razliku od bf6 gdje neki prosijecni klinac lag nebi ni skuzio, sudeci po komentarima u bf6 beti.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...
U codu i pubg je lag onako 5 sekundi za razliku od bf6 gdje neki prosijecni klinac lag nebi ni skuzio, sudeci po komentarima u bf6 beti.

FG u multi igri 

16 godina
Boris grozni kaže...

Čekaj malo on isprobava fg i ti mu se smiješ radi toga. Isto to ti napraviš tebi izgleda dobro i šta je tu smiješno. Egocentrik si dragi naš Stjepane.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
4 godine
nikonja kaže...
e9droid kaže...

FG je koristan tek ako grafulja more izgurat 60fps bez pomoći, ako to nemore onda dobiješ doslovno smeće.

Moja gura 110 pa kad sa fg skoči na 160 osjećaj je užas

https://www.youtube.com/@mega0nyt
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Sad ste ga stjerali u kut, očekuje se odgovor sa slikama koliko tržišta drži Nvidia ili slika sa Steam Surveya gdje dominira xx60 serija 

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Planiram kupiti gigabyte rtx5070 gaming oc, sta mislite o toj kartici

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako imas ryzen 3600 onda bi ti trebao i jaci procesor pogotovo ukoliko imas taj full HD asus monitor.Uzmi si ryzen 5600 ili 5700X.Kartica je dobra za novije naslove.

12 godina

Uzeo bi i procesor ryzen 7 5700x i monitor samsung g65b

15 godina
Joky007 kaže...

Planiram kupiti gigabyte rtx5070 gaming oc, sta mislite o toj kartici

Jedno upozorenje za tebe ali i za sve ostale koji su još na AM4:

Ja sam jedno vrijeme (par mjeseci) koristio rtx5070 na Ryzen 5600x procesoru i u većini novijih igara sam imao učestali stutter. Tek kad sam prešao na AM5 (Ryzen 9600x), drastično se popravila situacija. Average FPS nije bio toliko problem koliko stutter. Ne znam da li je do ploče koja je podržavala samo PCIE 3.0 (nova ploča je na PCIE 5.0), pa da je bandwith bio prenizak u određenim situacijama, ili mi je faulty ploča ili nešto treće. Uglavnom sada sve glatko ide, drastičan napredak (sa istim gpu).

(anegtotalno je pa ne mora značiti da će se i ostalima dešavati ali opet vrijedi navesti)

12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ne, problem ti je bio u procesoru koji ti je bio preslab, a znas kakve su jos nvidia grafe sto se tice overheada... Negdje ti je proc radio nonstop na 100% i to ti je uzrokovao stutter.. Jednostavno za RTX 5070 i iznad nista ispod R5 7500F za tipa 1440p, za 1080p naravno idealno 7800x3d.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice