Taj FG je koristan samo u sporijim SP igrama, za sve ostalo je smeće. Isprobao sam u BF6, užas.
Taj FG je koristan samo u sporijim SP igrama, za sve ostalo je smeće. Isprobao sam u BF6, užas.
FG je koristan tek ako grafulja more izgurat 60fps bez pomoći, ako to nemore onda dobiješ doslovno smeće.
Lik isprobava u mp igrama fg 🤦🤣
Iskočila mu fg opcija u BF6 pa je isprobao.
Battlefield 6 (PC igre) @ Bug.hr Forum
kao što si ti isprobavao u battlefildu 6 i dao taključak "Frame generation u ovoj igri radi odlicno"
A bogčić maleni....pati od demencije
kao što si ti isprobavao u battlefildu 6 i dao taključak "Frame generation u ovoj igri radi odlicno"
Ovidije je žestoka i vlast i oporba.
Isprobao jesam, i to sam mu htio reci da za razliku od ostalih mp fps fg u bf radi odlicno dok on veli da je sranje
Isprobao jesam, i to sam mu htio reci da za razliku od ostalih fg u bf radi odlicno dok on veli da je sranje
FG u multi igri
FG u multi igri
Čekaj malo on isprobava fg i ti mu se smiješ radi toga. Isto to ti napraviš tebi izgleda dobro i šta je tu smiješno. Egocentrik si dragi naš Stjepane.
FG je koristan tek ako grafulja more izgurat 60fps bez pomoći, ako to nemore onda dobiješ doslovno smeće.
Moja gura 110 pa kad sa fg skoči na 160 osjećaj je užas
Sad ste ga stjerali u kut, očekuje se odgovor sa slikama koliko tržišta drži Nvidia ili slika sa Steam Surveya gdje dominira xx60 serija
Planiram kupiti gigabyte rtx5070 gaming oc, sta mislite o toj kartici
Ako imas ryzen 3600 onda bi ti trebao i jaci procesor pogotovo ukoliko imas taj full HD asus monitor.Uzmi si ryzen 5600 ili 5700X.Kartica je dobra za novije naslove.
Uzeo bi i procesor ryzen 7 5700x i monitor samsung g65b
Planiram kupiti gigabyte rtx5070 gaming oc, sta mislite o toj kartici
Jedno upozorenje za tebe ali i za sve ostale koji su još na AM4:
Ja sam jedno vrijeme (par mjeseci) koristio rtx5070 na Ryzen 5600x procesoru i u većini novijih igara sam imao učestali stutter. Tek kad sam prešao na AM5 (Ryzen 9600x), drastično se popravila situacija. Average FPS nije bio toliko problem koliko stutter. Ne znam da li je do ploče koja je podržavala samo PCIE 3.0 (nova ploča je na PCIE 5.0), pa da je bandwith bio prenizak u određenim situacijama, ili mi je faulty ploča ili nešto treće. Uglavnom sada sve glatko ide, drastičan napredak (sa istim gpu).
(anegtotalno je pa ne mora značiti da će se i ostalima dešavati ali opet vrijedi navesti)
Ne, problem ti je bio u procesoru koji ti je bio preslab, a znas kakve su jos nvidia grafe sto se tice overheada... Negdje ti je proc radio nonstop na 100% i to ti je uzrokovao stutter.. Jednostavno za RTX 5070 i iznad nista ispod R5 7500F za tipa 1440p, za 1080p naravno idealno 7800x3d.
Bilo bi dobro da si pogledao 0.1% i 1% low, tu je štekalo, kako je i kolega rekao Nvidia voli jače procesore i to nove generacije, AMD RX nije tako osjetljiv na cpu....ne vjerujem da ti je do mbo i sl.
Uzeo bi i procesor ryzen 7 5700x i monitor samsung g65b
Ja bi na tvom mjestu mijenjao sve osim eventualno diskova napajanja i kućišta
Ne, problem ti je bio u procesoru koji ti je bio preslab, a znas kakve su jos nvidia grafe sto se tice overheada... Negdje ti je proc radio nonstop na 100% i to ti je uzrokovao stutter.. Jednostavno za RTX 5070 i iznad nista ispod R5 7500F za tipa 1440p, za 1080p naravno idealno 7800x3d.
ne mora bit, moj 11400 je 20-ak % slabiji, pa nemam nikakvih stuttera sa 3080 12gb, koja nije toliko slabija od 5070
doduše, ne znam za mp igrice jer igram samo sp, ali stuttera kod mene nema, samo klasični bn za koji me nije briga dok god mogu postizati barem 80-100fps
Ni kod mene s 5800X nema stuttera s 5070 Ti, osim u Jedi Survivoru al to je do igre tj neoptimiziranog smeca od porta.
11400 je bolji i brži od ryzena 5600x
bolji i brži singlethread performance kod Intela, no dobro, kako god čovjek si je priuštio bolje
možda nije znatno bolji, no u najmanju ruku je isti, ne podcjenjuj 11400, još uvijek se on drži kolega....ako bi kojem slučajem prodavao javi da klincima ga stavim umjesto 10400 jer samo sa 11gen cpu na z590i radi primarni m2 slot tako da na itx mbo im radi samo sekundarni m2 za sada
Ili pak ako bi prodavao konfu mogu ti ponuditi 10400 sa nadoplatom za 11400, sjeti se kada budeš rješavao, hvala
Mislio si napisati da je Ryzen 5 5600X bolji i brži od 11400, samo da ispravim, al je
p.s. na jubitu imaš puno info oko ova 2 cpu --- tema je gpu ako se ne varam
ma nije brži, uzeo sam ga umjesto 5600x zato jer je bio skoro duplo jeftiniji, a dopizdilo mi čekat 5600 non x
imao sam i ploču za njega, b450 tuf, koju sam ostavio u dječjem kompu, al eto... 3k kuna nisam iz principa htio dat za mid range proc
kad budem prodavao, ići će komplet 11400, 560m tuf ploča i 32gb 3600mhz koji rade u gear1 bez problema
a možda to klincima ubacim u njihov komp, a prodam njihov setup sa 2400g...
onda je nešto drugo bilo u pitanju
kažem, ofkors da moj proc nemere u svakoj igrici izvući max iz grafe, ali to se ne manifestira stutterom, nego manjim brojem fps-a od onoga što bilo moglo biti
ali briga me jel ispucava 100 ili 120, bitno da nejde ispod 80