Najbolja grafa do 2300kn

poruka: 69
|
čitano: 7.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Najbolja grafa do 2300kn
Over(C)lock kaže...

ha znam al ova ima 2 gb  mada kad bi ovu nvidiu u sli kasnije za koju godinu bio bi to zvjer :)

2Gb vrama dolazi do izraza samo na multi monitor setupima, GTX 570 SLI je stvarno zvijer, znam jer ga ja licno imam.

14 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

gtx 570 tu nema govora jer HD 6950 vise NE MOGU FLASHATI u HD 6970 osim HD 6950 TOXIC koje ima samo u pojedinim trgovinama tako da rade odi u magazin RS i uzmi ovu grafu jer do 1920x1080 (nezz tocno ispravite me ako grijesim) ti 1 Gb Vrama dovoljan

Xc
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
objasni i dokazi da se nemoze flashat..
15 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

Nema flasha,samo prve serije sa oznakom A ako se ne varam su se mogle flashat u 6970,ostale se NE MOGU.Takoder moraju imat i dual bios,ali to je samo pola posla do uspjesnog flasha,uglavnom zaboravi na to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
a jbt .. bit ce se red protegnut pa nvidiu uzet ..
14 godina

HD 6950 možeš kupit za 1700kn a GTX 570 za 2300kn. Nvidia je jača nekih 15 %  u prosjeku što je u praksi poptuno neprimjetno !! Da li ti se isplati dati 600 kn više za to, prosudi sam.

17 godina
Najbolja grafa do 2300kn

Eh tu je netko pobrkao lončiće prioriteta. Nijedna od navedenih grafičkih nema što raditi

sa tim prastarim philips monitorom, a autor spominje da će monitor ubnoviti "za koju godinu"

!?

Za to vrijeme će odavno izići nove generacije grafičkih,

a sada spominjati "manu" gtx570 da nema 2GB rama sa monitorom

kojem je 4:3 rezolucija 1280x1024 je u najmanju ruku neupućeno.

Ajde da se ima viška novca, ali sve ulupati u totalno neadekvatnu

komponentu za ostatak setupa...

2GB je predviđeno za eyefinity pri 3840 piksela širine, ne za

više od tri puta manje.

i da, jako teško će se danas naći neka grafička koja će se dati uopće

reflashati a kamoli stabilno na hd6970, ljudima su se čak smrzavale

samo sa povećanjem broja shadera sa 6950tkinih 1408 na 1536 koje ima 6970,

bez dizanja frekvencija koje ima jača.

Moj PC  
13 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

Kao prvo, u ovoj temi tona gluposti, kao drugo, slaže se s kolegom iznad i sve je savršeno rekao!?

Na taj monitor nema smisla stavljati grafu jaču od HD 6850 a i ona mu je pomalo "overkill" za taj monitor, znači neka HD 6850 one se kreću otprilike oko 1000 KN i novi monitor i to je to!?
A sad što se tiče grafičkih kartica, samo prva serija HD 6950 se mogla "prefslahat" u HD 6970 i to nije bio siguran potez jer znam dosta ljudi kojim je nakon tog kartica "šviknila", iako znam i dosta ljudim kojim to i dan danas tako radi, znači lutrija, nadalje, GTX 570 je jača od HD 6950 i to vidljivo, i po približnim cijenama pametnije je uzeti GTX 570, ali za 1600 Kn se već može kupit HD 6950 sa 1 Gb memorije i po meni je to trenutno best buy, isto kao i GTX560 Ti, za iste te novce iako je 560 Ti zericu slabija, a što se tiče ostalog, ove priče da Battlefield troši više od 1 Gb videorama su malo pretjerane, siguran sam da konfiguracija monitora koja bi pojela više od 1 Gb video rama mora biti preko 2000x2000px, tako da te priče baš ne drže vodu!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Najbolja grafa do 2300kn

kako neko nerazumije da netražim monitor i mislio sam reć za koji mjesec .. ja uopće neigramm igre trenutno tako da mi grafička niti netreba ali pošto imam love i dosadašnja grafa mi je bila loša planiram uzet novu .. tako da nemojte se brinut oko monitora pustite to sad .. što onda kažete nakraju interesira me zaključak

18 Nvidia GTX 570 1380 MB
9 ATi Radeon 6950 2GB Dirt3
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Over(C)lock kaže...

kako neko nerazumije da netražim monitor i mislio sam reć za koji mjesec .. ja uopće neigramm igre trenutno tako da mi grafička niti netreba ali pošto imam love i dosadašnja grafa mi je bila loša planiram uzet novu .. tako da nemojte se brinut oko monitora pustite to sad .. što onda kažete nakraju interesira me zaključak

Kak je loša ako ima 6970 tj 6950 ali flashanu ja stvarno nezz zašto kupuješ onda novu 

14 godina
Ivanjino96 kaže...
Over(C)lock kaže...

Kak je loša ako ima 6970 tj 6950 ali flashanu ja stvarno nezz zašto kupuješ onda novu 

došlo je do zabune gle ovo pod moj pc sam naveo grafu koju bi kupijo .. ajde maknut ću da nebude zabune više .. pošto sam staru prodao .. više nemam grafe a sad uzimam novu pa sam napiso da stoji mada će tu najvjerojatnije ić gtx 570 ako vi tako kažete ..

15 godina
Over(C)lock kaže...
Ivanjino96 kaže...
Over(C)lock kaže...

došlo je do zabune gle ovo pod moj pc sam naveo grafu koju bi kupijo .. ajde maknut ću da nebude zabune više .. pošto sam staru prodao .. više nemam grafe a sad uzimam novu pa sam napiso da stoji mada će tu najvjerojatnije ić gtx 570 ako vi tako kažete ..

ali još jedna stvar koju vidim da nisi shvatio je ta da se sadašnje 6950 ne mogu otključati jesi razumio ne mogu se otključati to su samo mogle one sa oznakom početnom A....

15 godina
Over(C)lock kaže...
Ivanjino96 kaže...
Over(C)lock kaže...

ali još jedna stvar koju vidim da nisi shvatio je ta da se sadašnje 6950 ne mogu otključati jesi razumio ne mogu se otključati to su samo mogle one sa oznakom početnom A....

14 godina
Najbolja grafa do 2300kn

HD 6850 CF

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

cesto se sa dvije kartice ima problema, bolje je uvijek uzeti jednu karticu i gotovo...

U njegovom slucaju bolje je uzeti gtx 570 samo zbog jednog razloga, a to je da je jaca i od 6950 i od 6970

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ivanjino96 kaže...
Over(C)lock kaže...
Ivanjino96 kaže...
Over(C)lock kaže...

skužio sam jbt nisam idiot .. neznam odakle ti isčitavaš tu o nekom flashiranju al ajde ..

15 godina
Over(C)lock kaže...
Ivanjino96 kaže...
Over(C)lock kaže...
Ivanjino96 kaže...
Over(C)lock kaže...

skužio sam jbt nisam idiot .. neznam odakle ti isčitavaš tu o nekom flashiranju al ajde ..

Pogledaj si prošlu stranicu rekao si da bi kupio 6950 i da bi ju flashao u 6970

15 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

Flashanja nema vise. Nije ni AMD toliko lud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

evo ovako kupujem grafu iskljucivo za igranje novih igri na full hd 24" monitoru 

i na max postavkama pa ako mi mozete preporucit koju grafu koja ce to moc vrtit bez problema?HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
piki340 kaže...

evo ovako kupujem grafu iskljucivo za igranje novih igri na full hd 24" monitoru 

i na max postavkama pa ako mi mozete preporucit koju grafu koja ce to moc vrtit bez problema?HVALA

Nvidia GTX590.

14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
piki340 kaže...

Nvidia GTX590.

S obzirom da nisi budžet rekao, preporučujem ti 6990 {#}

Ofc.
15 godina
I moja preporuka Sapphire HD 6990
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

pa pise u naslovu teme 2300kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

Ne traži to autor nego neki padobranac, uostalom, ova je tema zrela za zatvaranje!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 13:21 (Ivsa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
piki340 kaže...

pa pise u naslovu teme 2300kn

Trebao si reći, a do 2300 kn ti je već rečeno, nemoj biti troll.

16 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

Gle za 2300 se uzme nova GTX 570 koja je jača od HD 6950 dosta a jednaka ili zericu bolja/lošija od HD 6970, znači GTX 570 ili HD 6950, obadvije su oko 2300 kn, ja ipak dajem blagu prednost Nvidia-i jer generalno gledajući s njihovim karticama ima manje problema s driver-ima, nešto bolje skaliraju pri overclock-u, a i neke igre rade "bolje" na Nvidia-i!?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Kažeš da je GTX 570 dosta jača od HD 6950, a podjednaka sa HD 6970 !!! Pa HD 6970 je samo 10 do 15% jača od HD 6950 a tako isto i GTX 570 !!! Daleko najisplativije je uzet ili HD 6950 ili GTX 560Ti za nekih 1600kn. Tko hoće uber performanse, onda nek ide na GTX 580 ili recimo HD 6870CF !!! GTX 570 i HD 6970 su u "zraku" negdje, jel su puno skuplje od GTX 560Ti / HD 6950, a u praksi tek nešto malo brže i to se primjeti možda u dvije igre razlika.

16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Kažeš da je GTX 570 dosta jača od HD 6950, a podjednaka sa HD 6970 !!! Pa HD 6970 je samo 10 do 15% jača od HD 6950 a tako isto i GTX 570 !!! Daleko najisplativije je uzet ili HD 6950 ili GTX 560Ti za nekih 1600kn. Tko hoće uber performanse, onda nek ide na GTX 580 ili recimo HD 6870CF !!! GTX 570 i HD 6970 su u "zraku" negdje, jel su puno skuplje od GTX 560Ti / HD 6950, a u praksi tek nešto malo brže i to se primjeti možda u dvije igre razlika.

Sve što sam rekao stoji, a još si ti to i ponovio, ili samo ne čitaš?!

Rekao sam da je GTX 570 dosta jači od HD 6950, meni je 20% dosta, naravno sve to varira i od igre do igre, kao što sam naveo, a HD 6970 je tu negdje sa GTX 570 pa sam mu rekao da uzme GTX 570 jer ja osobno naginjem ka Nvdia-i zbog inih razloga, iako su zadnji driver-i za ATI odrađeni vrhunski, i razlike između navedenih grafički su još smanjene!?
A prijedlog koji si ti dao, dao sam i ja, znači da kupi HD6950 sa 1Gb memorije za 1700 kn, i da si uštedi pare, jer se za 20% ne isplati dat 500-600 kn za 15-20%, ali je on rekao da traži grafu do 2300 Kn pa sam mu onda dao što traži!?

15 godina
neaktivan
Najbolja grafa do 2300kn

sta ce se moc onda na njoj vrtit nove igre na max i na full hd monitoru

GIGABYTE GTX560TI OC 1gb ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
piki340 kaže...

sta ce se moc onda na njoj vrtit nove igre na max i na full hd monitoru

GIGABYTE GTX560TI OC 1gb ?