MSI GTX 460 Hawk ''Talon Attack''

poruka: 19
|
čitano: 3.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Planirao sutra kupit pc i stavit MSI GTX 460 Hawk unutra i eto nema jeXD, pretpostavljam da mogu uredno uzet ovu koja je još jača koliko vidim?

P.S. Zašto svi izabiru MSI Cyclone u preporukama konfiguracija kad je skuplja i manji clock ima? Isto GTX 460 1 gb jel...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 22:02 (Delmogeny).

0 0 hvala 0
16 godina

bolji hladnjak

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali ja ne namjeravam overlockirat karticu :noob:, tako da šta nije meni bolja ova Talon Attack koja je praktički 100 mhz po defaultu brža i brži takt memorije i shadera i sve? Ako ju nebum dirao tak svejedno jel ona ima bolji hladnjak, ova bu na defaultu radila brže i normalno hladila, zar ne?

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo ja baš jučer potvrdio narudžbu u ADM-u i uzimam dvije ove grafe pa fino SLI - valjda ok bude vrtilo novije naslove. Uzimam i cijeli novi komp pa valjda neće biti ni bottlenecka. Po meni je gtx460 jedina isplativa nVidijina grafa u ovom trenutku, za ovako malo para dobiješ stvarno dosta muzike {#}

Si vis pacem, para bellum.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo ostavi i meni jednu {#}! Ja ću tu jednu i phenoma 2 x4 black edition i 4 gb ram, mislim da nebu nijedna komponenta radila bottleneck i da su sve tu negdje... Koje napajanje uzet za sve to skupa? Znam da bu mi ovi u dućanu preporučili seasonic 520W, no meni je to nekak premalo za ovo:S, pogotovo ako budem radio neki upgrade kasnije na x6/x8 i jaču grafičku... Ja mislio lijepo corsair 650W tx i onda mir božji!

0 0 hvala 0
16 godina
Oc-anje graficke je stvarno krajnje jednostavno, pogotovo grafe koja je dobar OC kao GTX460, sve sto ti treba je program MSI afterburner i na internetu pogledas otprilike koje taktove podesis, dakle stavis gpu core na 800mhz i Memoriju na 1000 i to je pocetak, onda ce te dalje samo tj. tvoja znatizelja, kada pretjeras slika ce se zalediti ili komp restartati, tada samo resetiras komp udes u afterburner i snizis takt recimo gpu-a za 20mhz, ako se opet locka spusti i memoriju za 20mhz itd.
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda jednog dana, ja ti ionak sve igre igram u 1280x1024/1600x1200 na crt monitoru (jbg, preferiram crt-monitore...) tak da dok ova kartica nebu neš mogla pogonit u toj rezi na max će proć vremena, onda ću je tek overlockiratXD... Ili zamijenit nekom duplo boljom po cijeni nje sad.:D

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 22:32 (Delmogeny).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: MSI GTX 460 Hawk ''Talon Attack''
Delmogeny kaže...

Samo ostavi i meni jednu {#}! Ja ću tu jednu i phenoma 2 x4 black edition i 4 gb ram, mislim da nebu nijedna komponenta radila bottleneck i da su sve tu negdje... Koje napajanje uzet za sve to skupa? Znam da bu mi ovi u dućanu preporučili seasonic 520W, no meni je to nekak premalo za ovo:S, pogotovo ako budem radio neki upgrade kasnije na x6/x8 i jaču grafičku... Ja mislio lijepo corsair 650W tx i onda mir božji!

Za trenutnu konfiguraciju ti sasvim dosta i CX500, VX450 ili Seasonic 430W, dok za kakvu HD6970 ce vjerojatno biti dosta VX550, CX600, Seasonic 620W...

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
15 godina
neaktivan

Ma mislim da ću im jednostavno donijet popis ostalih komponenata, dat da slože i preporuče psu, za običnu hawk su mi preporučili seasonic 520W ili corsair 500W, vjerujem da je i za ovu to isto dobro jer troši možda mrvu više (ne gledajući sad OC-anje)...

Nego, jel valjaju te Talon Attack?:D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 22:34 (Delmogeny).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Valjaju.

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

A valjda neće odma zastarit čim dođu ove gtx560 - bila bi baš šteta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Grafa je super tiha i nečujna i hladna{#} i sletjela u moj komp.Nisam probao clockenjisati igrao malo Stalker-a i CoD 2, sad instalirao Far Cry i Doom 3{#} i idem vidjeti kako to malo radi i podsjetiti se na dobra vremena tih igara, da je još

barem takvih.Uglavnom grafa vrijedi tu lovu, jedino što ih je malo došlo i ako nepotrefiš ostaneš bez nje(brza je kao kuna kad izleti iz džepa).

MSI 460 GTX Hawk Thalon Attack
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ali samo mi nema nikako smisla čemu te revizije - po čemu je ova bitno bolja od ''obične'' HAWK verzije. Mislim nije da se žalim ova je još i jeftinija (i to je misterij), ali mi je to skroz bespotreban marketing. Ne bi se čudio da ove grafe idu sa iste proizvodne trake samo u drukčije kutije koje su btw isto skoro identične.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Smille kaže...

Grafa je super tiha i nečujna i hladna{#} i sletjela u moj komp.Nisam probao clockenjisati igrao malo Stalker-a i CoD 2, sad instalirao Far Cry i Doom 3{#} i idem vidjeti kako to malo radi i podsjetiti se na dobra vremena tih igara, da je još

barem takvih.Uglavnom grafa vrijedi tu lovu, jedino što ih je malo došlo i ako nepotrefiš ostaneš bez nje(brza je kao kuna kad izleti iz džepa).

Nemaš tu šta gledat. TE igre lete na 8800 g80....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Silence1488 kaže...

Ali samo mi nema nikako smisla čemu te revizije - po čemu je ova bitno bolja od ''obične'' HAWK verzije. Mislim nije da se žalim ova je još i jeftinija (i to je misterij), ali mi je to skroz bespotreban marketing. Ne bi se čudio da ove grafe idu sa iste proizvodne trake samo u drukčije kutije koje su btw isto skoro identične.

Obična hawk je fail navodno.Trebale bi ić do 1GHz core a neke neidu preko 900MHz.Moja do sada ide 880 bez diranja voltaže no možda sam ja dobio golden sample{#}.

BTW kartica je hladna i tiha zbog toga uzeo nju,24C idle i 55C load na vent 40%.

15 godina
Anti-fa kaže...

Obična hawk je fail navodno.Trebale bi ić do 1GHz core a neke neidu preko 900MHz.Moja do sada ide 880 bez diranja voltaže no možda sam ja dobio golden sample{#}.

BTW kartica je hladna i tiha zbog toga uzeo nju,24C idle i 55C load na vent 40%.

Fail ili ne ja sam 100% zadovoljan njome, kupio sam tu grafu baš zbog izuzetno tihog rada i nije me razočarala. Btw i moja bez problema ide 880...

17 godina
neaktivan

Evo grafa radi ko švicarska ura{#} malo clockana onako iz gušta, nisam ju nagazio do kraja jer nema potrebe.

http://slike.hr/slike/grafa1_8c8bb.jpg.html

Procesor radi na 3.6GHz i sve je u "Moj pc".

Mislim nekih 2-3 stupnja nije više, uglavnom hladna i tiha.

MSI 460 GTX Hawk Thalon Attack
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 18:51 (Smille).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Jel se puno digla temperatura poslje oc-a.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smille kaže...

Evo grafa radi ko švicarska ura{#} malo clockana onako iz gušta, nisam ju nagazio do kraja jer nema potrebe.

http://slike.hr/slike/grafa1_8c8bb.jpg.html

Procesor radi na 3.6GHz i sve je u "Moj pc".

Mislim nekih 2-3 stupnja nije više, uglavnom hladna i tiha.

lijepa pozadina

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice