Hladnjak za HD 4870

poruka: 5
|
čitano: 1.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hladnjak za HD 4870

Imam grafičku HD 4870 i jako se pregrijava, u Idle-u je oko 75°, u Full load-u oko 95 - 100°C. Mislim si kupiti Accelero S1 Rev.2 (u Linksu 199kn). Prema procjeni sa interneta očekujem da se temperatura smanji 30-ak%.

Jeli to realno za očekivati molio bih da mi kaže onaj tko se razumije, ili imate neki bolji prijedlog...

Razmišljao sam kupiti Accelero twin turbo ali taj slabije hladi.

Evo slika, ako se netko sjeti ostalih savjeta za hlađenje... Evo slika, ako se netko sjeti ostalih savjeta za hlađenje...
Čime si Chuck Norris briše guzicu? - wc papirom!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 13:39 (Ficho Bicho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hladnjak za HD 4870

Sa accelerom ce ti dost temp past i nece bit bucno,ima dobru pastu i ta dva 120 mm venta.Bolje od stocka sigurno u svakom pogledu.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Hladnjak za HD 4870

Ja imam HD 4850 i isto sam imao problema s pregrijavanjem. Uzeo sam Scythe Musashi, mislim da ga imas u linksu. Grafa je sad clockana max i obicno radi na 50-60 stupnjeva u loadu dok je sa stock coolerom znala prec 100 stupnjeva! Kosta nekih 200 kn i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da sam bio od pomoci

15 godina
neaktivan
RE: Hladnjak za HD 4870
Marco plemeniti M. kaže...

Ja imam HD 4850 i isto sam imao problema s pregrijavanjem. Uzeo sam Scythe Musashi, mislim da ga imas u linksu. Grafa je sad clockana max i obicno radi na 50-60 stupnjeva u loadu dok je sa stock coolerom znala prec 100 stupnjeva! Kosta nekih 200 kn i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da sam bio od pomoci

- Možda ipak taj uzmem iako je 90kn skuplji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 0:15 (Ficho Bicho).
15 godina
neaktivan
Hladnjak za HD 4870

Uzeo sam Accelero twinturbo pro (246kn) i jako sam zadovoljan. Temperatura u Full load-u sada ne prelazi 45°C, a inače je 95°C!

Sigurno se isplati kupiti twinturbo i preporučam ga svima. Samo treba bit oprezan pri instalaciji na grafičku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice