E da, ja sam dobio 4 kod (2 TR/2 BS) dali je još netko dobio tako?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E da, ja sam dobio 4 kod (2 TR/2 BS) dali je još netko dobio tako?
hahha da twinfroz tesko za nac :P
(FAR CRY 3 -obozavam tu igru)
probat cu nac msi budemo videjli
(u subotu mi je krizma pa cemo onda sve saznat)
Uz XFX, ja sam dobio besplatan Far Cry CD Key i 20% popusta za MoH; Warfighter.
Mislim da je moja grafa fenomen, kada stavim ventilator na custom tako da mi na 30C radi 50% i temperatura se popne na 36-37C i ventilator na kraju bude na 57%.
A kada stavim ventilator na automatic grafa radi na 30C s 30% ventilatora.
Pozdrav da se malo vratim u temu - prenosim jedan interesantan Benchmark sto ga je postavio jedan koelga u temi o BTF 3 - a govori između ostalog o tome koliko je nasa kartica hd 7850 best buy između ostalog, iz razloga jer su prije u Btf 3 GTX 660 i GTX 580 imale zamjetnu prednost ali sada novim driverima i optimizacijama je na stock frekvencijama hd 7850 stigla gtx 660 i gtx 580 i kasni za nekoliko fps - naravno hd 7850 ima golem overklok potencijal, koji je uvijek prije bio spominjan kad se hd 7850 uspoređivala sa gtx 660 i gtx 580, sad je na stock tek nesto slabija.
Link na Benchmark:
kupio sapphire hd7850 2gb i nakon 3 sata šta mi je komp upaljen temperatura mu ide do 58 , igram bf3 na medium , imam samo 27-30 fps , nisam ništa clockao i to , već sam 2-3 puta probao sa driverima i opet isto
kupio sapphire hd7850 2gb i nakon 3 sata šta mi je komp upaljen temperatura mu ide do 58 , igram bf3 na medium , imam samo 27-30 fps , nisam ništa clockao i to , već sam 2-3 puta probao sa driverima i opet isto
Ajde ako vec pitas takva pitanja onda napisi i o kojoj konfiguraciji se radi jer ovak samo mogu nagađat.
i3 3220 , 1*4gb ram, asus p8h61 WD500gb blue cx430
bf3 je cpu intensive. vjerovatno je cpu veliki bottleneck.
bf3 je cpu intensive. vjerovatno je cpu veliki bottleneck.
battlefield bad company 2 , world of tanks isto fps 27-30 , evo sad baš gledam gpu load 97 % , niš ne igram , na internetu visim i antiviru samo radi
mozda opet reinstal drivere, ali prvo ocisti od svih drivera
ma već sam reinstalirao , i sa programom sam ocistio Driver Cleaner Pro ,
probat ću još jednom
edit evo nakon šta sam 3 put ponovo reinstalirao drivere sad je opet ok
Pozdrav, zanima me jel se isplati uzimat ovo za 1100kn ?
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-hd-7850-2gb-oc-edition-gddr5-oglas-7847660
Da.
Pozdrav,
mislim uzet 7850 pa me zanima jel bi fx 6300 bio bottleneck za grafu?
Nov sam u ovome pa ako mi može netko objasniti.
Nebi , slobodno uzmi HD7850 !
Ima tko Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II na HD 7850? Čisto me zanimaju vaša mišljenja zato jer je ovaj moj stock hladnjak koma (XFX Ghost 1 vent), bučan je i između 20% i 70% vrtnje nema ama baš nikakve razlike u temperaturi. Po komentarima u Linksu i na netu ovo je odličan hladnjak. P.S. Garancija mi ostaje ako maknem stock i stavim A.C.A.TT.II.
Odlican hladnjak ! I na max. okretajima je tih ! Imat ces manje temp. za 20 - 25°C , mozda i vise !
Kolega je stavljao Accelero Xtreme 7970 na HD7850 !
U principu jamstvo prestaje vaziti ukoliko se skida originalni hladnjak i ako se na sarafu nalazi takva naljepnica koja se mora skinut da se skine hladnjak ! Ako nema naljepnice i ako nema tragova ostecenja na sarafima prilikom skidanja hladnjaka , nemoze se skuzit da je originalno hladnjak bio skidan !
Onda ga stavi ali pazi i na šrafe da ih čim manje oštetiš, za svaki slučaj. Inače su ti Core Editioni problematični dok su Double Dissipation totalno drukčija priča.
Dal posjeduje ko xfx 7850 2gb dd?
gpu-z bilo koja verzija neprepoznaje grafu,isto tak i aida extreme-driveri su 13.1 gore..
Ima ju ZeNGe_CRO-mt njega pitaj...
evo i mene u vašem klubu
nadam se da će sa prelaska GF 9800gt biti primjetne razlike
vjeruj mi da ćeš se preporoditi, ja sam dobio stvarno dosta primjetnu razliku i prelaskom sa GTX 460 na HD 7850, a kamoli da nećeš ti sa 9800 GT
Piše ti 7800 series, tak je i meni, to je normalno. Meni tako piše i u Afterburneru i GPU-z, jedino u AIDI piše 7850 pod PCI/AGP grafika, vidi na slici.
Ako ti radi OK zašto se brineš?
nepiše nikaj v aidi
Piše ti sve: Pitcairn Pro je HD 7850.
daj mi please recite na koji način u manager od grafe (amd sapphire) da nariktam postavke da dobijem sliku na LCD-u
pošto sam prešao sa Nvidie na AMD catalysti pa mi je sada problem dobiti sliku na TV-u
daj mi please recite na koji način u manager od grafe (amd sapphire) da nariktam postavke da dobijem sliku na LCD-u
pošto sam prešao sa Nvidie na AMD catalysti pa mi je sada problem dobiti sliku na TV-u
Odi na desktop management -> creating and arranging desktops i tamo klikn na detect displays i onda si odaberi TV. Mislim da bi to trebalo biti to.
to sam našao ako mi netko može dati podrobnije upute bilo bi dobro
pokušavam ali slike nema
znam da će biti ali sam mislio da si ubrzam sa vašom pomoći