HD 5750 VaporX

poruka: 10
|
čitano: 2.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HD 5750 VaporX

ajme meni ruzne graficke, prije nego sto sam otvorio link ponado sam se da ce biti ljepsa ili barem isto ljepa od preljepe hd4890 vapor-x, ali uff uzas, iako sigurno super hladi

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD 5750 VaporX

super pocele su vapor-ice od novih 5xxx serija samo da jos izađu od 58xx jer su vapor-ice najisplatljivije... onda mozda bacim oko na 5850 vapor-x kad izađe... 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HD 5750 VaporX

Zanimljiva stvar. I mislim da uopće nije bitan izgled kartice nego njen rad. A mislim da je hlađenje kod vapora i više nego odlično izvedeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD 5750 VaporX
zabranjeniples kaže...

Zanimljiva stvar. I mislim da uopće nije bitan izgled kartice nego njen rad. A mislim da je hlađenje kod vapora i više nego odlično izvedeno.

a cuj ak imas zatvoreno kuciste onda definitivno nije bian izgled al ipak bolje je da izgleda sto ljepse....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
HD 5750 VaporX

koga briga izgled neću sa njon ić na modne revije...

IRebic
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD 5750 VaporX

Meni uopće nije ružna, planiro sam da će mi biti sljedeća nadogradnja 5750 i ova verzija me vuče ko nikad ranije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
IN_trance001 kaže...

Meni uopće nije ružna, planiro sam da će mi biti sljedeća nadogradnja 5750 i ova verzija me vuče ko nikad ranije.

Dok ne vidimo kakve su nVidiine, mislim da ce biti cudo...

I stvarno ne znam sta joj fali.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
IN_trance001 kaže...

Dok ne vidimo kakve su nVidiine, mislim da ce biti cudo...

I stvarno ne znam sta joj fali.

slažem se u svakom pogledu

IRebic
16 godina
neaktivan
epic kaže...

ajme meni ruzne graficke, prije nego sto sam otvorio link ponado sam se da ce biti ljepsa ili barem isto ljepa od preljepe hd4890 vapor-x, ali uff uzas, iako sigurno super hladi

kao da ćeš buljit u nju dok ćeš igrat igrice...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice