- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajme meni ruzne graficke, prije nego sto sam otvorio link ponado sam se da ce biti ljepsa ili barem isto ljepa od preljepe hd4890 vapor-x, ali uff uzas, iako sigurno super hladi
super pocele su vapor-ice od novih 5xxx serija samo da jos izađu od 58xx jer su vapor-ice najisplatljivije... onda mozda bacim oko na 5850 vapor-x kad izađe...
Zanimljiva stvar. I mislim da uopće nije bitan izgled kartice nego njen rad. A mislim da je hlađenje kod vapora i više nego odlično izvedeno.
Zanimljiva stvar. I mislim da uopće nije bitan izgled kartice nego njen rad. A mislim da je hlađenje kod vapora i više nego odlično izvedeno.
a cuj ak imas zatvoreno kuciste onda definitivno nije bian izgled al ipak bolje je da izgleda sto ljepse....
koga briga izgled neću sa njon ić na modne revije...
Meni uopće nije ružna, planiro sam da će mi biti sljedeća nadogradnja 5750 i ova verzija me vuče ko nikad ranije.
Meni uopće nije ružna, planiro sam da će mi biti sljedeća nadogradnja 5750 i ova verzija me vuče ko nikad ranije.
Dok ne vidimo kakve su nVidiine, mislim da ce biti cudo...
I stvarno ne znam sta joj fali.
Dok ne vidimo kakve su nVidiine, mislim da ce biti cudo...
I stvarno ne znam sta joj fali.
slažem se u svakom pogledu
ajme meni ruzne graficke, prije nego sto sam otvorio link ponado sam se da ce biti ljepsa ili barem isto ljepa od preljepe hd4890 vapor-x, ali uff uzas, iako sigurno super hladi
kao da ćeš buljit u nju dok ćeš igrat igrice...