Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 963.748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Gtx 9xx Club

Odvrtio sam dns malo Bench na novom COD-u...

1) Postavke na kojima ja igram slika 1,2

-- Avg: 138.088 - Min: 3 - Max: 206

2) Sve MAX out na FULL HD rezi

-- Avg: 102.044 - Min: 7 - Max: 144

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Gtx 9xx Club
Rasho kaže...
hardware refresh :D

Brutalno, sad ti je steta ne prebacit se na x99 i 6/8 core-a da se zaokruzi pila ;)

15 godina
Fanu kaže...

lel imas brutalne komponente

OT, Das Keyboard 4 Ultimate Soft Clicky jel ti nedostaje backlight? 

i pocetna cijena tim tipkovnicama je puno veca nego drugima a nemaju jednak broj featura - da li se tu placa "samo" njemacki inzinjering?

ja sam narucio corsair strafe rgb sa cherry mx red - s obzirom da sam trenutno na membranskoj tipkovnici, ocekujem veliki odmak

Nisam nikada ni imao backlight tipkovnicu, pa iskreno ni neznam kakav je osjećaj pisati po njoj. Ova je skupa zato što podsjeća na IBM model M, dobar osjećaj kod tipkanja, te je kvalitetno napravljena (mala, teška, čvrsta izrada). Pošto sve znakove znam, gdje šta stoji, nije mi bio nikakav problem preći na nju :)

Kad tipkaš po običnim gumenim tipkovnicama, često nisi siguran da li si dovoljno stisnuo tipku, te da li je tipkovnica to prihvatila. Što se tiče nekih featura, jedino ima "Full N-key Rollover", pa kada stišćeš dosta tipki istovremeno, sve ih detektira.

ansha kaže...

Brutalno, sad ti je steta ne prebacit se na x99 i 6/8 core-a da se zaokruzi pila ;)

Nemam namjeru prelaziti na x99, trebao bi prodavati onda mbo, cpu, rame, a čak i napajanje

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 14:52 (Rasho).
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Jel to ima bench u igri ili si FRAPSom mjerio ?

Pa i nije neznam kako zahtjevna kad napucaš preko 100 fps na full postavkam!!

Evo ja baš instaliram pa probam i stavim svoje rezultate!!-'

AUDIOFIL
12 godina
volegradele kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Jel to ima bench u igri ili si FRAPSom mjerio ?

Pa i nije neznam kako zahtjevna kad napucaš preko 100 fps na full postavkam!!

Evo ja baš instaliram pa probam i stavim svoje rezultate!!-'

Bench sa frapsom. Odigrao sam po 3 mape za svake postavke

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 16:24 (Sandro HR Zagorje).
14 godina
Gtx 9xx Club

Evo ja sad pokrenuo ali šteka za popizdit,možda je do starih drivera!!Idem stavit 359.00!

Koje ti imaš??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

LOL,pa šta je ovo,lagg samo takav,koji K..fps dropovi nenormalno!!Imam štekanje i u menu kad namještam grafičke postavke,pada do 15-20 fps!!Grafa na 1520 MHz!!

Zauzeće RAMa 90% dok ovo pišem a igra radi u pozadini!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

...

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 17:53 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

....!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 17:52 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

...

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

....

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Aj se ti smiri i prestani .

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

nvidia mi javlja da je dosao update drivera za g1 gaming 970, posto sam vlasnik nvidie oko 2 tjedna pa da pitam upucenije... vrijedi li azurirat drivere? tj. da li je tko imao negativna iskustva sa tim tipa da se kartica zblesira ili da ne radi kak spada? prije sam imao radeonku i nisam se dobro proveo jednom kad sam azurirao. kartica se zblesirala i morao sam ponovno skidat stare drivere, instalirat ih i od tad sam skeptican prema azuriranju...

0 0 hvala 0
15 godina
Shivi kaže...

nvidia mi javlja da je dosao update drivera za g1 gaming 970, posto sam vlasnik nvidie oko 2 tjedna pa da pitam upucenije... vrijedi li azurirat drivere? tj. da li je tko imao negativna iskustva sa tim tipa da se kartica zblesira ili da ne radi kak spada? prije sam imao radeonku i nisam se dobro proveo jednom kad sam azurirao. kartica se zblesirala i morao sam ponovno skidat stare drivere, instalirat ih i od tad sam skeptican prema azuriranju...

Neće se dogoditi ništa, slobodno napravi update. Jedina stvar koja bi se mogla dogiditi je povećanje performansi. A ako slučajno driveri i budu nestabilni (jako rijetko), vratiš stare, i gotovo ;)

10 godina
neaktivan
Rasho kaže...
Shivi kaže...

Neće se dogoditi ništa, slobodno napravi update. Jedina stvar koja bi se mogla dogiditi je povećanje performansi. A ako slučajno driveri i budu nestabilni (jako rijetko), vratiš stare, i gotovo ;)

Hvala kolega na brzom i konkretnom odgovoru :) cim prode el classico updatam :)

12 godina
volegradele kaže...

Koje ti imaš??

Koristim 358.91 drivere

14 godina
Gtx 9xx Club

Stavio zadnji fix i update,igra klizi na 60 fps lock!

Ali isto mi nešto komp u zadnje vrime zeza,ili to ili je 8GB postalo premalo!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
volegradele kaže...

klokaj monitor na 70hz pa vise neces imati 60, inace ovim tempom i krkanjem rama u gpu mislim da cemo jako, jako dugo ostati na tih 8gb sistemskog rama...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 0:25 (Stjepanj).
16 godina
Gtx 9xx Club

Ma, nije RAM skup. Za 350-400 kn se može uzeti još 8 GB ako zatreba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 15:00 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

klokaj monitor na 70hz pa vise neces imati 60, inace ovim tempom i krkanjem rama u gpu mislim da cemo jako, jako dugo ostati na tih 8gb sistemskog rama...

Što dobivam klokanjem monitora??

AUDIOFIL
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Dobivas da moze prikazati vise od 60 slicica u sekundi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

Dobro malo sam glupo formulirao pitanje,znam to,malo sam pitao s dozom sarkazma,mislim da mi tih 10fps neće bit od presidne važnosti,sa trenutnih 60 fps imam veom fluidan gameplay!!

120Hz ili 144Hz bi već bio upgrade koji me zanima,ali i trošak još jedne 970ke bi bio neminovan!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Dobro malo sam glupo formulirao pitanje,znam to,malo sam pitao s dozom sarkazma,mislim da mi tih 10fps neće bit od presidne važnosti,sa trenutnih 60 fps imam veom fluidan gameplay!!

120Hz ili 144Hz bi već bio upgrade koji me zanima,ali i trošak još jedne 970ke bi bio neminovan!!

Ovo... Igranje na 60 je fludino, dok ne probaš 120/140. 70hz ili 75 daju mrvu veći osjećaj fluidnosti, probavao sam na ovom monitoru sa fps lockom, no opet se debelo osjeti kad je na 70 vs 120+. Zapravo, rekao bih da je 100tka sasvim dovoljan pomak sa 60. Na 100 sam lockao fallout, dragon age inq i još neke igre gdje mogu postić 100fpsa. Ali bottom line - 144hz je definitivno nešto sa čega se neću moć odviknit. Radije 144hz 1440p nego 4k 60hz.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
volegradele kaže...

Ovo... Igranje na 60 je fludino, dok ne probaš 120/140. 70hz ili 75 daju mrvu veći osjećaj fluidnosti, probavao sam na ovom monitoru sa fps lockom, no opet se debelo osjeti kad je na 70 vs 120+. Zapravo, rekao bih da je 100tka sasvim dovoljan pomak sa 60. Na 100 sam lockao fallout, dragon age inq i još neke igre gdje mogu postić 100fpsa. Ali bottom line - 144hz je definitivno nešto sa čega se neću moć odviknit. Radije 144hz 1440p nego 4k 60hz.

Ja na svom igram CoD BO3, clockao sam monitor na 80 Hz. Razlika u fluidnosti izmedu 80 i 60 je nebo i zemlja. Takoder mi je isto vrlo primjetno u npr. Crysisu 3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 22:24 (alen29).
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

ja s 60 na 70 moram priznati nisam skuzio nikakav pomak...mislim da je 10hz ipak pre mala razlika! 20, neznam...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Ja inace igram na 75 Hz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Mislim da se na 80hz već dade osjetit razlika. Napominjem ako će netko testirat najbolje da testira u fps igri i pomiče samo mišem okolo, tad se najviše primjeti. Neke igre tipa dragon age gdje nemaš konstantno pomicanje i igra je prilično spora - tad jedva da se skuži. Imam spojen drugi monitor i doista, samo pomicanje miša je istrzano na 60hz, toliko da nemogu virovat da mi je to bilo "normalno"...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

"samo pomicanje miša je istrzano na 60hz" možda tebi nešto ne radi jer meni ništa ne zapinje na mom običnom 60hz panelu.

15 godina
protjeran
itomic009 kaže...

"samo pomicanje miša je istrzano na 60hz" možda tebi nešto ne radi jer meni ništa ne zapinje na mom običnom 60hz panelu.

Isto ko sta neki ne kuze razliku izmedju 30 i 60fps..

15 godina
itomic009 kaže...

Kada bi prešao na 144Hz i naviknuo se na takav monitor, te nakon nekog vremena vratio na svoj stari od 60Hz, bome bi ti zapinjalo..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice