Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 963.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Gtx 9xx Club
Fanu kaže...

ili jednostavno OCas 970 i dobis performanse 980

za usparanih 700kn pocastis nas sa cugom ^^

pa to je fantastično, pogotovo kad znamo da se 980 nemere ocat 

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

jel se isplati davati 700kn nadoplate za gtx980? kaj mislite?

Ustedi si Stjepko vremena,  a na kraju krajeva i novaca i ubodi 980Ti, naclockaj je do ibera i skini sve rekorde na forumu 

Ovako ce uvijek oni s jacim karticama imat vece skorove...

17 godina
ansha kaže...
Stjepanj kaže...

jel se isplati davati 700kn nadoplate za gtx980? kaj mislite?

Ustedi si Stjepko vremena,  a na kraju krajeva i novaca i ubodi 980Ti, naclockaj je do ibera i skini sve rekorde na forumu 

Ovako ce uvijek oni s jacim karticama imat vece skorove...

ne postoji prvo mjesto u ovakvim stvarima, nije to sprint na 100 metara.. ili neka druga sportska disciplina. hw svaki mjesec izlazi sve jaci i jaci..

Ono što on može napraviti je biti prvi u svakoj kategoriji npr.

gtx 970 prvi

gtx 980 prvi

hd 7950 prvi itd...

no niti to trenutno ne može bar dok ne nabavi neki bolji procesor.

no ukupno prvi ne bude nikad pa ni tad kao nitko drugi dakle njemu sada moze biti opcija kupovanje grafickih kartica gdje nije upisan na prvo mjesto..

A i đabe mu to sve kada ne ažurira niti svoju temu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 17:11 (toxic).
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Mozes biti prvi, kako ne? Prvi u single gpu kategoriji recimo. A i procesor nije bitan za heaven ili 3dmark gpu score..

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
picajzla0707 kaže...
Fanu kaže...

ili jednostavno OCas 970 i dobis performanse 980

za usparanih 700kn pocastis nas sa cugom ^^

pa to je fantastično, pogotovo kad znamo da se 980 nemere ocat 

pa moze se OCati, ali onda tom logikom sto ne uzme 980Ti..

nema smisla trositi dodatne novce na 980 kad sa 970 moze postici iste performanse 

13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Stjepko,imas 4690k za 1400 kunica na njusci,ubodi neki cpu vise..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
toxic kaže...

Nemojte mi Stjepka... čovjek je teški entuzijast za hardware s obzirom kolko taj tip izmjeni hardware-a u godinu dana. Znam za sebe reć kako sam hardware freak, no kad se njega sjetim, automatski sebi zvučim smiješno ...

Nego recite mi nešto, 9xx je tema, al imal tko pojma zašto se pojavi RSOD (red*) u nekim situacijama. Frendu mi se počelo pojavljivat od jučer kad je uzeo 380ku od xfx-a. Uzeo je i novo napajanje, 700w (nije neka strojka, al bi trebalo normalno držat, kaže 80+). Imal neko pojma?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
eywa33 kaže...
toxic kaže...

Nemojte mi Stjepka... čovjek je teški entuzijast za hardware s obzirom kolko taj tip izmjeni hardware-a u godinu dana. Znam za sebe reć kako sam hardware freak, no kad se njega sjetim, automatski sebi zvučim smiješno ...

Nego recite mi nešto, 9xx je tema, al imal tko pojma zašto se pojavi RSOD (red*) u nekim situacijama. Frendu mi se počelo pojavljivat od jučer kad je uzeo 380ku od xfx-a. Uzeo je i novo napajanje, 700w (nije neka strojka, al bi trebalo normalno držat, kaže 80+). Imal neko pojma?

Problemi ili sa samom grafom ili s driverima. Imao sam takvih slučajeva.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Joj sto ste me nasmijali, svaka vam dala! ma da mi zena vidi ovaj nastavak na 980-tki "TI", ubila bi me... dakle isplati se? jel bi xfx550w to drzao, u kombinaciji s i5 4570, cisto djeci za youtube!

itomic009 tvoj komentar mi je najjaci!

drakula789 klokani i5 i na 5ghz nedonosi znacajan poras perfomansi naspram bilo kojeg stock i7( rade bi koju jezgru vise)..., tako da nebi hvala!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 19:57 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Hahah, pa  malo šale nikom ne škodi . Pogotovo sad kad nam daju da pišemo normalno . Pa mora držat to XFX 550W jer i5 troši ko upaljač a i ta GTX 980 troši manje nego moja a tek kad se clocka se možda probliži po potrošnji mojoj a ja nemam nikakvih problema sa i7 i R9 280X na 450W pa nećeš ni ti.

14 godina
Gtx 9xx Club

Zadnjih dana sam primjetio da mi GPU radi u idle na max- clocku!!U taska manegeru sam primjetio ctfhost.exe proces koji najviše koristi CPU i kad sam ga ugasio usage GPU je pao na standardne clockove!!Jel mi može netko reć koji je razlog ovome??

Po netu čitam da nije virus ali i može bit virus!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

Po nekim AV programima to je bitcoin miner a sudeći da ti grafa u idleu radi na full kad je taj proces uključen vrlo vjerojatno da je u tome problem. Odskeniraj s Malwarebytes Anti Malware i Hitman Pro i vidi da li će ga naći.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Zadnjih dana sam primjetio da mi GPU radi u idle na max- clocku!!U taska manegeru sam primjetio ctfhost.exe proces koji najviše koristi CPU i kad sam ga ugasio usage GPU je pao na standardne clockove!!Jel mi može netko reć koji je razlog ovome??

Po netu čitam da nije virus ali i može bit virus!

Da nisi nesto prckao po nVidia Control Panelu? Tako sam ja umjesto Adaptive mode ukljucio Maximum performance mode jer su to bile 3D postavke da se naposlijetku ispostavilo da mi je to stalno tjeralo graficku na max clocku unutar samog windowsa, a ne samo igara.

14 godina
Gtx 9xx Club

Nije problem što je na max clocku,nego na 99% loada kad ne radim ništa!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Nije problem što je na max clocku,nego na 99% loada kad ne radim ništa!!

Ja samo citam sto si sam napisao:

"Zadnjih dana sam primjetio da mi GPU radi u idle na max- clocku!!U taska manegeru sam primjetio ctfhost.exe proces koji najviše koristi CPU i kad sam ga ugasio usage GPU je pao na standardne clockove!!Jel mi može netko reć koji je razlog ovome??"

14 godina
Gtx 9xx Club

Krivo sam se izrazio,pod idle mislim da ne radim ništa a GPu je na 99%,my bad!!

Uglavnom skenirao sam sa MB i sad je problem za sad riješen!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

evo mene opet, ovaj put sa malo zahtjevnijom igrom :D

zadnjih sat i kusur sam igrao shadow of mordor, grafa (gigabyte g1 gtx 970 gaming) max temp 62 stupnja, ali samo na sekundu dvije, inace je cijelo vrijeme oko 57-58 :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozdrav, evo buduci da kupujem novu graficku uskoro, da i tu pitam. Dvije su varijante, jedna je 3 soma kuna (msi gtx 970 gaming je odluka pala), a ako bude nesto manji budzet, tu nisam siguran. Najbolji odabir do sad mi se cini Radeon R9 280x, pa me zanima da li se uopce isplati gledati gtx 960? I ako da, koji tocno model?

0 0 hvala 0
14 godina

Uzmi GTX 970 ako imaš 3 milje. Ako ti se smanji malo budget onda pričekaj sad još koji dan lansiranje R9 380X pa da vidimo cijene. Brža je i bolja od R9 280X a debelo brža od GTX 960. Ako ti budget bude ispod 2 milje onda imaš izbor samo GTX 960 ili R9 380. Gledaj samo nereferentnu i da je gara 3 godine i dobar se, ne možeš pogriješit.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Uzmi GTX 970 ako imaš 3 milje. Ako ti se smanji malo budget onda pričekaj sad još koji dan lansiranje R9 380X pa da vidimo cijene. Brža je i bolja od R9 280X a debelo brža od GTX 960. Ako ti budget bude ispod 2 milje onda imaš izbor samo GTX 960 ili R9 380. Gledaj samo nereferentnu i da je gara 3 godine i dobar se, ne možeš pogriješit.

Hvala, pričekat ću sigurno, ne kupujem odmah :D

Ili ću imati 3 soma za 970, ili ću biti malo iznad 2, to još moram vidjeti.

Jel ima netko ovdje iskustva s amazonom? MSI GTX 970 je 320$, pa me sad zanima dalje carina, PDV i to (pošto je u dolarima, pretpostavljam da dolazi iz SAD-a, a ne EU). Jel se isplati to uopće?

15 godina
Gtx 9xx Club
Ne isplati se uzimati komponente izvan granica eu (jedino ako je nesto jeftino i malo, pa nećeš morati pdv platiti). Ako zelis proci sta jeftinije, pogledaj alzashop ili computerunivers.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Isplati ponekad, a pogotovo ako ne platiš PDV.

15 godina
Gtx 9xx Club
Ja bih se usudio naručiti nešto tipa procesora ili rama, malih dimenzija, pa bih se molio da mi ne naplate carinu. Grafičku nebih nikada, jer bi paket sigurno bio otvoren i cijena provjerena. Kad na to zaračunaš poštarinu, pdv, njihovu proviziju, većinom ispadne loš "deal".
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Rasho kaže...
Ja bih se usudio naručiti nešto tipa procesora ili rama, malih dimenzija, pa bih se molio da mi ne naplate carinu. Grafičku nebih nikada, jer bi paket sigurno bio otvoren i cijena provjerena. Kad na to zaračunaš poštarinu, pdv, njihovu proviziju, većinom ispadne loš "deal".

krivo. ja sam s computereuniversa platio titan x - evginoga 8100kn.. tako da ako je to los dil onda neznam/ naravno s postarinom-UPS.. carine nema za EU

edit: ups sori nisam citao iznad :)

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 19:05 (zagy15061984).
16 godina
zagy15061984 kaže...
Rasho kaže...

krivo. ja sam s computereuniversa platio titan x - evginoga 8100kn.. tako da ako je to los dil onda neznam/ naravno s postarinom-UPS.. carine nema za EU

A kralju čitaj post prije, čovjek govori dobro...

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
13 godina
Gtx 9xx Club

s kojim programom najbolje limitirati FPS globalno - znaci da mi u svim igrama ne prelazi 144FPS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Brijem sa nvidia spector tak nekak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fanu kaže...

s kojim programom najbolje limitirati FPS globalno - znaci da mi u svim igrama ne prelazi 144FPS?

RivaTuner Statistics Server koji dobiješ uz MSI Afterburner.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
14 godina
Fanu kaže...

koje to igre igraš da ti prelazi 144fps??

AUDIOFIL
16 godina
odjavljen
Fanu kaže...

G-Syncom to riješiš. Svako drugo lockanje FPS-a uvodi lag.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice