Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 963.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Gtx 9xx Club
GrimReaperKC kaže...

jel to posebno nes moras dobit u kutiji za batman ili?

Ja sam dobio izvan kutije od same grafe, vidi se da je naknadno dodano. (Steam key za digitalnu kopiju, nije fizička igra)

12 godina
Almin94 kaže...
GrimReaperKC kaže...

Evo i mene u klubu

Gigabyte GTx 970 G1 Gaming.

Sve sto sam ocekivao sam i dobio.

Zasad samo BF4 igrao, i više nego osjetan boost u odnosu na gtx 760 OC koju sam imao prije ovoga.

Dosta je hladnija (nije prolazila 62 nakon 1h gejmanja po ovim vrucinama), sama se clocka na 1404 mhz(stock) iako pise da je boost 1329mhz. u idle je na 30/31 celsius.

NIsam overclockao nemam potrebe za time. Kad uhvatim vremena cu malo i nešto novije zaigrati da vidim kako se nosi sa recimo Witcherom 3.

Jede i Wičera bez problema, sve postavke maxed out uz Nvidia efekte. 

Na kojem framerateu?

Ja sam zavrsio Witchera 3 na 99% vremena 60 fps ALI sam smanjio iscrtavanje udaljenosti biljki na high i iskljucio hairworks sve ostalo max.Ali grafa je na 1501mhz......

14 godina
Vkm996 kaže...
GrimReaperKC kaže...

jel to posebno nes moras dobit u kutiji za batman ili?

Ja sam dobio izvan kutije od same grafe, vidi se da je naknadno dodano. (Steam key za digitalnu kopiju, nije fizička igra)

Ja sam dobio golo govno, iako sam kupio grafu u vrijeme trajanja te akcije.

10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ja sam kupio grafu prije 2 tjedna i nisam ništ dobio, još sam ih pitao, baš sam se ponadao 

A nije ko da bi ju mogo igrat ionak 

0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Pa i ja sam nedavno kupio grafu ali sam mislio da se nvidia akcija ne odnosi na rvacku.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Kad počinje ona ponuda sa MGS V? *ebote, taman sam između dvije akcije kupio grafu -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...
Almin94 kaže...
GrimReaperKC kaže...

Evo i mene u klubu

Gigabyte GTx 970 G1 Gaming.

Sve sto sam ocekivao sam i dobio.

Zasad samo BF4 igrao, i više nego osjetan boost u odnosu na gtx 760 OC koju sam imao prije ovoga.

Dosta je hladnija (nije prolazila 62 nakon 1h gejmanja po ovim vrucinama), sama se clocka na 1404 mhz(stock) iako pise da je boost 1329mhz. u idle je na 30/31 celsius.

NIsam overclockao nemam potrebe za time. Kad uhvatim vremena cu malo i nešto novije zaigrati da vidim kako se nosi sa recimo Witcherom 3.

Jede i Wičera bez problema, sve postavke maxed out uz Nvidia efekte. 

Na kojem framerateu?

Ja sam zavrsio Witchera 3 na 99% vremena 60 fps ALI sam smanjio iscrtavanje udaljenosti biljki na high i iskljucio hairworks sve ostalo max.Ali grafa je na 1501mhz......

Oko 43 frejma average, a ne ide ispod 40. Hairworks on (Hairworks AA - 4XMFAA), plus jos neke opcije u cfg fajlu pojacao izad ultra - shadows, grass i jos mnogo toga. Uglavnom one koje ne uzimaju vise od 2-3 frejma. 

13 godina
Gtx 9xx Club

evo malo sam se poigrao sa OC.

znaci default u heavenu mi je bio 1404 mhz, mema 7010 mhz. 60 stupnjeva load i score 1446 (57.4fps)

stavio sam tdp na 112%, digao core za 150mhz i memu (samsung) 500mhz.

odvrtio unigine heaven , nema rusenja i sve stabilno radi ( u bf4 isto,druge igre nemam trenutno instalirane).

boost stabilnih 1554mhz, memorija 8020mhz, 62 stupnja load i score 1625 ( 64.5fps)

boost od cca 11.57% bez gotovo ikakvih posljedica.. temp 2 stupnja visa, bez dizanja voltaze.

stvarno sam prezadovoljan, 970 g1 je boomba. zasad gornju granicu ni necu traziti,ovo mi je cistam dost

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Testiraj OC u Witcheru 3....nakon 15-20min ces vidjet kako se drzi OC.Enormno zahtijevniji stress od ikakve sintetike po mom iskustvu....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
GrimReaperKC kaže...

znaci default u heavenu mi je bio 1404 mhz, mema 7010 mhz. 60 stupnjeva load i score 1446 (57.4fps)

odvrtio unigine heaven , nema rusenja i sve stabilno radi ( u bf4 isto,druge igre nemam trenutno instalirane).

boost stabilnih 1554mhz, memorija 8020mhz, 62 stupnja load i score 1625 ( 64.5fps)

boost od cca 11.57% bez gotovo ikakvih posljedica.. temp 2 stupnja visa, bez dizanja voltaze.

stvarno sam prezadovoljan, 970 g1 je boomba. zasad gornju granicu ni necu traziti,ovo mi je cistam dost

Zar nije ovo nekako malo?

Što score nebi trebao biti preko 1800...

17 godina
Gtx 9xx Club

Trebalo je biti

ja sam ju klokao po njemu sve sam napravio isto i dobio sam score 1836

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/unigine-heaven-benchmark-40--bughr/180444.aspx?page=14&jumpto=4729450&sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

pogledao sam prvu stranicu i vidio da se za osnovu uzima sve na max osim aa na 4x, sto mi je malo cudno da nije baza testiranja sve na max.

moji rezultati su sa 8x, a odvrtio sam sa 4x i dobio 1835 odnosno 72.8 fps

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Nevjerovatno je da doslovno svi sa 970 imamo overclockove preko 1500mhz.... :) :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Su se zeznili pa zabunom poslali dobre čipove na balkansko tržište?

12 godina
buljo781 kaže...

Su se zeznili pa zabunom poslali dobre čipove na balkansko tržište?

Ocito su se gadno zeznuli posto su to vrhunski overclock rezultati koje mi imamo.....

15 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

Jesi li pratio da li grafa throttla? To obavezno pogledaj.

MEGATAMA kaže...

Testiraj OC u Witcheru 3....nakon 15-20min ces vidjet kako se drzi OC.Enormno zahtijevniji stress od ikakve sintetike po mom iskustvu....

Da, tako je. Meni Witcher 3 i opcenito Engine na kojem su radjena zadnja dva witchera digne grafu za 10-12°C vise od bilo kojih drugih igara i stress testova.

14 godina

Meni je u životu temperaturu grafe najviše digla Mafia 2.

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Nego recite mi svi koji imate GTX 970, pratite li frekvenciju core-a u igrama i ima li throttlanja? Evo npr. G1 udari TDP limit i na stocku pa se downclocka nekih 10-15MHz. Takodjer i overclockana throttla samo za tih 10-15MHz sto u real-time ne predstavlja nista bitno.

Grafe su sex, isto tako i ovaj Windows 10, samo jos malo da dotjeraju drivere na desetci i bice jos bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Si probao Wičera?

17 godina
Gtx 9xx Club

Inace ove jedan test hynix g1 vs samsung g1

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=396143

btw. ja ne igram sa ocanom grafom jer nemam potrebe bar ne trenutno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 18:37 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Moja strix je kucala na rekordnih 8.6gh(hynix) na overclock.netu:), valley je jako hw i mem ovisan tj utjece bitno na skor!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 19:13 (Stjepanj).
17 godina
Stjepanj kaže...

Moja strix je kucala na rekordnih 8.6gh(hynix) na overclock.netu:), valley je jako hw i mem ovisan tj utjece bitno na skor!lp

jel si kakav test odvrtio sa tak visokom memorijom?

13 godina
protjeran
Imas u doticnim benchmark temama sve rezultate, stavio bi ovdje(cak i imaju neki skorovi odvrti par stranica unazad) no rikno mi je ruter pa sam trenutno ogranicen ne mobilni net.:(
14 godina
Almin94 kaže...

Nego recite mi svi koji imate GTX 970, pratite li frekvenciju core-a u igrama i ima li throttlanja? Evo npr. G1 udari TDP limit i na stocku pa se downclocka nekih 10-15MHz. Takodjer i overclockana throttla samo za tih 10-15MHz sto u real-time ne predstavlja nista bitno.

Grafe su sex, isto tako i ovaj Windows 10, samo jos malo da dotjeraju drivere na desetci i bice jos bolje.

Mislim kako to nije throttlanje nego nešto s drajverima.

Kod mene u oc modu s 1380 Mhz automatski spusti na 1367 MHz i ubrzo vrati na defaultnu vrijednost, nebi rekao kako je to vezano na temperaturu.

Nisam primjetio neko pravilo po kojem bi se downclockala redovito, možda netko zna više...

14 godina
Almin94 kaže...
buljo781 kaže...

Si probao Wičera?

Jesam, standardnih cirka 65°C za GPU bound naslove. Moram napomenit, Mafiu 2 nisam testirao na 970, ali mi je i HD7850 i GTX 760 grijala više od ičeg.

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Evo jedna slikica iz Crysisa 3 na onom dijelu s travom. Neke opcije su naknadno povecane iznad ultra preko konzole (tesselation view distance i jos mnogo toga)

EDIT: Od AA koristen je novi MFAA, odnosno MSAA na 2x

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 22:53 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Almin94 kaže...

Evo jedna slikica iz Crysisa 3 na onom dijelu s travom. Neke opcije su naknadno povecane iznad ultra preko konzole (tesselation view distance i jos mnogo toga)

Tako otprilike i moj i5 dura taj segment, 35-36fps min. Stvarno su izgleda imali u cilju uništiti svaki CPU mogući ni manje ni više nego vlasima trave

13 godina
protjeran
To s tvog kompa ili sta? Nekuzim nista ...umire sve zivo ybte!
15 godina
neaktivan
buljo781 kaže...
Almin94 kaže...

Tako otprilike i moj i5 dura taj segment, 35-36fps min. Stvarno su izgleda imali u cilju uništiti svaki CPU mogući ni manje ni više nego vlasima trave

Budem uslikao na stock Ultra postavkama bez modifikacija.

Stjepanj kaže...
To s tvog kompa ili sta? Nekuzim nista ...umire sve zivo ybte!

Yup, moj pc.

13 godina
Gtx 9xx Club

nisam mogao spavati pa sam potrazio i gornju granicu

najbolje sto sam uspio da mi prodje unigine heaven bez throtlinga i artefakti

core: 1580mhz mema: 8060mhz

driver 353.51 beta

heaven score:

FPS:

74.8

Score:

1884