GTX 295 - Da li se isplati?

poruka: 27
|
čitano: 5.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Naime imam priliku uzet EVGA GTX295 CO-OP Edition, nereferentnu karticu, OC-anu i s jako dobrim hladnjakom.

Napajanje bi trebalo izdrzati, a platio bih je svega 500-ak kn, jer bi prodao ovu svoju za cca 1100kn i platio 1600kn ovu karticu (Jeftino)

Po svemu sudeci ova kartica je jako dobar performer, dobio bi oko 60-70% bolje performanse, pogotovo na vecim rezolucijama, i jos bi jeftino prosao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 21:40 (puls4R).

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za te pare, i ako ti napajanje moze podnijet, bez razmisljanja uzmi..osim ako je osoba od koje uzimas nepouzdana, nemas garanciju itd..onda razmisli, ako imadnes srece, to ti je odlican buy, a ako nemadnes mozda ostanes bez ikakve kartice Belji se

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
RE: GTX 295 - Da li se isplati?
puls4R kaže...

Naime imam priliku uzet EVGA GTX295 CO-OP Edition, nereferentnu karticu, OC-anu i s jako dobrim hladnjakom.

Napajanje bi trebalo izdrzati, a platio bih je svega 500-ak kn, jer bi prodao ovu svoju za cca 1100kn i platio 1600kn ovu karticu (Jeftino)

Po svemu sudeci ova kartica je jako dobar performer, dobio bi oko 60-70% bolje performanse, pogotovo na vecim rezolucijama, i jos bi jeftino prosao.

Ja ću ti samo reć GO FOR IT! Možeš samo dobit s tom karticom...

17 godina
protjeran
puls4R kaže...

Vjeruj mi ja nebi ni sekunde ćeko,ja da sam na tvom mjestu posudio bi lovu,a kad bi prodo ovu onda bi vratio onom od koga sam posudio lovu.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
15 godina
neaktivan

Nema se tu što razmišljat, svakako ju uzmi

16 godina
Mato_Ivanovac kaže...
puls4R kaže...

Vjeruj mi ja nebi ni sekunde ćeko,ja da sam na tvom mjestu posudio bi lovu,a kad bi prodo ovu onda bi vratio onom od koga sam posudio lovu.

WTF? Pa on ce svoju prodat i uzet ovu za 500 kuna to jest ima pare kaj bi posudival 500 kn??

@Gazda sorry na off-u...

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
protjeran

Uzimaj tu karticuuuuu. Naigrat češ se s njom vjeruj mi Cool

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
puls4R kaže...

Savjet - uzimaj dok nepromijeni mišljenje, but 60-70% veće performanse malo sutra, bit će manje od tog.

I clockaj proc još.

APazinjan kaže...

Uzimaj tu karticuuuuu. Naigrat češ se s njom vjeruj mi Cool

Kao da s ovom nemože...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 11:08 (Hyperion).
17 godina
protjeran

Uzimaš jaču od HD5870.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 11:21 (epic).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzmi i meni jednu Smijeh

Bez šale, ako ti napajanje drži onda samo naprijed...

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E onda nek uzme i meni jednu... može Osmijeh

No ... ozbilno .. ne da se isplati uzeti nego se ISPLATI...

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala svima na komentarima!

Trebala bi doci skupa s NZXT Tempest Evo za max. tjedan dana, pa stavim slike! Samo se nadam da ce ostat jos komada jer isplata je tek za 5 dana :(

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

1600kn za polovnu GTX 295 - sve sta mogu da kazem je LOL

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nije ni polovna vec nova, 3 god. garancije preko evge (U roku je registrirana kod njih) i neotvarana kutija :)
16 godina
neaktivan
@hyperion
Tesko da cu ga jos kloknut, ram me blokira, tj. izbaci bsod.. A sta ce mi bolje od phenoma x4 na 3,6 ghz, pogotovo na 1080p rezi.. Iako su ovo 2 kartice u sli-u amo rec...
Frend mi ima slicnu konfu i ima sigurno 50% bolje performanse od ove moje
17 godina
protjeran

Ja mislim da taj 945 i ne ide baš više? Onaj drugi BE je dobar. Razumijem za RAM-e, ali procesor?

sticky boredom with a book:S
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ja mislim da taj 945 i ne ide baš više? Onaj drugi BE je dobar. Razumijem za RAM-e, ali procesor?

Ova C3 revizija ide do 4,0 sa voltazom oko cca 1,4v, moj radi na 1,36v 24/7 na 3,6..

Dakle, 4,0 bi trebalo, no velim ti moja memorija je u k*rcu, iako je dobra za value ram, to moram rec :D

17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Nije ni polovna vec nova, 3 god. garancije preko evge (U roku je registrirana kod njih) i neotvarana kutija :)

Reci, možeš li nabaviti još koju (istu takvu neraspakiranu) po toj cijeni - 1600kn?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
puls4R kaže...

Reci, možeš li nabaviti još koju (istu takvu neraspakiranu) po toj cijeni - 1600kn?

Ne (nazalost), vec me jedan forumas pitao to na PM :D

Ovu karticu mi prodaje poznanik koji je imo ducan hardveraja, i propao mu je ducan, pa prodaje ostatke, ima par hd5850-ica i ovu koju ja uzimam.. i to mu je zadnje od grafickih kartica.

S tim da sam ja dobio snizenje - 25%

17 godina
protjeran
dado8 kaže...

1600kn za polovnu GTX 295 - sve sta mogu da kazem je LOL

Ajde flejmaj na neku ATI-jevu temu, meni si više dosadan.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
16 godina
protjeran
puls4R kaže...

ako je tako onda se isplati, inace nikako jer dosta te dvoglave krepavaju

puls4R kaže...
Dado_ZG78 kaže...
puls4R kaže...

Ne (nazalost), vec me jedan forumas pitao to na PM :D

Ovu karticu mi prodaje poznanik koji je imo ducan hardveraja, i propao mu je ducan, pa prodaje ostatke, ima par hd5850-ica i ovu koju ja uzimam.. i to mu je zadnje od grafickih kartica.

S tim da sam ja dobio snizenje - 25%

Auuuuuuu nadam se da ti taj lik u najmanju ruku dobar poznanik ili jos bolje kakav frend, jer s tim likom sto je imao hardveraj je bilo gadnih sranje, pouzdano znam da mu se prijetilo smrcu

Ukratko lik je imaop praksu mamit ljude s ovakvim odlicnim ponudama ali je trazio placanje unaprijed, ali kad bi trebalo preuzet/dostavit robu pocela bi sranja: sutra, stize, ide, samo sto nije pa pa ne javljanje... dan danas ostao je ljudima duzan grdu lovu

Bio je na PCEKSPERT-u poseban thread samo za njega, uglavnom i vise je nego jasno zasto je propo - ja tamo ne bi kupovo pa da prakticki ide za kunu, tako da ti preporucam da dobro razmislis sta i gdje da kupujes

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 20:31 (dado8).
17 godina

Da, to sam mu i ja mislio napisat, ali onda sam skuzio da je mislio na općenito dućan sa hardverajem, a ne konkretno Hardveraj. Inače Dadu Tobića obilazit u širokom luku, približit se eventualno da mu se pljune u facu, nikako ulazit u neke poslovne odnose ili novčane transakcije, previše ljudi je nasanjko, a toliki su išli kupovati kod njega, samo da je bio pošten, mogo je umjesto penzije ganjat trebice po plažama u vlasitom Brabusu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

grafa je mrak ja ju koristim i prezadovoljan sam sa njom i jos uvijek je brža od bilo koje single GPU na svijetu

e sad čudite se cijeni dečki moji sa rasprodaje sam uhvatio tj našao dvije grafe 4870 po 300 kn komad...dakle za 600 kn dobiš 4870x2 grafu u biti

radi se o RMA povratum, dakle roba bila na servisu kod asusa i vračena nazad reparirana pod garancijom i sto posto ispravna

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Da, to sam mu i ja mislio napisat, ali onda sam skuzio da je mislio na općenito dućan sa hardverajem, a ne konkretno Hardveraj. Inače Dadu Tobića obilazit u širokom luku, približit se eventualno da mu se pljune u facu, nikako ulazit u neke poslovne odnose ili novčane transakcije, previše ljudi je nasanjko, a toliki su išli kupovati kod njega, samo da je bio pošten, mogo je umjesto penzije ganjat trebice po plažama u vlasitom Brabusu.

Darko Tubić

16 godina
neaktivan

Pošto HD5850?? Smijeh

Ma mislim da je on mislio na hardware, na na hardveraj kao dućan, u stilu "Imao je dućan s hardverom"

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horned Reaer kaže...

grafa je mrak ja ju koristim i prezadovoljan sam sa njom i jos uvijek je brža od bilo koje single GPU na svijetu

Naravno da je brža kada ima na sebi 2 grafička chipa Belji se

Inače, ima li još tih 5850 kartica za prodati? I po koliko prodaje?

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
16 godina
neaktivan

Jucer je prodao 1 komad, dakle ostala mu jos jedna HD5850 od Visiontek-a.

Dosta ljudi je pohrlilo na taj hardver, a posto on zna dosta gamera, vjerojatno je njima ponudio cijenu koju nisu mogli odbiti.. =)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice