Hmm, i dalje je EVGA tu najbolja, jer garantira 2025 na kingpinu, a MSI samo "1721 MHz / 1607 MHz (Lightning Mode), 1695 MHz / 1582 MHz (Gaming Mode)". Kingpin vratiš ako na zraku ne sjedi na 2025. :D
E sad, fora je što sam ja probao 6 FE kartica i sve su na zraku hvatale 2000+, u pravilu 2088 u jako hladnoj sobi, nakon prvog paljenja. To bi palo na oko 2000 nakon zagrijavanja, što znači da uz vodu bez problema idu gore.
Istovremeno, još čekam Titan V block od EK, jer na zraku ne može ni hladan na 2050. Jako se grije.
Pascal je dosta pomutio vodu u overclocking svijetu, a dosta se teorija zavjere piše o tome da su FE zapravo najbolji čipovi. (iako ja ne vjerujem da Nvidia išta tu bina, nego da jednostavno većina svih Pascala može visoko).
Tonči, na zraku 2025 se podrazumijeva nakon zagrijavanja ili samo na početku kod paljenja?
inače me ovih 2025Mhz odmah asocira na ovdje jednog sveprisutnog entuzijasta 
jel bi te ledice, odnosno dodatna fazna regulacija napona, kondenzatori i ostale strujne điđemiđe pomogle da se riješi ovo što imamo na 1080ti, bar mi na aorus x, kad na 1.093V daje 2100+ ali nema boosta performansi suukladno tom povišenom taktu?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!