GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.575.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen

Ja tu sliku nisam ni pogledao, no znam da je fake.

Meni je gotovo nevjerovatno da netko pokusava nesto dokazati slikama sa neta.

Ko da stavis naslov iz 24 sata kao dokaz za nesto.

Edit:

DX 12 NE POSTOJI !!!   koliko puta to moram reci.

Cijenite više pitku vodu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 14:45 (Glavas_ZG).

1 8 hvala 0
13 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Glavas_ZG kaže...

Meni je gotovo nevjerovatno da netko pokusava nestl dokazati slikama sa neta.

Ko da stavis naslov iz 24 sata kao.dokaz za nesto

Rece covjek koji se htio bukvalno htio potuci sa lucijem (jer je jedan proizvodjac hardvera bolji od drugog) i jos kaci svoje slike da dokaze da je on decko na steroidima jaoooooooo

Valentin je najpametniji covjek na forumu, ignore opcija je nesto savrseno 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 14:43 (chaselol).
15 godina
chaselol kaže...
Glavas_ZG kaže...

Meni je gotovo nevjerovatno da netko pokusava nestl dokazati slikama sa neta.

Ko da stavis naslov iz 24 sata kao.dokaz za nesto

Rece covjek koji se htio bukvalno htio potuci sa lucijem (jer je jedan proizvodjac hardvera bolji od drugog) i jos kaci svoje slike da dokaze da je on decko na steroidima jaoooooooo

hahah pa vidi rx 480 di je a di gtx 1060 smjesno za iste novce

10 godina
odjavljen
chaselol kaže...

On se htio sa mnom ne ja sa njim, al sa mnom svi zele nesto tako da se na to ne obazirem, kako god bilo, DX 12 ne postoji a linkovi sa neta su zutilo vece od XXX ovih i Ramboxsovih tekstova ovdje, tvoji tekstovi su toliko zuti da bodu u oci ne zbog fanboyskog sadrzaja nego i zbog toga sto si jednostavno u krivu 

13 godina
protjeran

ashes of singularity je koliko znam najbolji dx12 naslov, eto vi s rx-icama/gtx icama(no bolje s rx zbog askinkronih shadera koje i donose jedinu prednost) odvrtite u dx12 i dx11 modu pa vidi koliki vam je boost...osim toga osobno nisam vidio niti jedan primjer da na dx12 nesto izgleda imalo bolje naspram dx11!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

A driveri kao nesto znace, meh, price za malu djecu koje se najbolje prodaju odraslima.

GTX 1060 3GB sa prvim driveria za Pascal je jaca od bilo koje 480 sa neznam kojim driverom

Manje trosi hladnija je bolje drzi cijenu, o cemu pricamo

Rx 480 su isle i za 1600kn, Radije bi uzeo GTX 980 nego AMD 480.

Glavas_ZG kaže...

Meni je gotovo nevjerovatno da netko pokusava nesto dokazati slikama sa neta.

Ko da stavis naslov iz 24 sata kao dokaz za nesto 

DX 12 NE POSTOJI !!!   koliko puta to moram reci.

To što govoriš ništa nema smisla..

prodajem jednu od mašina
10 godina
odjavljen

Realnosti smisao nije ni potreban.

1 4 hvala 0
13 godina
Glavas_ZG kaže...

Fina ta realnost, 2003?

DX12 is a lie

Vulkan is a lie

Mantle is a lie

Evga kartice koje se spaljuju is a lie

GTX 1080 gdje display port ne radi is a lie

Ryzen is a lie

Ovo postaje patologija.

P.S. Pojam fanboya je nesto najgore sto nekome mozes reci, da je zatucan, glup i gleda samo jedan proizvodjac da bude. To je najgori kupac sto postoji, los je za drustvo i okruzenje.

Ja tesko da sam u toj kategoriji jer imam:

Android telefon sa Intel CPU i grafikom

Windows phone

Toshiba C655 laptop (Intel CPU i grafika)

Desktop AMD CPU i GPU

TI si olicenje fanboja koji je nazalost nepismen za ovu raspravu, manje vise ko stjepanj pricate gluposti iz vase glave koje samo vama imaju smisla. Patologija kao sto sam rekao. Poyy

17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Kad si još na zx spectrumu  Mi sa hardverom iz 22. stoljeća imam DX 12 

14 godina
Tonči kaže...
To što govoriš ništa nema smisla..

Smisao je nestao u daljini odavno još.

chaselol kaže...

Pamet nema veze s time.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 16:10 (Valentin17).
12 godina
chaselol kaže...
picajzla0707 kaže...

amd je bolji za one koji isključivo kupuju polovnjače

em im cijena brže pada, em tek nakon godinu-dvije dana izbace drajvere kojima grafa napokon daje sve od sebe 

Jel sebe isto tako tjesis da nvidia ima bolje drivere zadnjih godinu dvije 

Najgore je kad si fanboy kad ne znas sta je najbolje za potrosaca, kad si los kupac i govoros X proizvod valja, dok Y proizvod ne valja a u sustini je isto sranje drugo pakovanje osim cinjenice da je takvo razmisljanje poprilicno zatucano, a evo vam jedna slika koja ce vam malo jos zagolicati mastu i unijesti nestabilnosti u vase razmisljanje.

780ti i r9 290x(390x u testu)

Gdje je jedna a gdje je druga danas.

Pa opet recite da je nvidia bolja kupovina. 
Nije cudo sto se ljudi sprdaju pa takve fanboye zovu nvidiotima, ne upirem prstom ali smijesni su pojedinci ne vide dalje od svog nosa. 

P.S. sto se tice dreadmore i FX hejta, covjek igra Armu 3 i govori da je to neko mjerilo testiranja, svaki komentar je suvisan 

a jesi se uzrujao, daj malo oladi, strefit će te srce il će ti se žuć razlit po drobu

ko je rekao da ne valja proizvod, pročitaj još jednom kad makneš crvenu krpu s očiju

rekao sam da valja posebno za one koji kupuju polovno

i što sam pogriješio - jel im cijena pada više nego nevidiji, znači kupuješ polovno i plaćaš manje - što je tu krivo

jel driverima dižu pefomanse i po godinu-dvije nakon izlaska, pa nije driver čarolija da grafi da više snage nego je imala, nego jednostavno nakon nekog vremena uspiju složiti drivere kako spada i osloboditi puni potencijal grafe

jel to opet pozitivno za one koji kupuju polovno - je naravno, eto vidiš i po toj usporedbi r9 290 - idealna grafa za uzeti polovnu, puna snage, jeftina i igraš još godinama za malu lovu

dakle čemu drama i kuknjava, nisam napisao ništa loše i ništa netočno

a što se tiče fanboja, pa tvoj nick je već odavno postao ultimativni izraz na ovom forumu za fanboja, ljudi više i ne pišu fanboj, nego chaselol, tu i tamo treba pojasnit nekom novom, ali brzo skuže čim ti pročitaju koji post 

13 godina

Nije tebi komentar upucen, vidis da sam lijepo odvojio tvoj dio sa  "duplim enterom"

Ponajvise se odnosi na kuknjavu dreada i glavasa ne znam sto se osjecas prozvanim.

Doduse i tebi kad ti zalijepe cinjenice ispred jedini odgovor je, izgleda isto, fanboy, jer ocigledno niste sposobni za kvalitetnu raspravu. Sam si uvidio da si sjebo stvar kupovinom te preplacene grafe pa si se uskukao po Polaris temi prije par dana. It's ok lil buddy, fanboy is strong within you.

p.s. trash talk kao i obicno, kenjate bez razloga i sve ce moderator obrisati jer nema veze s temom, kad vam se pokaze gdje je 780ti danas aka bottom bitch vi pocnete da kenjate i spamate temu bezveze.
Ima li jedan kvalitetan odgovor i kome je mjesto u temi od tad?
Naravno da nema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 18:57 (chaselol).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran

chaselol-u sad odjednom i asus grafe valjaju(nabavio strix rx-icu)...a mene je proklinjo radi njih da su to proizvodi iste kvalitete kao i najveci skartovi samo 3x skuplji

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nisu više 3X skuplji, sad sad imaju neke najjeftinije modele pa zakaj ne. Ove RX 470 su išle po 1500 kn i još podržavaju DX 12 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

A driveri kao nesto znace, meh, price za malu djecu koje se najbolje prodaju odraslima.

GTX 1060 3GB sa prvim driveria za Pascal je jaca od bilo koje 480 sa neznam kojim driverom

Manje trosi hladnija je bolje drzi cijenu, o cemu pricamo

Rx 480 su isle i za 1600kn, Radije bi uzeo GTX 980 nego AMD 480.

Glavaš nekad

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gtx-10xx-pascal-klub-2016/223317.aspx?page=172&jumpto=5107084&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gtx-10xx-pascal-klub-2016/223317.aspx?page=172&jumpto=5107194&sort=asc&view=flat

i Glavaš danas. Tragično i smiješno

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
10 godina
odjavljen

Ne vidim u cemu je problem, prije sam kritizirao (realno) nvidiu a sad jos vise kritiziram (realno) AMD. Proporcionalno vise kritika AMD-u jer je losiji od Nvidie, nije Nvidia dobra, zapravo losa je al je AMD jos losiji.

Generalno:

Kriticki sam nastrojen, ne pusim marketing i cjelu tu tech pricu, jer ona ne postoji, postoji samo biznis koji se techGladošima prodaje pod kvazi strast, i onda kad vidim da ovdje mnogi puse tu pricu pisem tako kako pisem, gledam na stvar iz druge perspektive jer ne gubim iz vida da se ovdje radi o prljavom biznisu, imajuci to na umu moja retorika je jos i blaga.

0 6 hvala 0
13 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...

i Glavaš danas. Tragično i smiješno

tragicno i smjesno je da ti nisi u stanju napisati nesto vezano uz temu...naporan si u 3pm!

17 godina
protjeran

Smiješno je što si karticu koju sada sprdaš (AMD RX) prije koji mjesec držao superiornom, a onu koju si tada sprdao (GTX) sada guraš kao bolju. A tragično je što je RX danas još bolja nego prije par mjeseci. Logika?

@Stevan - lp

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 21:22 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
Glavas_ZG kaže...
...

Kriticki sam nastrojen, ne pusim marketing i cjelu tu tech pricu, jer ona ne postoji, postoji samo biznis koji se techGladošima prodaje pod kvazi strast, i onda kad vidim da ovdje mnogi puse tu pricu pisem tako kako pisem, gledam na stvar iz druge perspektive jer ne gubim iz vida da se ovdje radi o prljavom biznisu, imajuci to na umu moja retorika je jos i blaga.

istina prljav biznis od rudarenja zlata i slicno iz sumljivih izvora do ovih šta udru maržu 40% na konacan proizvod. ali da ne postoji tech to neznam sta oces rec s tim pa ovaj hardver sta kupis za 200 dolara da ides sam radit izasa bi te 250 dolara i to da sve uspiješ dobro napravit iz prve.

13 godina
protjeran

Prince-Artas aj ti malo proseci i pronjuskaj forumom pa stavi koji link na te tvrdnje, ali pazi zelim bas te "sprdajuce"! cisto da napokon pises o temi, nekoj...!

slobodno lupaj bezveze te dt-ove to jedino i znas, kad shvatis da ne znace nista mozda ti bude lakse pa prihvatis cinjenice!3xlp

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 21:27 (Stjepanj).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Prince-Artas aj ti malo proseci i pronjuskaj forumom pa stavi koji link na te tvrdnje, ali pazi zelim bas te "sprdajuce"! cisto da napokon pises o temi, nekoj...!

slobodno lupaj bezveze te dt-ove to jedino i znas, kad shvatis da ne znace nista mozda ti bude lakse pa prihvatis cinjenice!3xlp

Nisi dobio lizalicu danas, pao ti je šećer pa pišeš gluposti? Gore imaš 2 linka di Glavaš sam sebi skače u usta mijenjajući mišljenje iz jedne krajnosti u drugu.

13 godina
protjeran

jbga nije on kriv, ti ocigledno ne shvacas(citaj nemas jebenog pojma) kako funkcionira radeon tj njihovi driveri, tamo je jedan čas dobro drugi lose...

Moj PC  
0 4 hvala 0
10 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...
Stjepanj kaže...

Nisi dobio lizalicu danas, pao ti je šećer pa pišeš gluposti? Gore imaš 2 linka di Glavaš sam sebi skače u usta mijenjajući mišljenje iz jedne krajnosti u drugu.

Ti pravis kontradikcije vadeći moje izjave iz konteksta.

Umjesto toga probaj povecati svoj kapacitet i sagledati moje izjave generalno, shvatit ces da se usporedba ne moze napravit tamo gdje si ju ti napravio i samim time pogrijesio, iz cega je nastao i tvoj nepimjeren i netocan zakljucak.

13 godina
protjeran

to ti je kod njega nesto jako korisno, covjek se potrudi oko trazenja i linkanja, umjesto da pise konkretne stvari o temi, ali nema veze neki ni to neznaju treba nauciti!

vidis da su se chaselol, jakovp i princ udruzili, tako si daju moralnu podrsku oko svojih neslaganja s "nekim", dode tu i xxx, ansha, pomalo su naceli i ziharabizu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 21:49 (Stjepanj).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

to ti je kod njega nesto jako korisno, covjek se potrudi oko trazenja i linkanja, umjesto da pise konkretne stvari o temi!

vidis da su se chaselol, jakovp i princ udruzili, tako si daju moralnu podrsku oko svojih neslaganja s "nekim", dode tu i xxx, ansha, pomalo su naceli i ziharabizu..

jos ce ljudi privuci svojim budalestinama tesko je se boriti protiv crvenih vec duze poznato

13 godina
protjeran

samo polako, princ je takoder novopeceni Intelovac(ako se ne varam), nije to nista! ansha novopeceni i7-maš, chaselol je prvi put zagazio u kvalitetne vode s Asusom...sad ce i oni poceti soliti ostalima pamet!ansha je vec odavno poceo, prvi je od njih zagazio u te "high-end" vode

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 22:02 (Stjepanj).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina

A znam za chaselol-a i asus pricu i njegove inace preporuke

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

samo polako, princ je takoder novopeceni Intelovac(ako se ne varam), nije to nista! ansha novopeceni i7-maš, chaselol je prvi put zagazio u kvalitetne vode s Asusom...sad ce i oni poceti soliti ostalima pamet!

Dosad imao 5 CPUova, 3x Intel u 2x AMD. Al to nije ni bitno, ono što je bitno da sam ja svoje komponente kupio a ti benčaš na frendovim komponentama. Nemaš PC vrijedan spomena, zato ti je sve pod Moj PC prazno 

13 godina
protjeran

je i jaja su mi prazna...đepovi pogotovo! prazno je jer ne stane sve...umorio bi se citajuci, a to ne zelim, kamoli nekome nabijati komplekse ili da me se naziva snobom i sl. nazivima!

drzi se teme molim te...ubijas od dosade! odoh izvadit koji cpu...lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 22:04 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

samo polako, princ je takoder novopeceni Intelovac(ako se ne varam), nije to nista! ansha novopeceni i7-maš, chaselol je prvi put zagazio u kvalitetne vode s Asusom...sad ce i oni poceti soliti ostalima pamet!

Ja sam siguran da imam barem 3 asus uredjaja trenutno vise od tebe  i da ga nikad nisam hejtao niti rekao da je to isti trash kao ostali, samo su bili nepristupacni s cijenom

p.s. sta kazes na moj novi avatar, it's DX12 ready 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice